dvd player DivX PHILIPS 630

Reaction score
800
http://www.consumer.philips.com/catalog/DV/DVP630_02_webImage198.jpg

Slim γραμμη με εξαιρετικο design!!!
Αγορασμενο πριν περιπου δυο μηνες.Φυσικα υπαρχει πληρης εγγυηση και δουλευει τελεια!Eχει και πιστοποιηση divx.
Εχει μπει και firmware για υποστηριξη ελληνικων.
Ηταν αριστη επιδοση και αγορα στο τελευταιο συγκριτικο του HiTech με αψογη ποιοτητα εικονας για την κατηγορια του.
Πωλειται λογω αγορας dvd recorder με σκληρο δισκο.
Στο κουτι του μονο 85ευρω.
Στειλτε pm!!![/img]

Reaction score
0
apo kairo psaxnw na vrw mia lysi gia na vlepw ellinikous ypotitlous sta divx avi arxeia pou exw sta diskakia mazi me to antistoixa arxeia *.srt to na sou pw pws me endiaferei to dvd sou einai perito giati mallon tja to exeis poulisei to firmware toulaxiston ekane douleia?mporouses na vlepeis divx me greek subtitle support? i philips mou eixe apantisei arnitika .. epipleon paizei xvid.. ?

Reaction score
800
lol, το εχω ακομα και χαιρει ακρας υγειας.
Το firmware ΔΕΝ το εχω δοκιμασει με ελληνικους υποτιτλους να σου πω την αληθεια.Καπου εδω υπαρχει ενα topic για το συγκεκριμενο player οπου καποιος αλλος user το εχει/ειχε ( ? ) και μου εδειξε και εμενα.Ψαξε μηπως το βρεις και αν θα σου κανει πες μου.
Δυστυχως μου ειναι απο δυσκολο ως αδυνατο να το δοκιμασω σε ελληνικους υποτιτλους διοτι δεν εχω απολυτως τιποτα και ο ελευθερος χρονος ειναι μηδαμινος!

Reaction score
800
Την ειχα ξεχασει την αγγελια...Με την δουλεια δεν υπαρχει χρονος.
Οποιος το θελει με 65ευρω,δικο του...
Παραμενει σε αριστη κατασταση.(το δουλευω ελαχιστα πλεον)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo