dvd-recorder vs blu ray/hd dvd

Reaction score
0
καλημερα και χρονια πολλα.

προσφατα πηρα την panasonic 42px70e και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!

ερωτηση κρισεως.

σκεφτομαι να αγορασω το pioneer lx60d. και ρωτω:

συμφερει να το αγορασω ή να παρω ενα hd-hdd και αργοτερα το playstation 3 για blu ray?

δηλαδη απο οτι εχω συμπερανει το καθε dvd-recorder αξιζει αν γραφουμε απο την τηλεοραση κυριως.. ή κανω καπου λαθος?

Reaction score
0
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Κοιταξε, το μηχάνημα που κοιτάς είναι μαζί με το αδερφάκι του το LX-70 τα κορυφαία recorders της αγοράς αυτή τη στιγμή. Τώρα εαν αξίζει τα λεφτά του ή όχι είναι άλλο θέμα που σχετίζεται πρωτίστως με τις ανάγκες μας

Η γνώμη μου είναι η εξης

α) Για το θεμα του HD είναι ακομα νωρίς μιας και η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως. Προφανώς μπορείς να αγοράσεις ενα μηχάνημα BR ή HD-DVD για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την (πολύ καλή) τηλεόραση σου αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για ελάχιστο δείγμα ταινιών προς παρακολούθηση από τις οποιες οι περισσότερες δεν έχουν καν Ελληνικους υπότιλους. Εαν είσαι παιχνιδάς τότε το PS3 μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική καθότι σου καλύπτει πολλαπλές αναγκες (Media Server, Game Machine, BR player, DVD player). Δεν ειναι ομως recorder...

b) Το Recorder είναι πρωτίστως εαν θέλουμε να γράφουμε κυρίως από την τηλεόραση όπως σωστά λές. Εαν αυτό σε ενδιαφέρει τότε ΟΚ. Κανένα recorder όμως δεν θα σου δώσει HD playback. αν και τα καινουργια μοντέλα (συμπεριλαμβανομένου του LX-60) είναι πολύ καλά και σαν upscale DVD players...

Οπότε πρώτα ξεκαθαρισε τις ανάγκες σου και τι χρήματα θέλεις να δώσεις και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv