dvd philips δεν παίζει cdr sonny

Reaction score
0
Έχω το dvd Philips 763 SA το οποίο δεν παίζει όλες τις μάρκες cdr που έχω δοκιμασει εκτός απο τα sonny αλλά και όταν αντιγράψω τη μουσική απο τα cdr sonny σε άλλης μάρκας πάλι δεν τα παίζει. Μπορεί κάποιος να δώσει μια εξήγηση?

Reaction score
0
TΟ έκανε απο την αρχή
αντιγράφω στο pc
το πρόβλημα είναι τοι δεν μπορώ με κανένα τρόπο να παίξω αγαπημένα κομμάτια που έχω μόνο σε cdr sonny. οτι έχω σε άλλες μάρκες τα άίζει μια χαρά
δοκίμασα να κάνω copy τα cdr sonny σε cdr άλλης μάρκας και πάλι δεν τα παίζει λές και αφήνει κατι στα data που φαίνεται οτι ήταν απο cdr sonny
ίσως αφρά στον πόλεμα των δύο εταιριών
αλλά εγώ μπως μπορώ να ακούσω τα αγαπημένα μου κομμάτια ????

Reaction score
5
Κάποτε είχα αγοράσει κάτι sony CD-R και δεν μπορούσα να γράψω τίποτα πάνω στα συγκεκριμένα και θυμάμαι καλά υπήρχε ένα file πάνω σε αυτά τα δισκάκια, σίγουρα όμως ήταν data cd. Υποψιάζομαι θα ήταν κάποιο είδος προστασίας, σε δεύτερο pc όταν δοκίμασα να αντιγράψω είχα το ίδιο πρόβλημα. Υποψιάζομαι ότι αυτά τα CD-R έχεις και για αυτό παρουσιάζεται το πρόβλημα.

Σίγουρα όμως αν το ψάξεις λίγο θα βρεις τα κατάλληλα εργαλεία για να τα αντιγράψεις αλλού. Μια ιδέα είναι να αντιγράψεις πρώτα όλα τα κομμάτια σε wave και να δημιουργήσεις ξανά το cd.

Reaction score
0
ναι είναι data cd
θα δοκιμάσω να κανω αυτό που λές αν και δεν ξέρω πως γίνεται
αλλά πιστεύω το nero θα έχει αντιστοιχες επιλογές
ευχαριστώ για την βοήθεια
αν βρώ λύση θα την γράψω για ενημέρωση και άλλων που τυχόν έχουν το ίδιο πρόβλημα

Reaction score
0
Θα αντιγράψω απο τα data sony σε audio sony να δω μήπως τα πάιξει και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα thks

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.346
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk