DTS Master Audio - BluRay Presentation Disk(s)

Reaction score
5
Καθε χρονο στη CES η DTS παρουσιαζει οτι τελειοτερο στον ηχο βγαζοντας και ενα Demo δισκακι...
Περσι ειχε βγαλει τα πρωτα δισκακια με ηχο DTS Master Audio 7.1 σε δυο εκδοσεις... Μια HD-DVD και μια Blu-Ray...

H εκδοση BluRay βρισκεται στα χερια μου τις τελευταιες μερες... και μαλιστα οπως βλεπω εχει 8 tracks παραπανω απο την HD-dvd εκδοση.

Αφου βρηκα ενα PS3 για να το "παιξω", μπορω να πω οτι ο ηχος ειναι εκπληκτικος (παρα το 5.1 ηχοσυστημα που το ακουσα) και παρα το οτι η συνδεση ειναι αναλογικη (μιας και δεν επιτρεπετε το bitstream στο ps3)...

DTS Blu-Ray Demo Disc 2007
Peter Gabriel - Solsbury Hill (2:18) DTS-HD 5.1
BT - Dynamic Symmetry (11:23) DTS-HD 5.1
Pat Metheny - Overture (4:01) DTS-HD 5.1
BT - 1.618 (11:45) DTS-HD 7.1
Omar Hakim - Listen Up! (6:57) DTS-HD 7.1
Ice Age The Meltdown - Balancing Act (2:32) DTS-HD 5.1
Fantastic Four - The Cosmic Storm (4:11) DTS-HD 5.1
Ice Age The Meltdown - Minefield (2:58) DTS-HD 5.1
Fantastic Four - Doomsday (4:11) DTS-HD 5.1
Parfums De L'Arabie Heureuse (2:27) DTS-HD 5.1

Extras:
DTS - Better Sound Today (1:01) DTS-HD 5.1
DTS-HD-7.1 Puts You In The Action (1:01) DTS-HD 7.1
DTS-HD - Identical To The Studio Master (1:01) DTS-HD 5.1

Καλο ειναι στο συγκριτικο που θα γινει με τους ενισχυτες (Λαμπρουυυυυκο!), να μας ερθει ενας καλος ανθρωπος με καποιο samsung P1400 που βγαζει bitstream DTS-MA να ακουσουμε το καλυτερο φορματ ηχου στο φουλ των δυνατοτητων του...

Σε καμια βδομαδα θα μου ερθει και το νεο δισκακι απο την CES 2008 οπου και θα γραψω τα νεοτερα...

Τα tracks φυσικα ειναι ηδη γνωστα και μπορειτε να τα δειτε στο: http://www.demo-world.eu/demo-dvds/dts-blu-ray-demo-disc-2008.php

Reaction score
0
Άκρως δελεαστικό δισκάκι και θα τολμήσω να ρωτήσω... από που μπορεί κανείς να το προμηθευτεί;

Reaction score
5
Απάντηση: DTS Master Audio - BluRay Presentation Disk(s)

Ειναι σε περιορισμενο αριθμο... και το εχουν οσοι πηγαν και προλαβαν ενα στην περσiνη ή φετινη CES... εκτος αν σου στειλει καποιο η DTS...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Κρίμα πάντως και υπέθεσα πως θα ήταν ευκολότερο να το βρει κάποιος.

Reaction score
5

Ηρθαν πριν δυο εβδομαδες και τα 2 demo disk της DTS απο την CES 2008... Κατευθειαν απο αμερικη με 29ευρω μαζι με μεταφορικα...

Και σε HD-DVD και σε BD... το HD-DVD edition το πουλησα ηδη στο ebay στα 55 ευρω (μα τετοια λυσσα!!!) και αυτο εγινε πριν καμια βδομαδα μιας και φανταζομουν οτι το format θα τελειωσει συντομα οποτε και επιασα (τοτε) τα διπλα λεφτα απο οτι πηρα και τα δυο μαζι...(!!!) (Φανταζομαι σημερα θα πατωνε η δημοπρασια οποτε και σταθηκα τυχερος...)

Ετσι ανοιξα το BD και πηγα σε ενα φιλαρακι και ξαναπαρακολουθησαμε τα νεα κλιπ...

Εικονα απλα εκπληκτικη... και ηχος... τι να πω... το PS3 αδυνατει να παιξει DTS HD AUDIO και μας δινει προφανως PCM dts core στα 1500kbps... αλλα παρολαυτα ειναι πεντακαθαρος...
Σε αναμονη καποιου δανεικου BD player με bitstream να τον συνδεσω στον ONKYO ωστε να ακουσουμε την διαφορα...

Reaction score
62
Re: Απάντηση: DTS Master Audio - BluRay Presentation Disk(s)

Ειναι σε περιορισμενο αριθμο... και το εχουν οσοι πηγαν και προλαβαν ενα στην περσiνη ή φετινη CES... εκτος αν σου στειλει καποιο η DTS...
Τώρα το είδα αυτό... Άρα χλωμό το κόβω να το πάρουμε απο κάπου...

Reaction score
150
Αντε να δούμε τι θα γίνει με το PS3 και το DTS HD MA! Θα το υποστηρίξουν η είμαι για να παίρνω κι αλλο player?

GTX

Reaction score
39
Τέλεια!!!:bravo: Μπορούμε να τα βρούμε πουθενά???

Δε ξέρω τί παίζει τώρα, αλλά παλιότερα (στην εποχή του DVD) τους είχα στείλει e-mail και τους είχα πεί ότι είμαι επαγγελματίας κτλ κτλ και μου είχαν στείλει 2 δισκάκια. Δε χάνεις τίποτα :cool_4:

Reaction score
0
Μου τα έστειλε φίλος από τις ΗΠΑ που είχε πάει στην έκθεση. Χθες λοιπόν πήγα σε γειτονικό σπίτι (αφού το PS3 μου δεν) με το μπλε δισκάκι και ακόμα και το "ταπεινό"...πλην τίμιο SAMSUNG 1400 μέσω του DENON 4308 μου έδωσε το καλυτερο πολυκάναλο άκουσμα που έχω ακούσει ποτέ με το πραγματικά εκπληκτικό DTS -HD MA 7.1
Μια δοκιμή θα σας πείσει όσοι εχετε τη δυνατότητα αυτή...Θα με θυμηθείτε!!!!

Reaction score
1
Παρέλαβα πριν μερικές μέρες από ebay, επιβεβαιώνω ότι είναι Region free..

Reaction score
1

Παιδια κυκλοφορισε στα "γνωστα στεκια".:602:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης