DVB-S HD Για HTPC

Reaction score
0
Μεχρι πρόσφατα είχα ενα dreambox 500s αλλά τώρα τελευταία τα έχει παίξει λίγο:140::140: και ετσι αποφάσισα να το αντικαταστήσω με ενα HTPC. Εχω αγοράσει ολο το hardware και μου έμεινε μόνο αυτή η κάρτα. Θα αγόραζα την Skystar HD 2 αλλά διαβάζω στο φορουμ οτι έχει πρόβλημα με το μοτερ, δεν παίζει μερικά HD κανάλια και κάποια ασυμβατότητα με gbox. Ποια προτείνετε να πάρω που να μην έχει τέτοια προβλήματα;

Reaction score
2
Εαν θελεις να την χρησιμοποιησεις με gbox... ασ'την να παει στα κομματια... Απ' οσο ξερω, δεν ειναι προβλημα καρτας (ή τουλαχιστον δεν ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμο), αλλα εγγενες προβλημα του gbox, μιας και εχει σταματησει το development εδω και καιρο, και για pc οι εκδοσεις ειναι ή παρα πολυ παλιες, ή παιζουμε με port απο linux, με οτι αυτο συνεπαγεται...

Reaction score
2
Για τις μεθοδους CS, λυπαμαι, αλλα δεν ειναι το καταλληλο μερος εδω για συζητηση...

Εγω θα σου προτεινα (ως καμμενος απο την skystar στο θεμα), να αγορασεις ενα δεκτη, αλλα αφου εχεις ηδη ολο το μηχανημα, αυτο δεν ειναι σοβαρη προταση... Παρε μια skystar 2 απλη, που εχει μεγαλη βαση για support και τα περισσοτερα προβληματα λυμενα, και κανονιζεις την πορεια σου απο κει. Αλλη HD καρτα για pc εκτος απο Skystar δεν εχω δοκιμασει...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale