Driving Simulators (ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ)

Reaction score
188
γιαννη αυτο στη πρωτη photo εχει με τα μεταφορικα 2700....μαζι με το καθισμα το 8ταχυτο χτενι το σειριακο και τη ρυθμιζομενη βαση.

η τιμονιερα ειναι μια απλη logitech 960 μοιρων(γυρναει 2 φορες το τιμονι)και της εχουν αλλαξει το τιμονι με αλκανταρα και περισοτερα κουμπια

η αισθηση της τιμονιερας ειναι σαν της momo
οποτε δεν τρεχει λογoς να αγορασεις αυτην εκτος αν θες πληρη περιστροφη αγοραζεις την logitech

η πεταλιερα ειναι απιστευτη το φρενο ειναι τρομερα σκληρο και σου δινει το απαραιτητο feling στο φρεναρισμα...αλλα εχει 450 ευρω περιπου

και παλι ειναι πολα τα λεφτα για αυτα..αυτο που αξιζει πιο πολυ απο ολα αγοραζεις μονο την πεταλιερα και το 8ταχυτο χτενι τα συνδυαζεις οπως εγραψα πριν και γλυτωνεις ενα καρο λεφτα και εχεις κορυφαια χειριστηρια!

Reaction score
51
Λάμπρο δεν μου απάντησες όμως αν παίζει σε PS2......... :(

Kαι κάτι επίσης βασικό: στα 2+ χιλιάρικα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα του δικηγόρου για το διαζύγιο που θα μου τρίψει στη μούρη η γυναίκα αν της πω ότι θέλω να βάλω κάτι τέτοιο στο.....σαλόνι??? (εκεί είναι ο προβολέας....) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λάμπρο, δυστυχώς είναι ακριβό παιχνίδι, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε ότι (εκτός από το καλοκαίρι ίσως....αλλά και πάλι μην φανταστείς υπερβολές...) 9 μήνες του χρόνου δεν υπάρχει χρόνος για Gran Turismo (λόγω δουλειάς..... :cry: :cry: )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead