- Reaction score
- 0
Ομολογώ πως έχω πελαγώσει με τις διαθέσιμες επιλογές, οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Ντρημι το 65 ή το 55 εχεις; παντως το 65 ειναι τρελλα!τι μάρκα τιβί εχεις? Στο λέω γιατί ήμουν SONYάκιας σε recorder αλλά αφου αγόρασα Panasonic TV κατέληξα σε Panasonic DVD Recorder Που είναι απλά τέλειο και καλύτερο απο το SONY τόσο στα μενού του όσο και στις ευκολίες χρήσης.
Πές μας τι Τιβί εχεις και τα ξαναλέμε πάλι
Μάλλον Sony ή Samsung. Δες εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=46555τι μάρκα τιβί εχεις? Στο λέω γιατί ήμουν SONYάκιας σε recorder αλλά αφου αγόρασα Panasonic TV κατέληξα σε Panasonic DVD Recorder Που είναι απλά τέλειο και καλύτερο απο το SONY τόσο στα μενού του όσο και στις ευκολίες χρήσης.
Πές μας τι Τιβί εχεις και τα ξαναλέμε πάλι
Προσοχή η SONY δεν τα "παει καλά" με τα DivX (ως και κινηματογραφοπαραγωγός εταιρεία).AN πας για SONY TV να πάς και για SONY recorder τοτε.
το 750 με 160άρι δίσκο είναι πολύ πολύ καλό
DVD Recorder RDR-HX750/B (160GB)
το εχει τώρα το ΠΛΑΙΣΙΟ 289 Ευρώ χτυπα το αλλύπητα!
Μιά διόρθωση στο πιο πάνω threat είναι ότι βλέπει τους καταλόγους των DivX ταινιών με πλήκτρο του τηλεχειρηστηρίου και την εισαγωγή στο γενικό menu του recorder. Πάντως η εικόνα του είναι καταπληκτική.http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=45894
+1 από JIMBOAthens..... :cool_4:Και κάτι άλλο ρε παιδιά... μην κολλάτε στα divx... πάρτε ένα καλό recorder και στην τελική με 40 Ευρώ υπάρχουν αξιοπρεπέστατα dvd players που παίζουν τα πάντα..
Θα έλεγα και κάτι παραπάνω από υπερβολικά νωρίς.... Προς 3ο 4μηνο 2008 και βλέπουμε... :crazy_1:Υπαρχει τιποτα σε Blue-Ray ή ειναι υπερβολικα νωρις για ανθρωπινες τιμες;
Διάβασα ένα review (καταναλωτή) για πρόβλημα συγχρονισμού ήχου-εικόνας για σύνδεση μέσω HDMI για το Samsung. Γνωρίζει κανείς κάτι ή είναι απλός θέμα ρυθμίσεων; (sorry, αλλά είμαι newbie)Το 750 της Sony έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή. Από την άλλη πλευρά το user interface των LG είναι περισσότερο user friendly. To 755 της Samsung είναι ίσως το πιο αξιόπιστο...