DVD με USB,ερώτηση

Reaction score
0
αγόρασα ένα philips dvd 5990,αυτό κάνει και upscaling και έχει και HDMI και USB ,έπαιξα χτεσ κανα 2 ταινίες σε divx απευθείας και είχε καλή εικόνα και ήχο....
έκανα μια σκέψη...αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πραγματοποιηθεί...
π.χ. ένα USB stick με πολύ γρήγορο read ας πούμε 30-35 MB/Second αν του βάλεις μέσα μια ταινία rip από bluRay στα 1080p σε οπιοδήποτε format μπορεί να παίξει το dvd π.χ. mkv αρχεία θα παίξει απροβλημάτιστα ή όχι. το bitsream το αντέχει ή όχι...μπορείς για παράδειγμα να υποκαταστήσεις για λίγο καιρό ένα bluray player με το τέχνασμα αυτό και να μπορείς να δεις σε full hd ανάλυση χωρίς bluray player?

Reaction score
164
Τα DVD players δεν παίζουν rips από Bluray, ούτε και HD MKV. Σε άλλο media player, μπορεί να γινόταν. Σε DVD player, όχι.

Reaction score
0
επομένως μπορούμε να παίξουμε μόνο μέχρι 720p MKV files κανοντας τα dvd, κάτι που σίγουρα το έχω κάνει σε παλιότερο dvd, τουλάχιστον το torrent έλεγε ότι ήταν rip απο bluray στα 720p σε MKV και ήταν 4,7GB, και αφού έκανα convert σε dvd μου βγήκε κοντά στα 5gb και το έκανα μικρότερο με το dvd shrink...όλη αυτή την διαδικασία θέλω να αποφύγω χρησιμοποιώντας το usb stick με 8 ή 16 gb, και παραξενεύομαι με το rip απο bluray και τα mkv.....

Reaction score
164
Μπορείς να παίξεις ο,τιδήποτε αρκεί να το μετατρέψεις σε DVD (δηλαδή ανάλυσης 720Χ576), ή σε DivX που υποστηρίζει το συγκεκριμένο player.
Ανεξέρτητα από την ανάλυση του αρχικού αρχείου, θα πρέπει να τα μετατρέψεις το πολύ σε PAL ανάλυση ή 720Χ576.

Reaction score
0
κατάλαβα...τελικά μάλλον θα περιμένω πότε θα διορθοθεί το προβλημα με τους υπότιτλους στο western digital για να το πάρω,γιατι δεν θέλω να διαθέσω παραπάνω χρήματα,έτσι και αλλιώς σε λιγο καιρό θα έχουν πέσει και οι τιμές στα blueray αλλά και μέχρι τότε θα έχω μαζέψει κανα φράγκο μπας και φτιάξω HTPC...θα δείξει, σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες

Reaction score
0
Απάντηση: DVD με USB,ερώτηση

Συγγνώμη που απαντάω μετά από 2 μήνες απλά επειδή έχω κι εγώ το συγκεκριμένο dvd-player ήθελα να ρωτήσω κάτι. Για να παίξω τα mkv μου (ή οτιδήποτε container τέλος πάντων), αν το μετατρέψω σε dvd θα παίζει από το usb stick απ' ότι κατάλαβα.

Οι ερωτήσεις μου είναι: α) Παίζει ρόλο πόσο "γρήγορο" είναι το stickaki μου; Αν ναι, από τι ταχύτητες προτείνετε και πάνω να είναι; β) Σε τι μορφή πρέπει να είναι τα mkv μου μέσα στο usb stick, απλά *.iso;

Σας ευχαριστώ!

Reaction score
10
Κανενα DVD player δεν παιζει HD υλικο σε οποια μορφη κι αν ειναι.
Ομως υπαρχουν blu-ray rip σε DivX , μεγαλυτερα σε μεγεθος, απο 1,5 εως 2,3 Gb, που παιζουν σε κλασικο player και μαλιστα με πολυ καλη ποιοτητα εικονας.

Reaction score
0
Τα (περισσοτερα) DVD players δεν υποστηριζουν mkv αλλα dvix...
Εγω εχω ενα σχετικα καινουριο dvd player της toshiba το οποιο εχει hdmi θυρα και κανει και upscaling μεχρι 1080i... Ακομα υποστηριζει divx 4 το οποιο προσφερει κωδικοποιηση σε ποιοτητα μεχρι 1080i...
Ετσι εκαψα σε ενα dvd ενα clip με ποιοτητα hd-720p-divx4...
Οταν το εβαλα στο dvd μου το εδειχνε σαν αρχειο κανονικα και οταν επελεξα αναπαραγωγη μου εβγαλε "HD not supported" που σημαινει οτι προφανως αναγνωριζει το αρχειο απλα ειναι μαλον κλειδωμενο απο την εταιρια προκειμενου να αγορασεις τα πολυ πιο ακριβα HD-DVD και BR-DVD προκειμενου να δεις hd ποιοτητα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis