DVD RECORDER,SONY RDR-HXD990

Reaction score
7.089
Απάντηση: DVD RECORDER,SONY RDR-HXD990

Γι αυτο ακριβως,απλα πριν βγαλεις το λινκ κοιτα διαθεσιμοτητα και ποσο θα κοστισει για να φτασει στα χερια σου και φυσικα (και το πιο βασικο) αν πρεπει να προπληρωσεις το ποσο (πρεπει για το συγκεκριμενο μαγαζι).

Η συσκευη δεν ειναι δικια μου,ειναι για φιλο που δεν ασχολειται με διαδικτυο και αγορασε τη συσκευη απο Γερμανια. Η τιμη που ζηταει ειναι οσο την αγορασε στο Μοναχο.Το αν ερχεται Ελλαδα και ποσο κανει δεν το γνωριζα (μεχρι να βαλεις το λινκ).

Αν καποιος το βρισκει πιο φθηνα απλα το αγοραζει απο εκει. Φυσικα ενημερωσα για τις τιμες αλλα δεν προκειται να ριξει την τιμη γιατι υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης απο το καταστημα στη Γερμανια.

Reaction score
39
Φίλε tanto, δεν έβγαλα το λινκ με σκοπιμότητα. Απλά το αναζήτησα σαν συσκευή (για να τη δω) και υπέθεσα πως μπορεί να υπάρχει λάθος στην καταχώρηση του μοντέλου, ειδικά όταν είδα την τιμή. Δεν τσέκαρα διαθεσιμότητα. Κι εγώ για λογαριασμό ενός φίλου ψάχνω για ρικορντερ με σκληρό, όσο το δυνατόν οικονομικότερο... Anyway thanks.:126:

Reaction score
7.089
Απάντηση: DVD RECORDER,SONY RDR-HXD990

Kανενα προβλημα,παντως εγω μπηκα στο σαιτ μιας και με την αγγελια εκτιθεμαι κατα καποιο τροπο και το κοστος μεταφορας ειναι 26 ευρω ενω απαιτειται προπληρωμη ολου του ποσου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός