DVD PLAYER+USB....Πρόβλημα!

Reaction score
0
Καλή σας ημέρα!
Πρίν από λίγες ημέρες αγόρασα ένα DVD PLAYER της PHILIPS το οποίο έχει την δυνατότητα να δέχεται και flash-άκι μέσω της θύρας USB που διαθέτει.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ 'βλέπει' και παίζει ταινίες/τραγούδια μέσω flash,επιδίωξα να συνδέσω τον εξωτερικό μου δίσκο (Maxtor 500 Gb) αλλά μάταια.......
Δεν τον 'έβλεπε' καθόλου......που να οφείλεται αυτό?πως το ένα το βλέπει και το άλλο το αγνοεί από την στιγμή που είναι και τα δύο USB 2.0!!
Υπάρχει λύση?Πρέπει να αγοράσω άλλον εξωτερικό δίσκο με άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά?
Αναμένω απαντήσεις απο τους guru!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: DVD PLAYER+USB....Πρόβλημα!

ενας φιλος αγορασε ενα παρομοιο Phillips και εναν μικρο 30αρι σκληρο τον βλεπει κανονικα. Μαλλον λογω κατασκευης και software, η usb του μηχανηματος δεν δεχεται σκληρο δισκο πανω απο μια συγκεκριμμενη χωρητικοτητα. Για κοιτα το manual να δεις μηπως γραφει τιποτα. Αν λεει πχ μεχρι 80gb, παρε εναν 80αρη

Reaction score
3

Μπορεί να μην επαρκεί η τροφοδοσία αν ο σκληρός
δεν έχει δική του ή να θέλει δίσκο σε fat32 αντί για
ntfs.

Reaction score
0

Μπορεί να μην επαρκεί η τροφοδοσία αν ο σκληρός
δεν έχει δική του ή να θέλει δίσκο σε fat32 αντί για
ntfs.
Ο εξωτερικός σκλήρός έχει ανεξάρτητη τροφοδοσία.....
Εξήγησε μου την διαφορά FAT32 ΜΕ NTFS?

Reaction score
0

Δέχεται μόνο δίσκο με Fat32! Έχω το Philips 5990 βλέπει σκληρό Toshiba 1TB

Reaction score
0

Δεν μπορώ να διαμορφώσω τον δίσκο από NTFS σε FAT32 από περιβάλλον WINDOWS XP ή VISTA.
Σε περιβάλλον ΧΡ δεν μου δίνει τη δυνατότητα αλλαγής,και σε περιβάλλον VISTA μου δίνει την παράμετρο xFAT.
Τι να κάνω?Μήπως χρειάζεται να αγοράσω άλλον?

Reaction score
1.844

Κάντο με το GParted, που δεν μασάει με τίποτα. Είναι live cd και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Μόνο να είναι πρώτο το cd player στο boot priority.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm