dvd εκτυπωσιμα double layer ασημι καθρεπτης

Reaction score
0
Καταρχην χαιρομαι που βρισκομαι στην παρεα σας.θελω να κανω πιστα αντιγραφα dvd απο το video club και το μονο που μου λειπει ειναι ναβρω εκτυπωσιμα dvd double layer που ομως το χρωμα τους απο την κατω πλευρα, οκαθρεφτης δηλαδη,να ειναι ασημι και οχι μωβ.Μενω Θεσσαλονικη αν μπορειτε να βοηθησετε thanks αλλα και απο αλλη πολη ναειναι δεν με πειραζει αρκει να μπορω να τα παραγγειλω.

HV

Reaction score
0
Η αντιγραφη ταινιων απο το Video Club θεωρειται κατι αλλο ?

Reaction score
41
Απάντηση: dvd εκτυπωσιμα double layer ασημι καθρεπτης

Δεν είναι παράνομο αν είναι δικό του το videoclub και κρατάει κάποιες ταινίες για ιδιωτικά αντίγραφα ασφαλείας.

Απλά πριν έδωσα μονολεκτική απάντηση και θα ήταν παρεξηγήσιμο! :126:

ΙΜΗΟ πάντα.....

Reaction score
6

που ομως το χρωμα τους απο την κατω πλευρα, οκαθρεφτης δηλαδη,να ειναι ασημι και οχι μωβ.
Δεν υπαρχει αυτο που ζητας..
Μεν στη πολη μας υπαρχουν καταστηματα που πωλουν εκτυπωσιμα dual layer αλλα εχουν το χρωμα που εχουν (Μωβ)
Δεν υπαρχουν στρωσεις του χρωματος που ζητας.

Reaction score
0
βασικα ειμαι 99% σιγουρος οτι υπαρχουν απο ατομο μεσα απο video club χωρις ομως να μπορω να μαθω περισσοτερα απο αυτον

NIX

Reaction score
0

Δεν υπαρχουν και δεν υφισταται καμια αμφιβολια περι αυτου.

HV

Reaction score
0
The Studio retail discs are made by stamping the disc image and not by burning a dye.
Απαντηση απο ενα φιλαρακι στην Philips. Ελπιζω να μας καλυψε ολους.

Reaction score
2
Εμένα όχι γιατί και εγώ πιστεύω πως σε αρκετά video clubs υπάρχουν τα ασημί δισκάκια. Έχει τύχει να βρώ σε video club dvd το οποίο όταν έβαλα να το αντιγράψω (το video club αυτό ήταν δικό μου...χαχαχα) είχε τίτλο "MY_DISC"....

To dvd ήταν ασημί...Ας μου το έξηγήσει κάποιος!

HV

Reaction score
0
Αυτο που λες οφειλεται σε βλακεια των Ελληνικων αντιπροσωπειων. Χρησιμοποιουν τα ιδια εξαρτηματα αλλα διαμορφωνουν το δισκακι μονοι τους ωστε να βαλουν υποτιτλους και η ακομα και να το τσεκουροσουν ( Απο 5.1 σε Στερεο πολλες φορες ).

Reaction score
0
Έτσι είναι. Και "new" μπορεί να δεις, και "dvd volume" μπορεί να δεις κι ότι βάλει ο νούς σου. Κυρίως στα παλαιότερα. Τώρα που μπήκαμε για τα καλά στο νέο φορμά, οι εταιρείες, πάντα πρωτοπόρες, αρχίσαν να προσέχουν λίγο περισσότερο τα dvd.
Για ενγράψιμα ασημί, ας μην το συζητάμε καλύτερα. Αν υπήρχαν, οι επίσημες διανομές θα είχαν εκλείψει....

Reaction score
0
καθενας κλαδος προσπαθει να προστατευτει αυτο δεν σημαινει οτι τα καταφερνει κιολας,υπαρχουν αμετρητα παρανομα προιοντα στην αγορα.επισης καποιος μπορει να ειναι σιγουρος μονο για το οτι υπαρχουν αν εχει δει και γνωριζει που βρισκεις και οχι για το οτι δεν υπαρχουν.κανω λαθος?εκτος πια κι αν γνωριζει ολες τις εταιριες της Ελλαδας και ολους τους Ελληνες.απο 4 διαφορετικα ατομα ακουσα οτι κυκλοφορουν και συγκεκριμενα απο καταστημα που τα κανει εισαγωγη απο Κινα.

HV

Reaction score
0
Εγω σου απαντησα και με βαση τι λεει καποιος που δουλευει στην Philips και με βαση το οτι εψαξα σε 5 online μαγαζια που φερνουν μονο DVD-CDR και σε κανενα δεν υπαρχει ασημι. Τωρα αν αυτο ειναι καλα κρατημενο μυστικο μαλλον δεν θα το ηξερε καποιος που εχει Video Club.

Reaction score
0
δεν καταλαβαινω τι εννοεις αλιλα ειμαι σιγουρος οτι δε θα βρω online γιατι δεν πιστευω να διαφημισει καποιος στο internet κατι παρανομο,thanks παντως για την προσπαθεια

NIX

Reaction score
0

Δεν υπαρχουν για τον απλουστατο λογο,οτι,ειναι αδυνατον να υπαρξουν.

Τα εγγραψιμα δισκακια βασιζονται σε χρωματιστη μελανι.
Τα προεγεγραμμενα δισκακια τυπωνονται πρεσαριστα απο μητρα και ειναι απο αλουμινιο.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: dvd εκτυπωσιμα double layer ασημι καθρεπτης

Δεν υπαρχουν για τον απλουστατο λογο,οτι,ειναι αδυνατον να υπαρξουν.

Τα εγγραψιμα δισκακια βασιζονται σε χρωματιστη μελανι.
Τα προεγεγραμμενα δισκακια τυπωνονται πρεσαριστα απο μητρα και ειναι απο αλουμινιο.
ετσι ακριβως είναι και μας το επιβεβαίωσε φίλος μέσα απο καποια απο τις ελληνικες αρχες εποπτείας και ελέγχου πειρατικών.... etc etc

Reaction score
0
Και που κωλλύεσαι? Στο ότι εγραφε 'My Disc'?
Σιγά, έχω πετύχει κι εγώ ταινίες που να λένε κάτι ασχετα, αλλα αυτο έχει να κάνει με την εταιρεία που διανέμει τα δισκάκια..
(αμα βαριέται ο άλλος να γραφει τίτλο το αφήνει στο default! :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk