DVB DREAM

Reaction score
1
DVB DREAM

Εδώ θα κάνουμε κουβέντα για το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα ήταν πάντα free μέχρι και την έκδοση 1.4 και ας πούμε ήταν σε donate κατάσταση
H καινούρια έκδοση είναι η 1.5 η οποία πρέπει και να αγοραστεί

Το πρόγραμμα έχει και αυτό ενδιαφέρον και θα πούμε κάποια πραγματάκια

Εγώ έχω δουλέψει την 1.4 η οποία έχει πάρα πολλά θετικά καθώς επίσης και πάρα πολλά αρνητικά

Θα πούμε διάφορα καθώς και θα λύσουμε απορίες με codecs kelp

Μεγάλη σημασία για όλα τα dvb προγράμματα έχει να κάνει με το πώς θα δέσει η κάρτα που θα αγοράσουμε με το όλο σύστημα που διαθέτουμε (τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ)

Επισιμη ιστιοσελιδα http://www.dvbdream.org

Reaction score
1
Απάντηση: DVB DREAM

Όσοι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δοκιμαστικά κατεβάστε την έκδοση 1.4 για να πούμε ότι τέλος πάντων έχουμε καταλάβει

Κάποια στιγμή θα σας ανεβάσω την έκδοση που χρησιμοποιώ γιατί υπάρχουν αρκετές 1.4a,1.4b, kelp

Εάν χρησιμοποιείτε την κάρτα σας ταυτόχρονα ενώ είσαστε και στο Internetet δυστυχώς θα σας βγαίνει ανά καιρούς ένα μήνυμα για αγορά της έκδοσης 1.5 το οποίο δεν είναι κανας μηνάς που μας έχει ζαλίσει

Βεβαία εμείς δεν θέλουμε να την αγοράσουμε ακόμα αφού πρώτα θέλουμε να δούμε αν μας κάνει τι κάνουμε εδώ !!!!!

συνεχίζετε:145:

Reaction score
114

v1.5a (02.05.2010) What's New

* Bug fixes
* SkyStar 2 and SkyStar USB raw diseqc/motor support on B2C2 SDK interface (needs tests)
* EVR fullscreen switch bug fixed
* Some scheduler bugs fixed
* * Freesat EPG parser is enabled automatically for UK/Ireland
* * This version will set VMR7 as default, You might need to revert to your original choice, if you upgrade on previous versions.

v1.5 (24.04.2010)

* Better W7 support
* Better AC3 support
* EVR support added
* AAC support has been added *
* ISDB Support added (tested with streams from Brazil) *
* Added new codec definitions (codecs.ini)
* Fixed the problem with AC3Filter
* TeVii S630 & S660 support added
* DVBWorld DVB-S2 bug fixed
* DVBWorld remote controls are now supported
* PIP bug fixed
* MDAPI plugin packet size is adjustable now
* New DirectShow routines (as a DLL now, ds_mng.dll)
* AC3 codec can be selected separately
* Albanian language added
* Chinese-Traditional language added
* Tikarkiba theme added
* ZerOne theme added

* Only Mainconcept AAC codec seems to work for now.
ISDB Brazil Frequency List : 4003.ini
ISDB Japan Frequency List : 4004.ini

http://hotfile.com/dl/47082691/b6000b2/dvbdreamsetup_v15a.rar.html

Reaction score
4

Μήπως ξέρετε συνεργάζετε με Vbox positioner όταν έχεις την Skystar HD? την πρώτη, όχι την 2.....
Γιατί το DVBDream δεν παίζει...
Με BDA drivers παντα...

Reaction score
1

Εγώ δεν έχω Positioner για να σου πω όπως επίσης δεν έχω κάνει ακόμα δοκιμή κίνησης Moter motech disec 1.2 για να δουμε τι μπορει να γινει

Οι δοκιμες σε εμενα θα γινουν σε μια tbs 8920 και θα έχετε την πλήρη ενημέρωση και το τι μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς επίσης και το dvb viewer

Αυτό είναι και το όμορφο που θα δημιουργήσουμε εδώ στην παρέα
1)διαφορετικοί υπολογιστές
2)διαφορετικές κάρτες
3)διαφορετικά προγράμματα
4)διαφορετικές εγκαταστάσεις

Φυσικά αν κάποιο παιδί έχει το vbox του φιλου καλείτε να βοηθήσει
@προσοχή αν γνωρίζει την διαδικασία σε dvb dream εδώ είναι το σωστό θέμα
Αν έχει αντίστοιχη άποψη για dvb viewer έχω ανοίξει εδώ το θέμαhttp://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83846

@@bda drivers θα πούμε στην πορεία του θέματος σε ποιο σημείο ακριβός του προγράμματος μπαίνουν

Reaction score
1

ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 1.5 ΣΤΟ DVB DREAM
Windows xp

Αν χρησιμοποιείτε αντιβιοτικό σωστό με firewall έχετε πολλες δυνατότητες να κόψετε το μήνυμα
Δεν έχει να κάνει με το τι αντιβιοτικό -firewall χρησιμοποιούμε να και μια ευκαιρία να δούμε αν λειτουργεί σωστά
Το panda internet security 2010 παρόλο που δείχνει ότι κοιμάται τις περισσότερες ώρες αναγνώρισε σύνδεση στο server του dvbdream με μήνυμα ταμπέλα δεξιά που προειδοποίησε ότι το πρόγραμμα θέλει κάπου να συνδεθεί
Εάν το ίδιο κάνει και σε εσάς κάντε αποκλεισμό αυτής της επίσκεψης εκεί
Αυτό ήταν και ούτε πρόκειται να το ξαναδείτε
Εάν δεν βγει το μήνυμα από το πρόγραμμα προστασίας που χρησιμοποιείτε πρέπει να το ψάξετε είτε είναι θέμα ρύθμισης του αντιβιοτικού παρέα με το firewall που χρησιμοποιείτε είτε το αντιβιοτικό που χρησιμοποιείτε δεν καταλαβαίνει τα προγράμματα που έχουν αρχείο μέσα που χτυπάει κατευθείαν σe servers
Αν δεν σας ενοχλεί το μήνυμα μια και δοκιμή θα κάνετε αφήστε το έτσι αν και ενοχλεί πραγματικά

ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ DEMO ΕΚΔΟΣΗ NA TOΔΕΙΤΕ http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/internet-security/

Reaction score
114

Αυτο που σου ανεβασα εγω,δεν σου κανει μεσιε ?

Reaction score
1

Αυτο που σου ανεβασα εγω,δεν σου κανει μεσιε ?
:142::142:

Μια χαρά είναι απλά για να πας εκεί πρέπει να δεις το άλλο πρώτα να κάνεις τις δοκιμές σου και μετά να το αγοράσεις αν σου αρέσει(τι θα αγοράσουμε γουρούνι στο σακί) χε χε :143:
Περισσότερο πρέπει να πούμε τα βασικά σιγά σιγά του προγράμματος και επειδή το πρόγραμμα είναι ελεύθερο τουλάχιστον το 1.4 ξεκινάμε από εκεί

Reaction score
1

Α δεν θέλει μάλιστα θα το δοκιμάσουμε λοιπόν!!! (που να το κατεβάσω εδώ στον δρόμο που είμαι:144:)
Το θέμα είναι επειδή άνοιξα τώρα το θέμα μην το βάλω και μου κλειδώσει καμιά κάρτα και μετά παπαλα το Test
Oi κάρτες θέλουν ησυχία και υπομονή τουλάχιστον αυτή που χρησιμοποιώ εγώ σε συνδυασμό με τον παλιό υπολογιστή μου δύσκολα τα πράγματα για περετερο ενέργειες
Αν κάποιος βάλει το 1.5 ας μας πει εγώ τώρα όχι παντος
@επίσης με περιμένει και το ανοιχτό θέμα του dvbviewer δεν τα προλαβαίνω όλα :139:

Reaction score
1

Δεν είναι κακό αυτό γενικά αυτό που μπλέκει την ιστορία με τις κάρτες και σαφώς η μεγάλη διαφορά με τους δέκτες είναι ότι μπορεί εγώ να έχω την ίδια κάρτα με έναν άλλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε το ιδiο λειτουργικό και τον ίδιο υπολογιστή όπως καταλαβαίνεις εκεί ξεκινάνε τα μπερδέματα και γιαυτο πρπει να βρουμε λυση

Reaction score
1

DVB DREAM 1.4​
Αυτή είναι η έκδοση 1.4 που θα αναλύσουμε
Μέσα στο φάκελο θα βρείτε το πρόγραμμα καθώς και ένα driver τον λεγόμενο bda driver o oποιος περιλαμβάνει πληροφορίες για την κάρτα tbs 8920
έχει μέσα πληροφορίες καλής λειτουργίας καθώς και ότι χρειάζεται η κάρτα μας
φυσικά πρέπει να πούμε εδώ ότι ο κάθε χρήστης πρέπει να περάσει τους βασικούς drivers που θα βρει στο cd αγοράς του πχ skystar ,η TeVii ktlp
Πολλές φορές διαβάζουμε ότι κάποιος με μια κάρτα δεν μπορεί να κατεβάσει ας πούμε το zdf hd
Ναι είναι γεγονός ότι πρέπει να είμαστε πάντοτε ενημερωμένοι και να έχουμε τοποθετήσει επιπλεον στο πρόγραμμα τoν τελευταίο bda driver από την επίσημη ιστοσελίδα της κάρτας που αγοράσαμε

DVBDream.rar - 4.26MB

Reaction score
19

εχω την hauppaugge hvr 4000 vista x64 θα μπορεσω να δω,η θα πρεπει να βαλω x32 vista

Reaction score
1

------------------

δοκιμασε το η καρτα σου ειναι φτιαγμενη και για τα δυο συστηματα

Reaction score
1

ΠΕΡΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1.4
Η εγκατάσταση του προγράμματος είναι πολύ απλή
Όπως φορτώνετε όλα τα προγράμματα έτσι και αυτό
Συνιστώ να το στείλετε στις προεπιλεγμένες θέσεις του προγράμματος δηλαδή στον c δίσκο σας( για τους αρχάριους και όχι τόσο καλούς εις την Αγγλική next…next…kτλπ)

Λοιπόν το πρόγραμμα πάει εδώ

Αριστερό κλικ το ανοίγουμε και βλέπουμε το φάκελο

(μην με παρεξηγείτε που γράφω παράξενα αλλά είναι πολλά παιδιά που ξεκινάνε τώρα με την δορυφορική η ακόμα και με τους υπολογιστές):145:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Reaction score
1

μια χαρα τα πάς... συνέχισε:109:
Ναι βέβαια το θέμα θα έχει συνέχεια είναι πολύ μεγάλο και πολυδιάστατο

Θα πούμε πολλά θέματα ,όπως μεταφορά εικόνας από τον υπολογιστή στην TV μας ,αποκωδικοποίηση feeds 4:2:2 ,εγγραφή εικόνας , μετατροπή αρχείων , εμουλατορες , σταθερότητα προγράμματος , συχνότητες , εύρεση καναλιών , προσθήκη καναλιών , σύνδεση με διακόπτες, κίνηση Moter , δυνατότητες υπολογιστή ,v plug ins, και αλλα

Φυσικά οι συμμετοχή των μελλών του avsite με τις δικές τους απόψεις και την εμπειρία τους είναι καλοδεχούμενες γιατί όπως έγραψα και παραπάνω διαφορετικά συστήματα διαφορετικές κάρτες κλπ

Reaction score
0
Μπράβο πολύ ωραία δουλεία. Αγόρασα κι εγώ τελευταία μια Tevii s464 για HD ληψεις και 4:2:2 feeds αλλα χρησιμοποιώ DVB Viewer αγορασμένο. Θα παρακολουθώ κι εγώ το topic και όπου μπορώ να βοηθήσω θα παρεμβαίνω.

Reaction score
1

ωραιος αυτο θελουμε
εχω και το dvbviewer απλα δεν το εχω δουλεψει οπως πρεπει

τα εχω περασει και τα δυο και θα κανουμε τις παρατηρησεις μας

:619:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.921