DREAMBOX500-Προβλημα με καναλια

Reaction score
0
Καλησπερα...
Εχω ενα μικρο προβλημα με τα καναλια και πιο συγκεκριμενα δεν μπορω να πιασω το παρακατω πακετο...
ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝFrequency (Ghz)
010.93016
Polarisation
Horizontal
Symbol Rate
027.5000
FEC
3/4
Satellite
Hotbird9

Service Name
Animal Planet
CITY 99,5
MAD GREEKZ
MGM
MTV
National Geographic
NOVA SCOPE
novacinema2
novasport FM
novasports3
REAL FM
SENTRA FM
Travel Channel
VH1

Ενω ολα τα αλλα δουλεουν οκ αυτα τιποτα.
Δοκιμασα ξανα και ξανα σαρωση ακομα και χειροκινητα με αυτη την συχνοτη αλλα δεν βρηκα ακρη.:613:
Καμια ιδεα εχετε τι μπορει να παιζει?

Reaction score
4.909
Απάντηση: DREAMBOX500-Προβλημα με καναλια

Παρεμβολή εξωτερική ή εσωτερική
Κακή ρύθμιση πιάτου
Πρόβλημα του LNB
Πρόβλημα του δεκτη
Δοκίμασε τον δεκτη σε άλλη εγκατάσταση αν τα φορτώνει
Δοκίμασε μικρή στροφή του lnb δεξιοτερα ή αριστερότερα
Δοκίμασα μικρορύθμιση του πιάτου ώστε να πάρεις δυνατότερο σήμα στις συχνότητες του δορυφόρου
Δοκίμασε να βαλεις φίλο σου δεξιά ή αριστερά του πιάτου για να δεις μηπως υπάρχει εξωτερική παρεμβολή που έτσι κόβεται
Απομάκρυνε ασύρματα τηλέφωνα απο τον δεκτη

Reaction score
0
τα επιπεδα ληψης-ποιοτητας ειναι πανω απο 90% δεν ξερω αν πρεπει να πειραξω την εγκατασταση.
Οσο για παρεμβολες η αληθεια ειναι οτι εχω ενα ασυρματο τηλεφωνο κοντα στο dm500.
θα το κλεισω να δω τι γινετε.
Ολο το απογευμα παιδευομουν να δω τι γινετε και σε καποια φαση κολλησε τελειως και επρεπε να το βγαλω απο το ρευμα.Αφου το εκλεισα τελειως και ξανανοιξε μετα δουλευαν τα καναλια αυτα.
Βεβαια η χαρα δεν κρατησε για πολυ μετα απο λιγο ζαπινκ ξαναχαθηκαν.Το εκανα restart απο το χειρηστηριο αλλα τπτ.Το εβγαλα απο την μπριζα δουλευε μετα :111: Μετα απο λιγο βεβαια παλι χαθηκαν

Τι μπορει να φταιει το dm500?γτ γενικα κανει κατι κολληματα....η να ψαξω για αλλους παραγοντες?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

πρόφανώς τα παιξε ο δέκτης.

Εχει κάποια προβλήματα με το tuner του, σε αυτές τις συχνότητες ή στην πόλωση.
Ειναι original ή κλώνος ?

Reaction score
0

Κατά πάσα πιθανότητα τα έπαιξε το Lnb.

Reaction score
0
κλωνος ειναι αλλα ουτε μηνα δεν εχει κλεισει στα χερια μου.
οσο για το lnb θα δοκιμασω να το αλλαξω με ενα αλλο που εχω να δω τι γινεται αν και μαλλον ο κλωνος πρεπει να ειναι γτ βλεπω τρωει πολλα κολληματα γενικα.
Καμια προταση για κατι αντιστοιχο αλλα πιο αξιοπιστο και οικονομικο?

Reaction score
0

Αξιόπιστος, οικονομικός & με full υποστήριξη είναι μόνο αυτός που ήδη έχεις. Εσύ μάλλον έχεις ψωνίσει από Τσάινα μεριά έτσι? Υπάρχει ένας από Ταϊβάν λίγο ακριβότερος και καλύτερος σε ποιότητα.
Πάντως γνώμη μου είναι πως δε φταίει ο δέκτης. Τα κολλήματα μπορεί να τα τρώει λόγω φορτωμένης var. Σπάνια να βγει ελαττωματικό κομμάτι. Αν είσαι τόσο άτυχος τι να πω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης