DUNE

• Thread starter LLLEFTERIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
L

LLLEFTERIS

Guest
Λογω οτι περνω HTPC απο φιλο που φευγει μονιμα για Αυστραλια δινω το MAX μου

Media Player Dune MAX στο κουτι σε αριστη κατασταση αγορασμενο απο Ελληνικο καταστημα με αποδειξη Μαϊος του 11 .

Η τιμη του στα καταστηματα ειναι πανω απο 500 ευρω και ειναι ισως το μοναδικο media player που μπορει
να παιξει ταινια mkv 69GB 1080/24p με ηχο dts-hd ma χωρις απολυτως κανενα προβλημα.

Με ενδιαφερει μονο ανταλλαγη και οχι πωληση και μονο απο ΑΘηνα και φυσικα με κατι
στην αξια του μηχανηματος που δινω η με κατι ποιο φτηνο και χρηματικη διαφορα απο μερια σας η με κατι ποιο ακριβο με χρηματικη διαφορα απο μενα.

Μερικες ανταλλαγες που με ενδιαφερουν ειναι...

iphone
ipad
Καλο κινητο
AV Denon 1912
AV Denon 1612
Panasonic 3D γυαλια
Panasonic DMP-BDT310
Dune D1
Himedia 900B
Netbook η Laptop με αναλυση οθονης 1366X768 και ανω

Link Dune HD MAX

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: DUNE

Θα δωθει και το στικακι για το ασυρματο της Netgear (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα κανει για το MAX με αυτο το εχω συνδεμενο στο νετ)

L

LLLEFTERIS

Guest

Πλεον δεν με ενδιαφερει κανενα media player για ανταλλαγη και πλεον με ενδιαφερει ανταλλαγη με κατι ιδιας αξιας η φτηνοτερο αλλα οχι ακριβοτερο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Η τιμη του στα καταστηματα ειναι πανω απο 500 ευρω και ειναι ισως το μοναδικο media player που μπορει
να παιξει ταινια mkv 69GB 1080/24p με ηχο dts-hd ma χωρις απολυτως κανενα προβλημα.
Απορία.
Υπάρχει ταινία 69 GB ??
Aν είναι 70 δεν την παίζει;
Τα δισκάκια είναι μέχρι 50 GB.

L

LLLEFTERIS

Guest

Μιχαλη εχω κανει rip το The Lord of the Ring - The Return of the King την extended εκδοση με το DBDFab και επιλογη remux και το αρχειο ειναι 69GB και εχει μονο τον DTS-HD ηχο μεσα.

Εγραψα 69GB γιατι αυτη ειναι η μεγαλυτερη που εχω οχι οτι δεν παιζει 70GB

Nα πω οτι βρηκα και αυτο για region free http://www.lotsofelectronics.com/hdi-dune/

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Η αναπαραγωγή δεν εξαρτάται τόσο από το μέγεθος του αρχείου οσο από το bitrate...

L

LLLEFTERIS

Guest

Η αναπαραγωγή δεν εξαρτάται τόσο από το μέγεθος του αρχείου οσο από το bitrate...
Σωστος! Για αυτο εχω βαλει την δευτερη φωτογραφια που εκτος απο το bitrate διχνει και την διαρκεια της ταινιας που ειναι 4 ωρες και 24 λεπτα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Να βαλω και μια τιμουλα πωλησης στα 320 ευρω.

L

LLLEFTERIS

Guest

Θα δωθει και το στικακι για το ασυρματο της Netgear (δεν θυμαμαι μοντελο αλλα κανει για το MAX με αυτο το εχω συνδεμενο στο νετ)
Λαθος D-Link ειναι.

Πωλειται 320 ευρω μαζι με το στικακι της D-Link DWA-140 η 300 χωρις το στικακι.

Επειδη ειχα πολλα pm για ανταλλαγη με AV να πω οτι με ενδιαφερει μονο με hdmi 1.4

L

LLLEFTERIS

Guest

Πλεον μονο ανταλλαγη με κατι ιδιας αξιας η κατι ποιο φτηνο συν χρηματα απο σας.

Οτι θελετε απο αυριο γιατι σημερα βαφτιζω την κορη μου.

L

LLLEFTERIS

Guest

Μονο για σημερα 280 ευρω.
250 ευρω.
Αυτες οι τιμες ηταν μονο για το Σαββατο 26/5 γιατι ειχε βρει μια καινουρια Panasonic camera σε καλη τιμη να αγορασω πλεον το Dune δεν το πουλαω αλλα μονο ανταλλαζω με κατι ιδιας αξιας η χαμηλοτερης συν μετρητα απο σας.

ΔΕΝ με ενδιαφερει αλλο media player γιατι εχω και το himedia
Με ενδιαφερει AV μονο με 3D hdmi 1.4
Με ενδιαφερει και καλη βιντεοκαμερα 1080p

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Λευτέρη μας έχεις κουράσει με τις συνεχείς αλλαγές της γνώμης σου και τα έμμεσα up.
Παραβιάζεις συνεχώς τον κανονισμό. Το θέμα κλειδώνει.
Δεν θα σου επιτραπεί να βάλεις άλλη αγγελία.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney