Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Μα το 500 και το 400 αν έβαζες φώτο του εξωφύλλου στον φάκελλο της ταινίας στο έδειχνε στο preview, δεν το κάνουν τα Χ ; Αυτό ζητάει ο φίλος αυτό κατάλαβα δηλαδή από τα πρώτα ποστ...δεν θέλει να χρησιμοποιεί εξωτερικά προγράμματα.
Αυτό το κάνουν και τώρα!Εγώ κατάλαβα 'οτι θέλει να τα βρίσκει online με το player.

Reaction score
1
Απάντηση: Dune Smart D1/H1 vs Pop CornHour C200 vs Pop corn Hour A300 Ποιο απ΄ολα?

Νταξ μωρέ θα βγάλουμε άκρη :142: το πολύ πολύ θα του πω να έρθει από το κονάκι μου να τα δεί live :116:

Reaction score
7
Μα το 500 και το 400 αν έβαζες φώτο του εξωφύλλου στον φάκελλο της ταινίας στο έδειχνε στο preview, δεν το κάνουν τα Χ ; Αυτό ζητάει ο φίλος αυτό κατάλαβα δηλαδή από τα πρώτα ποστ...δεν θέλει να χρησιμοποιεί εξωτερικά προγράμματα.
πες τα χαραλαμπε.
Ακριβώς αυτο Θέλω Φιλε είτε απο τα Dune είτε απο Ένα Pop CornHour

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blind Guardian

Reaction score
1.458

πες τα χαραλαμπε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blind Guardian
Νίκο τον λένε!Οχι Χαράλαμπο!!!:142:

Reaction score
1

πες τα χαραλαμπε.

ΟΚ όπως σου είπα και πριν το κάνουν όλα εκτός από τα Dune...ας περιμένουμε και το νέο φιρμ να δούμε αν θα δεήσουν να το φτιάξουν και σε αυτά.

ΥΓ...τώρα άμα τη βρίσκεις μπορείς να με λές και Βρασίδα δεν έχω πρόβλημα :142::143:

Reaction score
1.458

ΥΓ...τώρα άμα τη βρίσκεις μπορείς να με λές και Βρασίδα δεν έχω πρόβλημα :142::143:
Τιμολέων…σεμνά!:142:

Reaction score
1

Τιμολέων…σεμνά!:142:
Καλά πάω για ύπνο, γιατί με βλέπω να το χάνω το λεωφορείο το πρωί :142:

ΥΓ. Μέχρι και το TurboX Oscar το κάνει αυτό που ζητάει ο χριστιανός...όχι όμως τα Dune :405:

Reaction score
1.458

Το turboX με το κινέζικο firmware εντάξει πάει?

Reaction score
1

Μπον νουί, μον αμί :605:

Reaction score
7

Καλημερα και καλη εβδομαδα.
Σε επικοινωνια με την Pop Corn hour εξωτερικου με διαβεβαιωσαν πως και το Α300 θα παιζει μενου απο BD Iso Full Navigation Οπως το C200.
Καλο!!!!!!!
Εαν παραγγειλω απο εκει μου ειπαν πως εχει κανονικα εγγυση 12 μηνων.
Μαζι με τα μεταφορικα το C200 367 Δολλαρια & το Α300 268 Δολλαρια.
Θα παιρνατε απευθειας απο εκει?
Το εχει ξανακανει καποιο μελος?

nsk

Reaction score
12

Αν έχεις BD player μην πάρεις το C200, πολλά Bluray δισκάκια δεν παίζουν πχ. της Disney είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για να αγοράσεις έξτρα το BD και να σπάζεσαι όταν δεν θα παίζει κάποιες ταινίες.
Θα σου πρότεινα το Α300, έχει ωραίο μενού, με σύνοψη των ταινιών και εύκολο.
Δεν συμφέρει να το παραγγείλεις από Αμερική απευθείας είναι μεγάλο το κόστος εκτελωνισμού.
Δες και ΕΔΩ έχει πολύ καλές τιμές αλλά για εγγύηση θα πρέπει να το στέλνεις Γερμανία.

Δες και εδώ το μενού του A300 για τις ταινίες:

Last edited by a moderator:

Reaction score
7

Αν έχεις BD player μην πάρεις το C200, πολλά Bluray δισκάκια δεν παίζουν πχ. της Disney είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για να αγοράσεις έξτρα το BD και να σπάζεσαι όταν δεν θα παίζει κάποιες ταινίες.
Θα σου πρότεινα το Α300, έχει ωραίο μενού, με σύνοψη των ταινιών και εύκολο.
Δεν συμφέρει να το παραγγείλεις από Αμερική απευθείας είναι μεγάλο το κόστος εκτελωνισμού.
Δες και ΕΔΩ έχει πολύ καλές τιμές αλλά για εγγύηση θα πρέπει να το στέλνεις Γερμανία.

Δες και εδώ το μενού του A300 για τις ταινίες:

Σχετικα με την Blu Ray ιδιοτητα δεν θα την λειτουργησω.
Αν κανω κατι σαν Add θα ειναι καποιον εσωτερικο σκληρο δισκο.
Ειναι κορυφαιο μηχανημα και με οποιον εχω μιλησει μου εχει πει τα καλυτερα!
Το θεμα ειναι η τιμη του.
Οντως φοβαμαι τα περι τελωνειου εξοδα και δεν το παραγγελνω τελικα απ'εξω.
Απο Ελλαδα το εχω βρει στα 345 ευρω + μεταφορικα 3,5 Ευρω.
Θα ηθελα να το δω απο κοντα πριν αποφασισω!

Last edited by a moderator:

Reaction score
1

Από Αμερική η γνώμη μου είναι να μη ψωνίσεις.Οχι επειδή τα shop εκεί είναι άσχημα, αλλά επειδή θα σε ξεσκίσουν στο τελωνείο και θα σου στοιχήσει το μηχάνημα ακριβότερο απ' ότι εδώ τελικά !

Αυτό είναι το μενού των Dune...Το background αλλάζει κατά βούληση με skins, αυτό το μπλεδάκι προτιμώ εγώ...

Ετσι βλέπεις τα αρχεία των ταινιών σε έναν οποιονδήποτε δίσκο.Με το εικονίδιο "δισκάκι" είναι τα Full BD με τα μενού τους κομπλέ και με το εικονίδιο "μπομπίνα" είναι οι ματρόσκες και τα υπόλοιπα video αρχεία.Τα μουσικά τα δείχνει με μία νότα μπροστά...Φυσικά για εξώφυλλα preview κλπ κλπ ούτε λόγος, δεν τα δείχνει καν, τουλάχιστον ακόμα.

Reaction score
7

Από Αμερική η γνώμη μου είναι να μη ψωνίσεις.Οχι επειδή τα shop εκεί είναι άσχημα, αλλά επειδή θα σε ξεσκίσουν στο τελωνείο και θα σου στοιχήσει το μηχάνημα ακριβότερο απ' ότι εδώ τελικά !

Αυτό είναι το μενού των Dune...Το background αλλάζει κατά βούληση με skins, αυτό το μπλεδάκι προτιμώ εγώ...

Ετσι βλέπεις τα αρχεία των ταινιών σε έναν οποιονδήποτε δίσκο.Με το εικονίδιο "δισκάκι" είναι τα Full BD με τα μενού τους κομπλέ και με το εικονίδιο "μπομπίνα" είναι οι ματρόσκες και τα υπόλοιπα video αρχεία.Τα μουσικά τα δείχνει με μία νότα μπροστά...Φυσικά για εξώφυλλα preview κλπ κλπ ούτε λόγος, δεν τα δείχνει καν, τουλάχιστον ακόμα.

Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ για οτι μου εδειξες.
Οντως αυτο που θελω δεν το κανει.
Γενικα εχω αρχισει να προσανατολιζομαι προς PCH και μαλλον αν τα καταφερω το C200.
Νομιζω ειναι ο βασιλιας του χωρου!

nsk

Reaction score
12

Αν κάνεις μια βόλτα στην αντιπροσωπία έχει demo και μπορείς να το δεις από κοντά της δυνατότατες του C200.
Το μόνο καλύτερο που έχει το C200 είναι η προσθήκη του BD player και των εσωτερικών σκληρών δίσκων, αλλιώς αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά δεν έχει καμία διαφορά με το A300!!!! εξάλλου το C200 είναι 3,5 χρονών μηχάνημα με της όποιες αδυναμίες μπορεί να έχει αυτό. Μπορείς να μπεις στο Νetworked Media Tank και να διαβάσεις τι λένε τα μέλη που το έχουν για να αποφασίσεις.
Απλά το λέω γιατί τα θεωρώ πεταμένα λεφτά, να το αγόραζες πριν ένα χρόνο καλός αλλά τώρα δεν αξίζει.

Με Εκτίμηση
Νίκος

Reaction score
8
Συμφωνω και εγω,ασε που κυκλοφορουν φημες για αντικατασταση και του C200.

Reaction score
7

Το θεμα με την αντικατασταση του C200 οντως ακουγεται αλλα θα ειναι το Α300 οπως το C200 με πληρη Bd-Iso menu full navigation?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.003
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos