Dune Media player και Netflix

Reaction score
103
παιδια ειμαι κατοχος ενος DUNE HD MAX καθως επεισης και ενος DUNE DUO.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Μιας και η τηλεοραση που εχω δεν ειναι smart,υπαρχει δυνατοτητα να εχω το Netflix μεσω καποιου εκ των DUNE που εχω??Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας

Reaction score
103
αρα να υποθεσω οτι μεσω Dune δεν μπορει καποιος να συνδεθει στο Netflix?Εξου κ οτι δεν υπαρχει απαντηση??

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Αφού δεν έχει Android όπως τα νέα, όχι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.906
Νομίζω ότι μόνο τα τελευταία 4Κ Dune έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Reaction score
103
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια...Ελεγα μηπως υπηρχε καποιος τροπος...Αν δεν κανω λαθος με το Oppo 105 θα υπαρχει δυνατοτητα ετσι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.906
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια...Ελεγα μηπως υπηρχε καποιος τροπος...Αν δεν κανω λαθος με το Oppo 105 θα υπαρχει δυνατοτητα ετσι?
Από αυτά που διαβάζω εδώ, μπορείς να δεις και με ελληνικούς υπότιτλους.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.579
Η σειρά 10x της oppo έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Netflix και με ξεχωριστό πλήκτρο στο remote.
Ελληνικούς υπότιτλους παίζει σε κάποιες ταινίες και επεισόδια, όχι σε όλα...εννοώ ότι μπορεί να έχει μια ταινία ελληνικούς υπότιτλους όταν την βλέπεις από το pc αλλά στο oppo να μην έχει η συγκεκριμένη. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα. Βέβαια όλα έχουν αγγλικούς υπότιτλους.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67