Dune BD Prime 3.0 Συνδεση με av receiver

Reaction score
454
Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω το bd player με τον pioneer lx52 και δέν μπορώ να το βρώ απο τον ενισχυτή.
Λοιπόν τηλεόραση philips συνδεμένη με hdmi με τον ενισχυτή και επιστροφή οπτική ίνα στον ενισχυτή.
Όταν συνδέω το bd με τον ενιχυτή με hdmi (είσοδος bd in) δέν μπορώ να το βρώ για να παίξει στην tv.
Όταν συνδέω κατ'ευθείαν στην τηλεόραση το bd με hdmi (βάζω mkv 1080p) δέν βγάζει τον ήχο 5,1 στα ηχεία, ενώ όταν παίζω την ταινία απο το usb της τηλεόρασης παίζει κανονικά 5,1 ο ήχος.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.957
Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω το bd player με τον pioneer lx52 και δέν μπορώ να το βρώ απο τον ενισχυτή.
Λοιπόν τηλεόραση philips συνδεμένη με hdmi με τον ενισχυτή και επιστροφή οπτική ίνα στον ενισχυτή.
Όταν συνδέω το bd με τον ενιχυτή με hdmi (είσοδος bd in) δέν μπορώ να το βρώ για να παίξει στην tv.
1. Ποιά είσοδος HDMI του Pioneer είναι η BD in? Η HDMI 1? Πάτησε διαδοχικά το πλήκτρο HDMI, ώστε να επιλεγεί η αντίστοιχη είσοδος στον Pioneer.

EDIT: δοκίμασε σε κάποια από τις εισόδους 1-3, και πρόσεξε ποιά έξοδος HDMI του Pioneer είναι επιλεγμένη.

Όταν συνδέω κατ'ευθείαν στην τηλεόραση το bd με hdmi (βάζω mkv 1080p) δέν βγάζει τον ήχο 5,1 στα ηχεία, ενώ όταν παίζω την ταινία απο το usb της τηλεόρασης παίζει κανονικά 5,1 ο ήχος.

Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
2. Στις ρυθμίσεις ήχου του Dune πρέπει να επιλέξεις
a. bitstream.
b. 5.1 surround

Last edited:

Reaction score
454
Τις ρυθμίσεις ήχου του dune τις έβαλα όπως μου είπες .
Σε όποια είσοδο hdmi και να το βάλω δέν το βλέπω απο τον ενισχυτή, αλλάζω το hdmi συνέχεια αλλά δέν κατάφερα να το βρώ.
Αν το αφήσω έτσι συνδεμένο στην τηλεόραση με hdmi, πρέπει να βάλω και οπτική ίνα απο το dune στον ενισχυτή ??
Ευχαριστώ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.957
To μενού του Pioneer εμφανίζεται στην τηλεόραση όταν πατήσεις setup στο τηλεκοντρόλ του;

Reaction score
454
Ναι κανονικα αλλά εκεί που δείχνει hdmi είναι αχνό δέν σου δίνει κάτι να επιλέξεις.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.957
Άρα ο Pioneer επικοινωνεί με την tv. Για δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο HDMI από το dune στον Pioneer, ή δοκίμασε να συνδέσεις μια άλλη συσκευή με έξοδο HDMI (ένα dvd player, ένα ψηφιακό δέκτη ή ένα δορυφορικό για παράδειγμα) και να μας πεις τι γίνεται.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Και γιατι δεν παίζεις με οπτικη/coaxial απο το Dune απ ευθείας στον ενισχυτη?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt