DVD H BLU-RAY ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Reaction score
295
Καλησπέρα σας
Φίλος ψάνει DVD η Blu-ray εγγραφής με δέκτη mpeg4, με σκληρό δίσκο και δυνατότητα εγγραφής θέματος από τον σκληρό δίσκο στο DVD η στο Blu-ray αντίστοιχα.
Εχετε να προτείνεται κανένα μοντέλο?
Σε έρευνα αγοράς στη Θεσσαλονίκη δεν βρήκε κάτι που να έχει την τελευταία δυνατότητα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Καλησπερα,

Πριν περιπου 2 μηνες ψωνισα στον πατερα μου το LG HR822T με εσωτερικο σκληρο και δεκτη mpeg4. Επιπλεον
ειναι και 3D BluRay Player. Ειναι πανευκολο στο χειρισμο του και ο πατερας μου ειναι ενθουσιασμενος.

Υπαρχει σε καμποσα e-shop, οποτε με λιγο ψαξιμο το βρισκεις ευκολα.

Reaction score
295
Απάντηση: Re: DVD H BLU-RAY ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Καλησπερα,

Πριν περιπου 2 μηνες ψωνισα στον πατερα μου το LG HR822T με εσωτερικο σκληρο και δεκτη mpeg4. Επιπλεον
ειναι και 3D BluRay Player. Ειναι πανευκολο στο χειρισμο του και ο πατερας μου ειναι ενθουσιασμενος.

Υπαρχει σε καμποσα e-shop, οποτε με λιγο ψαξιμο το βρισκεις ευκολα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δοκίμασες να γράψεις κατι που είχε γραμμένο στον σκληρό δίσκο σε DVD, η δεν γράφει δισκάκια?
Ο φίλος μου λέει οτι δεν το κάνουν και οτι η Panasonic θα έφερνε στην Ελλάδα τετοιο μοντέλο,αλλά ακομη τίποτε.

Reaction score
4.918
Απάντηση: DVD H BLU-RAY ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Απ όσο ξέρω και ειδικα για εγγραφές mpeg4 σε δισκακια bluray μόνο η Panasonic βγάζει μοντέλα. Στην Γαλλία κυκλοφορούν μερικά σίγουρα, ίσως να έβλεπες στο Ίντερνετ....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.318
Members
38.683