- Reaction score
- 767
ποια τα θετικα και πια τα αρνητικα της συγκεκριμενης σχεδιασης?...
απο διαφορα reviews, εχω διαβασει οτι οταν ακους τετoiου ειδους σχεδιασεις, αποδιδουν καλυτερα οταν εισαι λιγο off-axis...επισης, επειδη υπαρχει περιορισμος των ανακλασεων σε τοιχους κλπ λογω σχεδιασης, ισως ακουστουν λιγο πιο "μουντα" στα πριμα....ανεξαρτητα οτι ανεβαινουν μεχρι τα 20Khz και παραπανω...συγκριτικα με αλλα ηχεια συμβατικης σχεδιασης...
επισης απο ενα review των tannoy DC8T....
συγγενης μου ενδιαφερεται για Tannoy ή KEF...
θελει να δουμε μαζι τα Τannoy Definition DC8T μαζι με το κεντρικο τους Definition DC6 LCR...
και αν βρουμε το Definition DC10A, με Alnico μαγνητες...βεβαια απ οτι εχω διαβασει στον ιστο, το κεντρικο, δεν "κανει" με το 10Α..με τα βιας ταιριαζει με το DC8T....αλλα περι ορεξεως...
επισης, δεν εχω καταλαβει πια ειναι η πιο καινουργια σειρα της Tannoy...REVOLUTION ή PRECISION?
επισης απο την KEF, το R900 μαζι με το κεντρικο τους...
λες να μπω σε "πειρασμο" και ν αλλαξω και γω "ροτα" και τελικα να μην παω για τα GX300?...
τες παντων...βασικα τα "+" και τα "-" της σχεδιασης αυτη θα ηθελα να ξερω...
αν γνωριζει ή εχει πειρα κανεις, απο τις συγκεκριμενες εταιριες...
απο διαφορα reviews, εχω διαβασει οτι οταν ακους τετoiου ειδους σχεδιασεις, αποδιδουν καλυτερα οταν εισαι λιγο off-axis...επισης, επειδη υπαρχει περιορισμος των ανακλασεων σε τοιχους κλπ λογω σχεδιασης, ισως ακουστουν λιγο πιο "μουντα" στα πριμα....ανεξαρτητα οτι ανεβαινουν μεχρι τα 20Khz και παραπανω...συγκριτικα με αλλα ηχεια συμβατικης σχεδιασης...
επισης απο ενα review των tannoy DC8T....
τι σημαινει αυτό?...οτι εχουμε την αισθηση οτι ο ηχoς βγαινει σαν απο "χωνι", λογω του ομοκεντρου σχεδιασμου?...παιζει αυτο το φιανομενο?.....another issue, that I must admit does not trouble me, is the issue that affects all co-axial drive units... the mid and treble fires out through a cone and a megaphone effect can be heard....
συγγενης μου ενδιαφερεται για Tannoy ή KEF...
θελει να δουμε μαζι τα Τannoy Definition DC8T μαζι με το κεντρικο τους Definition DC6 LCR...
και αν βρουμε το Definition DC10A, με Alnico μαγνητες...βεβαια απ οτι εχω διαβασει στον ιστο, το κεντρικο, δεν "κανει" με το 10Α..με τα βιας ταιριαζει με το DC8T....αλλα περι ορεξεως...
επισης, δεν εχω καταλαβει πια ειναι η πιο καινουργια σειρα της Tannoy...REVOLUTION ή PRECISION?
επισης απο την KEF, το R900 μαζι με το κεντρικο τους...
λες να μπω σε "πειρασμο" και ν αλλαξω και γω "ροτα" και τελικα να μην παω για τα GX300?...
τες παντων...βασικα τα "+" και τα "-" της σχεδιασης αυτη θα ηθελα να ξερω...
αν γνωριζει ή εχει πειρα κανεις, απο τις συγκεκριμενες εταιριες...