Dremel.

Reaction score
4
Δουλεύει κανείς αυτό το "εργαλειάκι" ?
Έχω ένα και κατάφερα μετά από μια-δυό ζημιές :613: να κάνω μερικές δουλειές σωστά.
Με ενδιαφέρει να μάθω τις δυνατότητές του - μέχρι που φτάνει δηλαδή + ποια εξαρτήματα δουλεύουμε αναλόγως το υλικό.
Ακόμη από που προμηθεύεστε ανταλλακτικά.

http://www.dremeleurope.com/dremelo...AFD8906B6C664370B5FE4265FDD2BA52?&ccat_id=472

Υ.Γ.
Δεν είμαι σίγουρος για την σωστή κατηγορία του θέματος.
Είπα εδώ λόγω κατασκευών. (αλλάξτε το αν πρέπει)

Reaction score
13
Δουλεύει κανείς αυτό το "εργαλειάκι" ?
Έχω ένα και κατάφερα μετά από μια-δυό ζημιές :613: να κάνω μερικές δουλειές σωστά.
Με ενδιαφέρει να μάθω τις δυνατότητές του - μέχρι που φτάνει δηλαδή + ποια εξαρτήματα δουλεύουμε αναλόγως το υλικό.
Ακόμη από που προμηθεύεστε ανταλλακτικά.

http://www.dremeleurope.com/dremelo...AFD8906B6C664370B5FE4265FDD2BA52?&ccat_id=472

Υ.Γ.
Δεν είμαι σίγουρος για την σωστή κατηγορία του θέματος.
Είπα εδώ λόγω κατασκευών. (αλλάξτε το αν πρέπει)

Ανταλλακτικα υπαρχουν σε ειδικα μαγαζια με Εργαλεια. Εχουν και τα Praktiker. Τα αυθεντικα ανταλλακτικα κοστιζουν ΠΟΛΥ ακριβα. Τοσο που σε βαζουν στον πειρασμο να αγορασεις ολοκληρο σετ Ιμιτασιον μαζι με το εργαλειο, μονο και μονο για τα ανταλλακτικα.
Οι κοπτικοι δισκοι παντως σπανε πανευκολα, και μαλιστα οταν δεν γυρναει το μοτερ.
Οι δυνατοτητες και εφαρμογες του ειναι απειρες.
Εσυ θα τις βρεις στην πραξη, αναλογα με τι ασχολεισαι.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Dremel.

.. Τα αυθεντικα ανταλλακτικα κοστιζουν ΠΟΛΥ ακριβα. Τοσο που σε βαζουν στον πειρασμο να αγορασεις ολοκληρο σετ Ιμιτασιον μαζι με το εργαλειο, μονο και μονο για τα ανταλλακτικα.
...
Ευχαριστώ chief.

Τα 'ιμιτασιόν' προσαρμόζονται στο 'αυθεντικό' εργαλείο ;

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Dremel.

Ευχαριστώ chief.

Τα 'ιμιτασιόν' προσαρμόζονται στο 'αυθεντικό' εργαλείο ;

Βεβαια. Εφοσον ειναι φτιαγμενα για αυτην την νορμα (σειρα). Για κοροιδα τους εχεις τους απομιμητες να βγαζουν δικες τους νορμες ?
Στο τελος ριχνεις και συ μια ματια για οτιδηποτε σου φανει διαφορετικο.

Chief οπως λεμε Τσιφτης ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster