DVD H BLU-RAY ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Reaction score
295
Καλησπέρα σας
Φίλος ψάνει DVD η Blu-ray εγγραφής με δέκτη mpeg4, με σκληρό δίσκο και δυνατότητα εγγραφής θέματος από τον σκληρό δίσκο στο DVD η στο Blu-ray αντίστοιχα.
Εχετε να προτείνεται κανένα μοντέλο?
Σε έρευνα αγοράς στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκε κάτι που να έχει την τελευταία δυνατότητα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Καλησπερα,

Πριν περιπου 2 μηνες ψωνισα στον πατερα μου το LG HR822T με εσωτερικο σκληρο και δεκτη mpeg4. Επιπλεον
ειναι και 3D BluRay Player. Ειναι πανευκολο στο χειρισμο του και ο πατερας μου ειναι ενθουσιασμενος.

Υπαρχει σε καμποσα e-shop, οποτε με λιγο ψαξιμο το βρισκεις ευκολα.

Reaction score
295
Απάντηση: Re: DVD H BLU-RAY ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Καλησπερα,

Πριν περιπου 2 μηνες ψωνισα στον πατερα μου το LG HR822T με εσωτερικο σκληρο και δεκτη mpeg4. Επιπλεον
ειναι και 3D BluRay Player. Ειναι πανευκολο στο χειρισμο του και ο πατερας μου ειναι ενθουσιασμενος.

Υπαρχει σε καμποσα e-shop, οποτε με λιγο ψαξιμο το βρισκεις ευκολα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δοκίμασες να γράψεις κατι που είχε γραμμένο στον σκληρό δίσκο σε DVD, η δεν γράφει δισκάκια?
Ο φίλος μου λέει οτι δεν το κάνουν και οτι η Panasonic θα έφερνε στην Ελλάδα τετοιο μοντέλο,αλλά ακομη τίποτε.

Reaction score
4.918
Απάντηση: DVD H BLU-RAY ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Απ όσο ξέρω και ειδικα για εγγραφές mpeg4 σε δισκακια bluray μόνο η Panasonic βγάζει μοντέλα. Στην Γαλλία κυκλοφορούν μερικά σίγουρα, ίσως να έβλεπες στο Ίντερνετ....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito