Dualshock 3

Reaction score
62
Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου χειριστηρίου του playstation 3, του dualshock 3. Για τους αδαείς, πρόκειται στην ουσία για το τωρινό χειριστήριο του ps3, με την επιπλέον δυνατότητα της δόνησης, που δεν υπήρχε!! Σύμφωνα με την μαμά Sony, σταματάει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου χειριστηρίου η παραγωγή των παλιών και στο εξής θα δίνονται με την κονσόλα και θα πωλούνται μόνο τα καινούρια. Αξίζει να προσθέσουμε ότι, εξαιτίας του μηχανισμού της δόνησης (κοινώς δονητή!!) θα είναι πιο πεινασμένο για ενέργεια απο τον προκάτοχό του και αρκετά πιο βαρύ!!

Reaction score
0
Απάντηση: Dualshock 3

Το έχω βρεί......και μάλιστα σε άσπρο χρώμα......να το πάρω? :137:

GTX

Reaction score
39
Εγώ να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, τώρα όλα τα παιχνίδια θα έχουν δόνηση ή ότι να'ναι???

Το GT? To F1???

Reaction score
62
Εγώ να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, τώρα όλα τα παιχνίδια θα έχουν δόνηση ή ότι να'ναι???

Το GT? To F1???
Νομίζω θα έχουν τα περισσότερα. Κάπου είχα διαβάσει ότι η δόνηση σε παιχνίδια που δεν "υποστήριζαν" ήταν κάπως "ασθενική" σε σχέση με τα παιχνίδια που την έχουν συμπεριλάβει στα features τους.

Reaction score
0

Το GT? To F1???
Υπάρχει αυτή η λίστα με παιχνίδια για τα οποία έχει γίνει ήδη σχετικό update:

SCEA - Formula One Championship Edition* (PS3)
SCEA - MotorStorm* (PS3)
SCEA - PAIN (PSN)
SCEA - High Velocity Bowling (PSN)
SCEA - MLB 08: The Show (PS3)
SCEA - Uncharted: Drake's Fortune (PS3)
SCEA - Resistance: Fall of Man* (PS3)
SCEA - Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PS3)
SCEA - Go! Sports Ski* (PSN) SCEA - Folklore* (PS3)
SCEA - Heavenly Sword* (PS3)
SCEA - Warhawk* (PSN / PS3)
SCEA - Super Stardust HD* (PSN)
SCEA - Snakeball (PSN)
SCEA - Toy Home (PSN)
SCEA - PSOne Emulation (PSN)
SCEA - Piyotama (PSN)
SCEA - PixelJunk Monsters (PSN)
SCEA - Blast Factor* (PSN)
Sega - Condemned 2: Bloodshot (PS3)
Ubisoft - Lost: Via Domus (PS3)
Ubisoft - Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2* (PS3)
EA - Burnout Paradise (PS3)
KOEI - Dynasty Warriors 6 (PS3)
Capcom - Devil May Cry 4 (PS3)
Atari - Dragon Ball Z Burst Limit (PS3)
Disney Interactive - Turok (PS3)
Φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα.

To GT5P το υποστηρίζει εξαρχής, υπάρχει και σχετική ρύθμιση στο μενού.

Reaction score
1
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η λειτουργία της δόνησης στο Ιαπωνικό GT5 Prologue Demo υπολείπεται σημαντικά αυτής του "δικού μας" GT5 Prologue, τόσο σε ισχύ όσο και σε αίσθηση.
Θεωρώ μάλιστα ότι η αίσθηση της δόνησης στο τελευταίο, ξεπερνά και αυτή του Forza Motorsport 2..

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Dualshock 3

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η λειτουργία της δόνησης στο Ιαπωνικό GT5 Prologue Demo υπολείπεται σημαντικά αυτής του "δικού μας" GT5 Prologue, τόσο σε ισχύ όσο και σε αίσθηση.
Θεωρώ μάλιστα ότι η αίσθηση της δόνησης στο τελευταίο, ξεπερνά και αυτή του Forza Motorsport 2..

Φτου γαμώ το.....
Και είχα μια ελπίδα να το γλιτώσω....:121:

Ξέρετε τιμή παλικάρια μου??:107:

Reaction score
1
Εμένα μου κόστισε καμιά 50αριά ευρώ το Νοέμβρη από Ιαπωνία με ebay, τώρα που κυκλοφόρησε Αμερική νομίζω ότι μπορεί να το βρεί κανείς φθηνότερα, εκμεταλλευόμενος και την ισοτιμία.

Reaction score
4
θα είναι πιο πεινασμένο για ενέργεια απο τον προκάτοχό του και αρκετά πιο βαρύ!!
Οχι τιποτα τρομερες διαφορες παντως και στα δυο που αναφερεις.

Reaction score
0
Οχι τιποτα τρομερες διαφορες παντως και στα δυο που αναφερεις.
Με πικραίνεις λίγο στο θέμα του βάρους... Στο sixaxis δεν με ενοχλεί ούτε το σχήμα όπως άλλους, ούτε η έλλειψη δόνησης, αυτό που μου τη σπάει είναι το πόσο ελαφρύ είναι.

Reaction score
4
Marvin eιναι αισθητα πιο βαρυ και θα σου αρεσει αλλα δεν ειναι για δυο θαυμαστικα στο τελος αυτο εννοω. :137:

(
Dimitris K
Αξίζει να προσθέσουμε ότι, εξαιτίας του μηχανισμού της δόνησης (κοινώς δονητή!!) θα είναι πιο πεινασμένο για ενέργεια απο τον προκάτοχό του και αρκετά πιο βαρύ!!

)

Reaction score
0
Marvin eιναι αισθητα πιο βαρυ και θα σου αρεσει αλλα δεν ειναι για δυο θαυμαστικα στο τελος αυτο εννοω. :137:
:142:
ΟΚ, αυτό είχα ακούσει κι εγώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050