Dune HD Qwerty

Reaction score
1.460
Και το επίσημο ασύρματο keyboard της Hdi για όλα τα Dune players!

Introduction

Mini wireless keyboard with touchpad mouse and backlight. Ideal solution to control the Dune HD player also suitable for most of PCs and MACs as an external keyboard. Available in International and Russian versions.
Key Features

2.4G Mini Wireless Keyboard with Touchpad
Wireless receiver integrated design
Innovative design of the Navigation keys
Dune HD players full control
Windows Multimedia Control
Built-in rechargeable lithium-ion battery
Built-in Touchpad
QWERTY full-function mini keyboard
International keyboard layout suitable for almost all EU countries and USA
System Supported:

Dune HD players
Xbox, PS3
Windows 2000, XP, Vista, CE, 7
Linux (Debian-3.1, Redhat-9.0 Ubuntu-8.10 Fedora-7.0 tested)
Mac OS
Dimensions

167.5 mm x 65.5 mm x 12.5 mm
Country of origin

China
Warranty

One-year warranty.
MSRP

USA: 69.99 USD
EU, with VAT: 64.99 EUR

Reaction score
1.460
Απάντηση: Dune HD Qwerty

Καλά αυτό το keyboard το έχω πάρει στα σίγουρα!Δείχνει και πολύ όμορφο στις φωτό.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.803
Μοιάζει πολύ με αυτό που έχω πάρει εγώ

DSC02582.jpg

Αλλά έχει τα επιπλέον χρωματικά πλήκτρα του Dune, όπως και τα πλήκτρα για την εικόνα και τον ήχο, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεσαι πλέον το τηλεκοντρόλ!

Έχει βέβαια και σχεδόν $30 παραπάνω απ' το δικό μου...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Βλέπω καλά ή κάνω λάθος;
Τι το θέλει το πλήκτρο CTRL+ALT+DEL το Dune; :111:
Ζήλεψε από τα PC και θέλει να τους μοιάσει; :405:

Reaction score
1.460

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν keyborad και σε υπολογιστές,γι αυτό και τα ανάλογα πλήκτρα.

Reaction score
1.460

αν κάποιος-α πάρει χαμπάρι τίποτα σε ευρωπαϊκό μαγαζί για online διάθεση του keyboard ας γράψει κάτι κι εδώ!:201:
Θα το εκτιμούσα πολύ!:604:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.803
Re: Απάντηση: Dune HD Qwerty

αν κάποιος-α πάρει χαμπάρι τίποτα σε ευρωπαϊκό μαγαζί για online διάθεση του keyboard ας γράψει κάτι κι εδώ!:201:
Θα το εκτιμούσα πολύ!:604:
Σε Ιταλία μεριά:
http://negozio.dnltrading.it/produc...=1899&osCsid=dd5597b736e4ee5cd069afd8ff6f6c00

και εδώ:
http://www.mkvplayers.com/dune-hdi.html

Και εδώ:
http://www.tododvd.com/dune-hd-qwerty-teclado-para-dune.html

Reaction score
1.460

Από τέλος Απριλίου θα είναι διαθέσιμα απ'ότι κατάλαβα!

Reaction score
1
Για την Ελλάδα (από την εδώ αντιπροσωπία) γνωρίζουμε ημερομηνία άφιξης και τιμή ?

Reaction score
1.006
Απάντηση: Re: Dune HD Qwerty

Το γραφω εδω μιας κι εχει σχεση με τον ελεγχο των DUNE γενικοτερα....

Original application from Dune HD GmbH allowing to control your Dune HD media players and set-top-boxes.

Features:

- Fully replaces the standard IR remote control.

- Convenient buttons layout.

- Innovative touchpad control.

- Uses Wi-Fi to connect to the local network.

- Automatically searches for Dune HD devices in the local network.

- Allows to control multiple Dune HD devices and easily switch between them.

Requirements:

- Any modern model of Dune HD device (with IP control support; supportedmodels include: Dune HD Base/Prime 3.0, Dune HD Smart D1/B1/H1, Dune HD

Max, Dune HD Duo, Dune HD Lite 53D, Dune HD TV-101, Dune HD TV-301, or newer models).

- Dune HD device should have an up-to-date firmware version (with IP control support; supported versions are 110127_2105_beta or newer).

- Dune HD device should be connected to the same local network as your mobile device.

https://play.google.com/store/apps/details?id=dune.remoteControl&feature=search_result

Reaction score
1.460

Ειναι για Android συσκευές η παραπάνω εφαρμογή.Υπάρχουν επίσης 2 αντίστοιχα apps για iOS συσκευές.

Reaction score
1.006

Για οποιον εχει το Dune HD Qwerty....εαν ειναι κλειστο το DUNE γινετε να το ανοιξουμε με το κουμπακι (πανω αριστερα) του Dune HD Qwerty ?? Σε εμενα με το πληκτρο αυτο κλεινει το DUNE ΑΛΛΑ δε μπορει να το ανοιξει και το ανοιγω απο το δικο του τηλεκοντρολ....

Reaction score
0
Όχι δεν το ανοίγει και σε μένα. Υποθέτω ότι αυτό γίνεται επειδή πρέπει πρώτα να συνδεθεί με τον wifi αντάπτορα και μετά να λειτουργήσει. Κάτι που δεν ισχύει όταν το Max είναι κλειστό. Άρα και η usb θύρα είναι κλειστή , και ο αντάπτορας δεν λειτουργεί.

Reaction score
1.006

Δε ξερω μηπως πρεπει να παιξουμε με τις ρυθμισεις για Hard και Soft κλείσιμο της συσκευής...θα το δω αυριο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Dune HD Qwerty

Ναι σε soft ανοίγει ακριβώς επειδή το player μένει 'ανοικτό' στις usb θύρες του κάτι που του επιτρέπει να λειτουργεί σαν server. Όμως εάν κάποιος δεν το θέλει αυτό (το server) δεν αξίζει τον κόπο ειδικά εάν έχει βάλει πάνω στο player είτε εσωτερικούς είτε εξωτερικούς δίσκους. Και αυτό επειδή τους διατηρεί μόνιμα σε λειτουρία. Πχ εγώ έχω βάλει εξωτερικούς σκληρούς (2 χ 2 TB) ο οποίοι κλείνουν και ανοίγουν αυτόματα μαζί με το player (χωρίς να κλείσεις το κουμπί power τους).
Εάν θέλω το Dune σαν server τότε απλά το ανοίγω (και στέλνει και τους 3 σκληρούς του στο δύκτιο).
Δεν το θέλω πολύ συχνά. Αν κάποιος το θέλει συχνα τότε βεβαίως αλλάζει. Τότε το soft είναι ιδανική λύση.

Reaction score
1.006

Προσπαθω να γραψω στην αναζητηση του YOUTUBE με τα κουμπια του πληκτρολογιου της DUNE αλλα δε γραφει κειμενο ! Πρεπει να γραφω με το εικονικο πληκτρολογιο ,ελεος..κανω κατι λαθος ? Εχει κανεις τη λυση ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito