DVD player με δυνατοτητα Divx και θυρα usb

Reaction score
0
δεν ξερω εαν υπαρχει τετοιο πραγμα
μου ειπε προσφτα φιλος οτι το home theater που εχει παρει (μαρκας LG) εχει θυρα USB για να παιζει mp3 (ισως και divx, δεν ηξερε)

θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζεται καμια συσκευη που να εχει και θυρα usb στην οποια να συνδεεις ενα usb δισκο η flash μνημη και να παιζει απο εκει mp3 και γιατι οχι divx

Reaction score
0
Υπάρχει ένα DVD player της Philips, νομίζω το 5960 που έχει θυρα USB και έξοδο HDMI, σχετικά φθηνό μάλιστα. Δείχνει καλή περίπτωση, παίζει τα πάντα και νομίζω ότι γίνεται εύκολα και region-free. Υπάρχει σχετικό θέμα σε αυτό το sub-forum, μόλις το είδα.

Reaction score
0
χμμ, ευχαριστω θα το κοιταξω

θα δοκιμασω divx με ελληνικους υποτιτλους στο home theater του φιλου μου και εαν παιξει απο το usb θα το αγορασω (αν και προτιμω κατι σε απλο dvd player χωρις ηχεια, ενισχυτη, ραδιο κλπ)

Reaction score
173
Re: DVD player με δυνατοτητα Divx και θυρα usb

Ολα αυτα που ζητας τα κανει το ADVENT-ADVDV710E και εχει 89e σε γνωστο πολυκαταστημα.Επισης εχει εξοδο HDMI ,component και USB .Οσο για τα .avi τα παιζει απροβληματιστα και με greek sub αφου τους ενωσεις και καψεις το αρχειο σε cd μιας και δεν ξεπερνα το αρχειο τα 700mb(αν καταλαβα καλα κατι τετοιο θελεις)

Reaction score
0
φανταζομαι οτι αν ενσωματωσεις του υποτιτλους μεσα στο αρχειο βιντεο ολα τα Dvd παιζουν ελληνικους υποτιτλους, εγω αυτο που θελω ειναι να γραφω την ταινια (απο 300-900mb) μαζι με το srt, sub σε ενα usb και να την βλεπω απο το usb (ειτε flash μνημη ειτε usb δισκος)

Reaction score
173
orck said:
χμμ, ευχαριστω θα το κοιταξω

θα δοκιμασω divx με ελληνικους υποτιτλους στο home theater του φιλου μου και εαν παιξει απο το usb θα το αγορασω (αν και προτιμω κατι σε απλο dvd player χωρις ηχεια, ενισχυτη, ραδιο κλπ)
divx παιζει και απο την USB!!!Μολις το τσεκαρα :shock:

Reaction score
0
Παίζει Divx με εξωτερικό αρχείο υποτίτλων ή ενσωματωμένους υπότιτλους σε divx.Οπως ανέφερε και ο φίλος προηγουμένως όλα τα player παίζουν divx με ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά λίγα με εξωτερικούς και ελληνική γραμματοσειρά.Αν θέλεις γράφεις από που το πήρες ή αν απαγορεύεται από το forum μιας και μπορεί να θεωρηθεί διαφήμηση στείλτο μου σε p.m.
Ευχαριστώ

Reaction score
173
Αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομη.Δεν εχω μεγαλο usb.Το μαγαζι ειναι ο κοτσωβολος στο the mall.Εχει σημασια γιατι τα αλλα μαγαζια του εχουν αλλες τιμες :(πχ.πηρα την LG42LC3R 1700e ενω σε αλλο μαγαζι του την ειχε 1900e

το dvdακι στην lg με hdmi πεταει

Reaction score
1
Τα .avi μπορεί να είναι οποιαδήποτε .avi? Δηλαδή γραμμένα από κάμερα μέσω DV/Firewire?
Αρχεία .mpg ή .mpg (ts), μπορεί να παίξει?
Σύνδεση με PC για άμεση αναπαραγωγή των αρχείων βίντεο, μπορεί να κάνει?

Ευχαριστώ!

Reaction score
173
speedlife said:
κανει και upscaling?
Ναι σε HDMI 480p,576p,720p και 1080i

sakis.kom said:
Τα .avi μπορεί να είναι οποιαδήποτε .avi? Δηλαδή γραμμένα από κάμερα μέσω DV/Firewire?
Αρχεία .mpg ή .mpg (ts), μπορεί να παίξει?
Σύνδεση με PC για άμεση αναπαραγωγή των αρχείων βίντεο, μπορεί να κάνει?

Ευχαριστώ!
Απ' οτι ξερω το avi ειναι ενα.Απο οπου κι αν προερχεται με την καταληλλη επεξεργασια.Ενα καλο και γρηγορο προγραμματακι ειναι το
WinAVIVideoConverter.Τωρα αν το ts το κανεις avi θα του αφερεσεις γραμμες με το αναλογο κοστος σε ποιοτητα.(η κανω λαθος?)

ambientc said:
Παίζει Divx με εξωτερικό αρχείο υποτίτλων ή ενσωματωμένους υπότιτλους σε divx.Οπως ανέφερε και ο φίλος προηγουμένως όλα τα player παίζουν divx με ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά λίγα με εξωτερικούς και ελληνική γραμματοσειρά.Αν θέλεις γράφεις από που το πήρες ή αν απαγορεύεται από το forum μιας και μπορεί να θεωρηθεί διαφήμηση στείλτο μου σε p.m.
Ευχαριστώ
Οχι.Το δοκιμασα θα πρεπει να ειναι ενσωματομενοι στην ταινια(για cd μιλαω και οχι για δισκο)
Θα ηθελα να αναφερω πως δεν κανω διαφημηση στο μηχανημα.Προσωπικα το πηρα γιατι εκανε οσο ενα καλο πουκαμισο και για να δοκιμασω τη νεα μου tv.Αν θελετε ανεβαζω και φωτο.
Και κατι ασχετο!!!!Χαρηκα πολυ που στην εκθεση γνωρισα απο κοντα τον ΑντδρεαΚ μετα απο αρκετα χρονια στο απλο αλλα πολυ ζεστο περιπτερο του avsite(θα εσκαγα αν δεν το ελεγα)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Xristiana said:
gia deite kai ayto:

http://www.dotshop.gr/shop/product_info.php?products_id=10372

Mallon tha to tsimpisw. Exei kai chipaki MediaTek 1389 ara pernei eykola ellinikus ipotitlus..
Χωρίς να θέλω να σε αποτρέψω, παλιότερα τα philips είχαν προβλήματα στην αναπαραγωγή divx αρχείων. Το συγκεκριμένο δεν το έχω δει και δεν ξέρω...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67