DVD player/recorder

Reaction score
1
Θα ήθελα τα φώτα σας των πιο έμπειρων στο θέμα.Θέλω να αγοράσω ένα ποιοτικό DVD player/recorder αλλά δεν έχω γνώση της αγοράς αυτή τη στιγμή.Η βασική απαίτηση που έχω από το μηχάνημα είναι να έχει HDMI έξοδο και να είναι Region Free.
Οτι ξέρετε καλοδεχούμενο :137:

Reaction score
3
Απάντηση: DVD player/recorder

ψαχνω εδω και λιγο καιρο για dvd recorder το οποιο να γραφει σε δισκακι αλλα να εχει κ σκληρό οπως κ απαραιτητα ψηφιακο δεκτη mpeg4.
Στην αγορά υπαρχει ενα μπερδεμα οσο αφορα το αν εχουν οι συσκευες ψηφιακο δεκτη ή οχι , τελικα ποια μοντελα υπαρχουν στην ελληνικη αγορα με τα παραπανω χαρακτηριστικα?

Reaction score
1.815
Με ψηφιακό δέκτη MPEG-4 ακόμα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία.
Απ' ότι ξέρω, η νέα γκάμα των εταιριών θα περιλαμβάνει τέτοια προιόντα αλλά από τον Απρίλιο..:144: Προς το παρόν υπάρχουν από LG που γνωρίζω, τα HR-550 & MS-450H. Δε γράφει όμως κανένα από τα δυο σε DVD.
To πρώτο είναι 3D Blue-Ray player με σκληρό δίσκο 250GB, ασύρματο internet, DLNA, mkv, 1 δέκτη MPEG-4 κλπ και το δεύτερο έχει κι αυτό 250GB εσωτερικό δίσκο, αλλά και ένα "φατνείο" για σκληρό 3,5" στο αριστερό μέρος της συσκευής, το οποίο μπορούμε να τον μεταφέρουμε εκτός μηχανήματος. Επίσης έχει 2 tuners και όλα αυτά που έχει το HR-550.
Κανένα όμως δε γράφει σε DVD... οπότε αναμονή!:403:

Reaction score
7.060

Oπως τα γραφει ο delamostre, σε καμια περιπτωση ομως να μην πας σε συσκευες οπως τα lg,δεν εχουν δυνατοτητες μονταζ και εγγραφης σε dvd κατι που τα καθιστα ουσιαστικα αχρηστα σαν εγγραφεις.
Καλυτερα ενας αλος δεκτακος mpeg4 με εναν εξωτερικο σκληρο και μετα επεξεργασια στον υπολογιστη

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: DVD player/recorder

Oπως τα γραφει ο delamostre, σε καμια περιπτωση ομως να μην πας σε συσκευες οπως τα lg,δεν εχουν δυνατοτητες μονταζ και εγγραφης σε dvd κατι που τα καθιστα ουσιαστικα αχρηστα σαν εγγραφεις.
Καλυτερα ενας αλος δεκτακος mpeg4 με εναν εξωτερικο σκληρο και μετα επεξεργασια στον υπολογιστη
Νομίζω οτι δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση και να σου πω γιατί.
Δεκτης MPEG-4 με σκληρό δίσκο εξωτερικό κάνει περίπου 100-150 ευρώ.

Το MS-450H μπορείς να το βρεις στα 297 ευρώ. Η ποιότητά του είναι ασύγκριτη!
http://www.audioshow.gr/index.php?p...id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=65
http://www.homecinema.gr/details.php?prid=2290

2 ΔΕΚΤΕΣ
WIRELESS ΙΝΤΕΡΝΕΤ
MEDIA PLAYER
1080p/24Hz UPSAMPLING
250GB ON BOARD
DETACHABLE HARD DISC SLOT
DLNA

Καμία σχέση! Μόνο τους διπλούς δέκτες MPEG-4 να βάλεις και το media player με internet φτάνει!:126:
Βάζεις και στο slot 1ΤΒ σκληρό και το πηγαινοφέρνεις στο pc για περεταίρω επεξεργασία!:140:

Reaction score
3

Ναι το LG HR-550 το ξερω κ ειναι καλη περιπτωση κ best value for money. Ομως θελω οπωσδηποτε να γραφω απ'ευθειας κ σε δισκακι με την καταλληλη επεξεργασια. Εχω παρει πριν απο 2,5 χρονια περιπου ενα sony dvdr με ενσωματωμενο σκληρο και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ!!
Ειναι περιεργο παντως αν δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη τετοιες συσκευες με ενσωματωμενο dvbt mpeg4 που ψαχνω,πολυ περιεργο...:121:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds