DVD recorder γύρω στα €300;

Reaction score
0
Ομολογώ πως έχω πελαγώσει με τις διαθέσιμες επιλογές, οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ.

Reaction score
14
τι μάρκα τιβί εχεις? Στο λέω γιατί ήμουν SONYάκιας σε recorder αλλά αφου αγόρασα Panasonic TV κατέληξα σε Panasonic DVD Recorder Που είναι απλά τέλειο και καλύτερο απο το SONY τόσο στα μενού του όσο και στις ευκολίες χρήσης.

Πές μας τι Τιβί εχεις και τα ξαναλέμε πάλι

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: DVD recorder γύρω στα €300;

τι μάρκα τιβί εχεις? Στο λέω γιατί ήμουν SONYάκιας σε recorder αλλά αφου αγόρασα Panasonic TV κατέληξα σε Panasonic DVD Recorder Που είναι απλά τέλειο και καλύτερο απο το SONY τόσο στα μενού του όσο και στις ευκολίες χρήσης.

Ντρημι το 65 ή το 55 εχεις; παντως το 65 ειναι τρελλα!

Reaction score
0

Μάλλον Sony ή Samsung. Δες εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=46555

Reaction score
14
AN πας για SONY TV να πάς και για SONY recorder τοτε.

το 750 με 160άρι δίσκο είναι πολύ πολύ καλό

DVD Recorder RDR-HX750/B (160GB)

το εχει τώρα το ΠΛΑΙΣΙΟ 289 Ευρώ χτυπα το αλλύπητα!

Reaction score
14
αν εχεις PANASONIC πάς 100% για PANASONIC recorder καθώς εχουν το DIGA & VIERA LINK που τα κάνουν πολύ ευχρηστα σαν ταίρι

Καλά μοντέλα είναι το 65 όπως είπε ο Λάκης με 250άρι δίσκο και αν θές λίγο παραπανω το 770 με 400άρι..

Το τελευταίο το εχω και είμαι σουπερ happy

Reaction score
0
Απάντηση: DVD recorder γύρω στα €300;

τώρα κοιτάζω το 67 (στα 470 ευρώ).
έχει κανείς άποψη? δεν ξέρω μόνο αν έχει dvb-t. (δεν υπάρχει και στο ελληνικό site)
αυτά που μου αναφέρεις έχουν?

την px70 έχω.

Reaction score
0
AN πας για SONY TV να πάς και για SONY recorder τοτε.

το 750 με 160άρι δίσκο είναι πολύ πολύ καλό

DVD Recorder RDR-HX750/B (160GB)

το εχει τώρα το ΠΛΑΙΣΙΟ 289 Ευρώ χτυπα το αλλύπητα!
Προσοχή η SONY δεν τα "παει καλά" με τα DivX (ως και κινηματογραφοπαραγωγός εταιρεία).
Έχω το μεγαλύτερο RDR-HX950/B (250GB) και έχω πλήρη αναφορά για αυτό (που προφανώς ισχύει και για το RDR-HX750/B) σε αυτό το threat μου:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=45894
Μιά διόρθωση στο πιο πάνω threat είναι ότι βλέπει τους καταλόγους των DivX ταινιών με πλήκτρο του τηλεχειρηστηρίου και την εισαγωγή στο γενικό menu του recorder. Πάντως η εικόνα του είναι καταπληκτική.
Και για να μην παρεξηγηθούν οι φίλοι και κάτοχοι DVD recorders αλλων εταιρειών, υπάρχουν οπωσδήποτε και πολλά αλλά αξιόλογα recorders με HD, όπως Panasonic, Pioneer, LG,... μόνο που στη περιοχή των 300euro είναι σχετικά λίγα.

Reaction score
14
Τα Panasonic RECORDERS αν υποστηρίζουν divx τα πάιζουν μια χαρά, μοναδική εξαίρεση είναι τα μοντέλα που εισάγονται ή φτιάχνονται στην Αγγλία όπου η εκεί νομοθεσία τους κόβει το divx (δεν ξέρω αν το κόβει τελέιως ή απλά κάνει κόνξες και προβλήματα στην αναπαραγωγή τους) όμως διάβασα σε Αγγλικά φορουμ οτι τα Αγγλικά μοντέλα εχουν προβλημα.

το Panasonic 770 που εχω πάιζει ότι divx του εχω ρίξει πάνω!

Για τα SONY της σειράς 750, 950, 1050 Kλπ εχουν οντως πρόβλημα όπως λεει ο soultanson

Reaction score
0
Τα Sony DVD Recorders είναι καλά για τα λεφτά τους... απλά δυστυχώς δεν έχουν την καλή ποιότητα κατασκευής στην οποία μας έχει συνηθίσει η Sony..

Κατ'εμε μετά τα πολύ καλά Panasonic, κορυφή (και όχι απλώς καλά) είναι τα Pioneer.. μόνο που είναι ακριβά..

Και κάτι άλλο ρε παιδιά... μην κολλάτε στα divx... πάρτε ένα καλό recorder και στην τελική με 40 Ευρώ υπάρχουν αξιοπρεπέστατα dvd players που παίζουν τα πάντα..

Reaction score
0
Και κάτι άλλο ρε παιδιά... μην κολλάτε στα divx... πάρτε ένα καλό recorder και στην τελική με 40 Ευρώ υπάρχουν αξιοπρεπέστατα dvd players που παίζουν τα πάντα..
+1 από JIMBOAthens..... :cool_4:

Υπαρχει τιποτα σε Blue-Ray ή ειναι υπερβολικα νωρις για ανθρωπινες τιμες;
Θα έλεγα και κάτι παραπάνω από υπερβολικά νωρίς.... Προς 3ο 4μηνο 2008 και βλέπουμε... :crazy_1:

Reaction score
0

Reaction score
0
Το 750 της Sony έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή. Από την άλλη πλευρά το user interface των LG είναι περισσότερο user friendly. To 755 της Samsung είναι ίσως το πιο αξιόπιστο...

Reaction score
0
Το 750 της Sony έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή. Από την άλλη πλευρά το user interface των LG είναι περισσότερο user friendly. To 755 της Samsung είναι ίσως το πιο αξιόπιστο...
Διάβασα ένα review (καταναλωτή) για πρόβλημα συγχρονισμού ήχου-εικόνας για σύνδεση μέσω HDMI για το Samsung. Γνωρίζει κανείς κάτι ή είναι απλός θέμα ρυθμίσεων; (sorry, αλλά είμαι newbie)

Reaction score
0
Αν κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε DVD Recorder θα σου πρότεινα να στραφείς προς τα LG. Όπως προανέφερα έχουν πολύ καλό user interface και είναι πολύ εύκολα στους χειρισμούς και την λειτουργία τους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef