DVD players και δισκάκια

DVD players και δισκάκια

• Όχι ιδιαίτερα ευχαριστημένος

Votes: 0 0,0%
  • Καθόλου ευχαριστημένος

• Το player δεν είναι συμβατό με τα δισκάκια

• Total voters
    19
Reaction score
5
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από την συμβατότητα τον DVD players με τα δισκάκια (DVD + - R)

Μπορείτε να αναφέρετε και τα σχόλια σας για τυχών προβλήματα η δυστροπίες τον μηχανημάτων με τα δισκάκια.

Reaction score
7
Ειναι νωρις ακομα...κατσε να παρω τα DL δισκακια και θα ψηφισω.

Μεχρι στιγμης το DVD επαιξε κανονικα DVD+RW.

Να γραφουμε και ποιο DVD player εχουμε???

******** ντρεπομαι να πω ποιο εχω...

:oops: Απλα θελω ενα region free και δεν εχω καταληξει...

Reaction score
49
Έχω το PHILIPS 963SA
Και μου κάνει το εξής περίεργο:
Αν το μηχάνημα έχει παίξει κανένα μισάωρο ή μια ώρα (στιγμή κατά την οποία το 963 έχει ήδη ζεσταθεί αρκετά.......) δεν μου διαβάζει DVD αντιγραφής!!!!!

Ακόμα κι αν ξεκινήσω βλέποντας αυτά τα DVD αντιγραφής μετά το πρώτο μισάωρο με τρία τέταρτα αχίζει να μου κάνει κολλήματα!!
Πράγμα που ΔΕΝ κάνει σε ταινίες πχ που είναι "γνήσιες" (νοικιασμένες πχ ή αγορασμένες) :cry: :cry:

Αυτό που με έχει χαλάσει, είναι γιατί η PHILIPS (αλλά και το 95% των εταιριών που πουλάνε DVDp) δεν βάζουν ανεμιστηράκι για να κρατούν την θερμοκρασία χαμηλότερα και να μην ταλαιπωρείται ούτε το DVDp (στα κυκλώματά του πχ) αλλά ούτε και εμείς! :evil:

Αντίθετα ένα φθηνό DVDr που έχω αγοράσει (BOSTON, κόστους 300 ευρώ!) δεν με έχει προβληματίσει (προφανώς γιατί είναι φετινό μοντέλο κι όχι 2 ετών όπως το 963!) ούτε ως προς την συμβατότητα αλλά κυρίως ως προς τις θερμοκρασίες. :D

Reaction score
5
Στο sony DVP-ns400, ns405, 705 και στο yamakawa 365 ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα με DVD-+R.....

Το μοναδικό πρόβλημα παρουσιάστηκε με το παλαιό marantz 4200 (ή 4100.... δεν θυμάμαι :oops: ) το οποίο έπαιζε τα DVD-5 που ήταν εξ ολοκλήρου γραμμένα σε dvd-r αλλά δεν έπαιζε τις ταινίες που έκοβα τα μενού. Λίγο πριν το πουλήσω βρήκα το κουμπί του...... Έπαιζε τα πάντα αρκεί να είχαν γραφτεί ως image από το dvd decrypter ........!!!!

Reaction score
0
Κανένα πρόβλημα από τα NS400,405,930 με μία μικρή ένσταση μόνο για το τελευταίο που ζεσταίνεται αρκετά ακόμη και σε μισή ώρα που λειτουργεί.Αντίθετα τα δύο μικρότερα δεν θερμαίνονται καθόλου ακόμη και μετά απο πολλές ώρες διαρκής χρήσης .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Με διάφορα μοντέλα panasonic (RA-61, RV-62 κλπ κλπ) διαπίστωσα ότι είναι συμβατά μόνο με -R/-RW δισκάκια, με τα οποία δεν παρουσιάζουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το SONY μου κάνει νερά... Σύντομα θα γίνει ευγενική χορηγία....
Για να δούμε το universal...

Reaction score
6
Pioneer 646.
Το εχω πανω απο δυο χρονια και δεν εχει κολησει ουτε για πλακα.
Τελευται το δοκιμασα και με dvd+r καθως νομιζα οτι δεν διαβαζει τετοια δισκακια δεν το ειχα πραξει ποτε ως τωρα.
Και σε αυτα ομως δεν καταλαβε τιποτα. Συνεχισε αδιακοπα.
Πρεπει να πω πως σε αυτα τα δυο χρονια εχει παιξει παρα πολλες ωρες .
Επισης να πω πως αν και τα εγραψιμα δισκακια βγαινουν απο το player αρκετα ζεστα παρολα αυτα δεν ιδρωσε καμια κεφαλη.
Keep waking

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik