DVD RECORDER ΜΕ BLUE RAY

Reaction score
0
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ BLUERAY PLAYER ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ DVD RECORDER ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ MPEG-4 ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ΣΕ DVD Η ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ....???????

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.945
Απάντηση: DVD RECORDER ΜΕ BLUE RAY

Παράκληση, όχι κεφαλαία!

Reaction score
0

Καλημέρα.
Όλα αυτά που ζητάς σε ένα, δεν τα έχω ιδεί.
Θα σου πω τι έχει περιέλθει στη αντίληψή μου και πλησιάζει πιο πολύ στις απαιτήσεις σου.
Υπάρχουν τα Combo Bluray Players LG HR570S, HR550S, Samsung BD-C8900S (προσοχή στο S), που έχουν ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη εκτός του επίγειου. Γράφουν σε σκληρό δίσκο, όχι σε DVD. Το LG μπορεί να μεταφέρει τις εγγραφές σε συσκευή USB, to Samsung όχι.

Reaction score
0

ευχαριστώ για την απαντηση αλλα θα με ενδιεφερε να εχει εισοδους για να γραφω απο τον δορυφορικο δεκτη που ηδη εχω....καμια προταση??? στην τελικη ας μην εχει dvb-t mpeg-4

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Η Panasonic έχει μερικά Blu-Ray Recorders τα οποία έχουν Dual DVB-T ή Dual DVB-S tuners, δυστυχώς όμως κανένα μοντέλο δεν συνδυάζει και DVB-T και DVB-S, μάλιστα οι τιμές είναι αστρονομικές από 800 ευρώ και άνω.

http://www.panasonic.de/html/de_DE/3459699/module/general/accessories/category/leaf/tab/products/load.html
http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/2367318/module/general/compare/productsCategory.html

Reaction score
0

ευχαριστώ για την απαντηση αλλα θα με ενδιεφερε να εχει εισοδους για να γραφω απο τον δορυφορικο δεκτη που ηδη εχω....καμια προταση??? στην τελικη ας μην εχει dvb-t mpeg-4
Λοιπόν, οι μονάδες στις οποίες μας παρέπεμψε ο gkontoletas έχουν εισόδους.
Εισόδους έχουν και τα απλά DVD recorders. Τα ράφια είναι άδεια εδώ και 15 μήνες από τέτοια, αλλά βρίσκεις μέσω internet. Έχουν DVB-mpeg2, εκτός κι αν καταλήξεις στο Panasonic DMR-XW380/480 που έχει και DVB-mpeg4 (δες το link που μας έδωσε ο gkontoletas). Δεν είναι όμως Bluray players.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas