DVD+R–DL: Τα νεύρα μου!!!

Reaction score
1.974
Πιο παλιά η αστοχία στην εγγραφή DVD+R–DL δεν ξεπερνούσε το 10%. Τώρα έχει ξεπεράσει το 60% !!! Σκέφτηκα ότι έχει γεράσει το Drive ( NEC) και το αντικατέστησα με ένα άλλο που είχα της HP σχεδόν αχρησιμοποίητο. Τώρα πιάσαμε 100%!!! :141::141::141:

Τα καμένα DVD+R DL Maxell και Intenso ξεπερνάνε σε αξία την τιμή ενός μέσου Drive. Έχει κανείς καλύτερη εμπειρία από αυτήν;

Θα ήθελα ένα Drive μαζί με τα «συμβατά» δισκάκια του, με ηλεγμένη ευστοχία πάνω από 90%.

Βοήθεια παιδιά! Ευχαριστώ. :111:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: DVD+R–DL: Τα νεύρα μου!!!

Εγώ έκαψα ένα εχθές printable και δεν παίζει στο PIONEER μου!!!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Verbatim έχεις δοκιμάσει; Δοκίμασε και θα καταλάβεις.
Έχω γράψει πάνω από 200 DL + και – χωρίς, αν θυμάμαι καλά, να έχει αχρηστευθεί κανένα.
Τα έχω γράψει με 3 διαφορετικά drives, Pioneer A08XL, Pioneer A09XL και Plextor PX716UF.
Πρέπει να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό το DVD-R να έχει το τελευταίο firmware.
Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι αρκετές φορές έχει παρατηρηθεί ότι κυκλοφορούν δισκάκια μαϊμού, γι’ αυτό καλό είναι να αγοράζεις από γνωστά μαγαζιά.

Reaction score
802

μονο verbatim σε pioneer recorders...

Reaction score
1.845

'Ετσι, για εύρεση της ποιότητας των άγραφων DVD's, υπάρχει ένα ελληνικό πρόγραμμα, το Mid Detective. Λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση.

Δοκιμάστε το!

Και εγώ Verbatim, δεν χρειάζετε να ψάξω για κάτι άλλο. Μόνο αν σταματήσουν να κυκλοφορούν στην αγορά ... :126:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.702

'Ετσι, για εύρεση της ποιότητας των άγραφων DVD's, υπάρχει ένα ελληνικό πρόγραμμα, το Mid Detective. Λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση.

Δοκιμάστε το!

Και εγώ Verbatim, δεν χρειάζετε να ψάξω για κάτι άλλο. Μόνο αν σταματήσουν να κυκλοφορούν στην αγορά ... :126:
Σωστός! Παρεμπιπτόντως, με τέτοια προγραμματάκια μπορεί κανείς να δει και ποιος είναι ο πραγματικός κατασκευαστής του δίσκου και όχι ποιος απλά αναγράφεται στην ετικέτα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Και αυτό που έκαψα εγώ Verbatim ήταν αλλά δεν έπαιξε στο pioneer μου!
και μιλάω μόνο για + γιατί κανένα - δεν είχε πρόβλημα!

Reaction score
1.974
Θα δοκιμάσω τα Verbatim DL στο drive HP840b και βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ! :121:

Reaction score
6
Τα Verbatim DL+R και DL-R άψογα στο LG recorder multi drive που έχω στο PC.

Έπαιξαν άψογα σε Philps DVP3010 DVD player, Pioneer DV600 universal DVD player και LG BD370 BR player.

Reaction score
5
Ποιο μοντέλο χρησιμοποιείς οσον αφορά τα DVD-recorders είναι μεγάλης σημασίας.Προτού αρχίσεις και σκορπάς λεφτά σε δισκάκια πάντα να ψάχνεις ποιο απο τα Recorders έχει την καλύτερη συμπεριφορά με τα DL.
Συμβουλή: γράψου στο cdfreaks και πάρε σβάρνα τα sub forum για DVD-Recorders.
Δεν μπορεις να φανταστείς πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει.Εγώ προσωπικα είμαι ευχαριστημένος με το LITEON μου αλλά αν θυμάμαι καλα ο "βασιλιάς" είναι ενα μοντελο της Samsung.
Φυσικά καψιμο με επιβεβαιωση και για καθε καινουργιο κουτάκι δεν βλαπτει το Nero Disc Speed για να ξέρεις που βαδίζεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67