DVD HDMI 66 ευρο???

Reaction score
0
Καλησπερα , σημερα επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο φυλλαδιο του Media Markt και εχει ενα dvd player Toshiba SD 370 E HDMI με 66e...Τα κυρια χαρακτηριστικα που ελεγε ειναι Αναβαθμιση σηματος σε 1080i και αναπαραγωγη divx(τα υπολοιπα τα βρισκουμε στο νετ)...
Η τηλεοραση μου ειναι μια LCD 32LC56 LG που φτανει μεχρι 1080 i ...
Τωρα εχω ενα απλο player με scart , αξιζει να το παρω??Θα δω διαφορα??

Reaction score
0
Η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλη και πιστευω οτι το απλο player που εχεις ισως να το ειχες αγορασει πολυ περισσοτερο απο 66€ τοτε!!!

Η συμβουλη μου ειναι να το ρυθμισεις (εφ'οσον το παρεις φυσικα) να παιζει στα 720p (και οχι στα 1080i) και θα ευχαριστηθεις τις ταινιες σου απο την αρχη.

Reaction score
174
To θέμα νομίζω δεν είναι να έχεις μόνο έξοδο hdmi στο πλειερ.. παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής που φέρει...

Reaction score
0
To θέμα νομίζω δεν είναι να έχεις μόνο έξοδο hdmi στο πλειερ.. παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής που φέρει...
+1000
Eνα καλο dvd θα παιξει καλα και απο της συνιστοσες.

Reaction score
0
Οτι παιζει ρολο ο επεξεργαστης που εχει το γνωριζω...Απλα ρωτησα μηπως ξερει καποιος αν θα εχει διαφορα με αυτο το player των 66 ευρω απο το απλο dvd player..Εξαλλου 66 ευρω σημερα δεν ειναι και πολλα λεφτα...

Reaction score
91
Καλησπερα , σημερα επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο φυλλαδιο του Media Markt και εχει ενα dvd player Toshiba SD 370 E HDMI με 66e...Τα κυρια χαρακτηριστικα που ελεγε ειναι Αναβαθμιση σηματος σε 1080i και αναπαραγωγη divx(τα υπολοιπα τα βρισκουμε στο νετ)...
Η τηλεοραση μου ειναι μια LCD 32LC56 LG που φτανει μεχρι 1080 i ...
Τωρα εχω ενα απλο player με scart , αξιζει να το παρω??Θα δω διαφορα??
Καλησπερα παιδια πρωτο μου post.Απλα νομιζω οτι η 32LC56 εχει 1080p input.

Reaction score
5
Παρ'το τρεχοντας...
Εχω το toshiba SD360 και παιζει τα παντα...

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα στην ποιοτητα εικονας... αλλα δε θα τα βρεις κατω απο 200-300ευρω...
Να το λειτουργεις στα 720p οπως σου ειπαν παραπανω...

Reaction score
0
Παρ'το τρεχοντας...
Εχω το toshiba SD360 και παιζει τα παντα...

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα στην ποιοτητα εικονας... αλλα δε θα τα βρεις κατω απο 200-300ευρω...
Να το λειτουργεις στα 720p οπως σου ειπαν παραπανω...

Τελεια...θα το αγορασω απο δευτερα....και εγω πιστευω οτι οσο και κατωτερο να ειναι απο τα ακριβα players απο το απλο που εχω θα δω διαφορα , και θα δω και τα ορια της τηλεορασης μου...
Ο φιλος που ειπε οτι η τηλεοραση μου ειναι 1080p ισχυει?Νομιζω οτι ειναι 1080i παντως...

Reaction score
5
οτι και να υποστιριζει η TV σου, η φυσικη αναλυση της ειναι 1366χ768 οποτε καλο ειναι να της δινεις 1280χ720ρ παρα να ανεβαζεις το dvd σημα τοσο ψηλα: 1920χ1080ι και να το ξαναριχνει η TV στην φυσικη αναλυση της...
Πολλες και υπερβολικες μετατροπες χωρις λογο (αφου δε μπορεις να δεις πανω απο 1366χ768) να αποφευγονται γιατι χαλαει η ποιοτητα στο τελος...

Reaction score
0
οτι και να υποστιριζει η TV σου, η φυσικη αναλυση της ειναι 1366χ768 οποτε καλο ειναι να της δινεις 1280χ720ρ παρα να ανεβαζεις το dvd σημα τοσο ψηλα: 1920χ1080ι και να το ξαναριχνει η TV στην φυσικη αναλυση της...
Πολλες και υπερβολικες μετατροπες χωρις λογο (αφου δε μπορεις να δεις πανω απο 1366χ768) να αποφευγονται γιατι χαλαει η ποιοτητα στο τελος...
Βασικα ειμαι ψιλοκαινουριος στον χωρο των LCD οποτε η συμβουλη σου ειναι ακρως πολυτιμη...Ευχαριστω φιλε μου...:happy_6::happy_4:

Reaction score
1
Στην αγορά υπάρχει και το Toshiba SD-470E.

Έχει κανείς πληροφορίες για τις διαφορές Toshiba 370 και 470 ? :confused: :confused: :confused:

Bart

Reaction score
5
To 470E υποστηριζει 1080p (κατι που δε θα προτεινα για τοσο φθηνα dvd player)...

Reaction score
5
Η εικονα του 370 ειναι πολυ καλη... αν θες κατι πολυ καλο και σχετικα οικονομικο... πηγαινε για το Oppo...

Reaction score
0
Η εικονα του 370 ειναι πολυ καλη... αν θες κατι πολυ καλο και σχετικα οικονομικο... πηγαινε για το Oppo...
Μηπως μπορεις να μου πεις μοντελο και ποιο ειναι το best store να το προμηθευτω??:happy_4:
Ευχαριστω....Νικος!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DVD HDMI 66 ευρο???

To 470E υποστηριζει 1080p (κατι που δε θα προτεινα για τοσο φθηνα dvd player)...
Δηλαδη εννοεις καλυτερα το SD-370 απο το SD-470?
Το ιδιο ισχυει και για το Philips 5980? (που εχει παραπλησια τιμη)

Εγω βασικα θελω ενα player για να το συνδεσω με την 42PX70E.
Τι προτεινετε? :happy_4:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members