dts hd ma και αναλογική σύνδεση?

Reaction score
0
Πιο blue ray player προτείνεται να αγοράσω εως 500ε που να δίνει dts hd master audio και dolby true hd στην αναλογική 7,1 έξοδο ήχου για σύνδεση σε ενισχυτή χωρίς hdmi?

Η σύνδεση αύτη δίνει καλά αποτελέσματα ή είναι ημίμετρο?

Για την είκονα θα το συνδέσω με hdmi σε βιντεοπροβολέα 720p.

Σκέφτομαι για το panasonic DMP-BD55EG-K αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υποστηρίζει τα νέα format ήχου στις αναλογικές εξόδους.

Reaction score
0
Η αναλογική 7,1 σύνδεση είναι εφάμιλη με την HDMI ή πρέπει να αλάξω και τον ενισχητή για να έχουμε σωστή αναπαραγωγή των νέων ηχητικών φορμά;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: dts hd ma και αναλογική σύνδεση?

Η αναλογική 7,1 σύνδεση είναι εφάμιλη με την HDMI ή πρέπει να αλάξω και τον ενισχητή για να έχουμε σωστή αναπαραγωγή των νέων ηχητικών φορμά;
Μια χαρά είναι και η αναλογική σύνδεση φτάνει το player να έχει ενσωματωμένους απκωδικοποιητές(Panasonic DMP-BD55, Sony BDP-S550).....:126:

Reaction score
6
Εξαρτάται από το ποιός κάνει καλύτερη αποκωδικοποίηση και ψηφιοαναλογική μετατροπή.
Δηλαδή σε ψηφιακή σύνδεση ο A/V και σε αναλογική το player.

Κατά τη γνώμη μου, μεγάλο ρόλο παίζει και το S/N ratio που προκύπτει συγκριτικά από τις δύο συνδέσεις αλλά και το bass management σε περιπτώσεις ηχείων-δορυφόρων.

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, τα player μέχρι 500 ευρώ έρχονται δεύτερα στα παραπάνω, σε σύγκριση με τους A/V ίδιας αξίας.

Reaction score
0
Δεν με απογοητεύεις,καταλαβαίνω ότι θα χάσω κάποια πράγματα από την αναπαραγώγη με κυριότερο για εμένα τις αυτόματες ρυθμίσεις ισοστάθμησης απλά δεν ξέρω αν οι διαφορές είναι μεγάλες ή οποδεκτές.

Για να αλάξω ενισχυτή (denon 3805) με κάποιον εφάμιλο θα μου κοστίσει 1500 - 2000ε. Δεν θέλω να πάω σε χαμηλότερη κατηγορία παρόλο που χρησημοποίω τελικό για τα τρια μπροστινά.

Reaction score
8
νομιζω και το αναμενομενο SAMSUNG 2500 αν εχει ελθει στην ιδια περιπου τιμη.
θα εχει 400-450 ευρω

εχει δικιο ο Πλεο, θα παρεις περιπου το 80% αποτι απο εναν συγχρονο AV.

Reaction score
0
Ωραία....θα συμβιβαστώ προς το παρών αναλογικα και βλέπουμαι.

Από τα τρία πιο να προτιμήσω;

Reaction score
8
; ; ;

Πρεπει να ειναι τοσο κοντα σε εικονα που για να δεις καποια διαφορα, πρεπει να τα εχεις και τα τρια στον ιδιο χωρο.

Reaction score
0
Απάντηση: dts hd ma και αναλογική σύνδεση?

Το Samsung δεν έχει αποκωδικοποιητή DTS HD Master Audio μόνο Dolby TrueHD.......:117:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.332
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian