DVD RIPPER για δισκάκια με γρατζουνιές

Reaction score
1
Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα θα το έχετε αντιμετωπίσει όλοι. Δισκάκια με γρατζουνιές, τα οποία παίζουν κανονικά, αλλά είναι αδύνατο να αντιγραφούν στο σκληρό, με τα γνωστά προγράμματα DVD-SHRINK και DVD-DEKRYPTER. Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που θα μπορούσε να τα καταφέρει εκεί που τα συγκεκριμένα αποτυγχάνουν ;

Reaction score
7
Ειναι θεμα dvdrom βασικα και δυνατοτητας συνεργασιας του με το προγραμμα, ωστε να ριξει την ταχυτητα αναγνωσης και να διαβασει πιο ''προσεκτικα''... Συνηθως τα DVDrom εγγραφης ειναι πιο καλα στο να διαβαζουν προβληματικα δισκακια , επειδη εχουν πιο ακριβεις μηχανισμους.

Reaction score
6
Κατα αρχην φιλε μου εχω την εντυπωση πως εβαλες το θεμα σου σε λαθος κατηγορια.
Θα ταίριαζε καλυτερα στην HTPC.
Εν παση περιπτωση θεωρω πως δεν ειναι τοσο το προγραμμα που κανει την διαφορα οσο το drive.
Τα toshiba και τα liteon θεωρουνται πιο κατάλληλα για κακομεταχειρισμένα dvds.
Διαβαζουν σχεδον τα παντα.
Εκτος και αν το dvd σου εχει πανω του το χαρτι της Κινας με το σινικό τείχος να το διασχίζει στην μέση.
Ε τότε και αυτό σηκώνει τα χέρια ψηλά :roll:

Reaction score
7
Για το Toshiba μπορώ να το επιβεβαιώσω καθότι ευτυχής κάτοχος.Ναι παίζει τα περισσότερα δισκάκια σε σχετικά κακή κατάσταση.Εκτός βέβαια όπως είπε και ο φίλος ανδρέας αν έχει κανα Σινικό τείχος η αν από τους λεκέδες δεν φαίνεται η κάτω όψη του...

Reaction score
1
Σε ποιό μοντέλο της TOSHIΒΑ αναφέρεσαι ; Εγώ χρησιμοποιώ ένα PIONEER 117 και ένα NEC 3500, αλλά σε ορισμένα γρατζουνισμένα δισκάκια υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο τα δισκάκια αυτά παίζουν κανονικά, αλλά δεν είναι δυνατό να γίνουν rip στο σκληρό.

Reaction score
7
Εχω παρατηρησει καποιο προβλημα στο ripping σε καποια κακο-αντιγραμμενα δισκακια.
Ενω σαν ταινια παιζουν κανονικα, οταν προσπαθω να τα περασω στο σκληρο με το ASUS dvd-rom παρουσιαζει λαθη, ενω στα αυθεντικα κανει rip κανονικα.
Το ιδιο αντιγραμμενο δισκακι το SONY recorder το κανει rip κανονικα.
Μηπως δεν φταινε τελικα οι γρατζουνιες, αλλα η ποιοτητα του disc? (Εκτος και αν στο κανει και στα αυθεντικα)

Reaction score
1
Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε γρατζουνισμένα αυθεντικά δισκάκια , πρεσσαριστά, όχι γραμμένα. Τα οποία ωστόσο παίζουν και στο ίδιο το DVD-Rom Drive και σε επιτραπέζια players. Ξέρω βέβαια, ότι όταν γίνεται rip στο σκληρό, χρειάζεται να "διαβαστούν" περισσότερα δεδομένα από το δισκάκι από αυτά που διαβάζονται κατά την απλή αναπαραγωγή, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λύση.
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει το νέο dvd-rom drive της plextor το 130 ;

Reaction score
1
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Έβαλα ένα Plextor PX-130A, το οποίο διαβάζει και γρατζουνισμένα που δεν τα διάβαζαν τα άλλα drive (pionner 117 , nec 3500). Επιπλέον διαβάζει και πολύ πιο γρήγορα ...

Reaction score
5
Μήπως εννοείτε δισκάκια με διάφορα είδη προστασίας, όπως Securom κλπ; Ειδικά τις τελευταίες versions δεν τις κοπιάρει κανένα drive, ούτε Plextor, αλλά τις παίζουν κανονικά. Για τι DVDs μιλάμε, games, music, films;

Reaction score
1
ak1s said:
Μήπως εννοείτε δισκάκια με διάφορα είδη προστασίας, όπως Securom κλπ; Ειδικά τις τελευταίες versions δεν τις κοπιάρει κανένα drive, ούτε Plextor, αλλά τις παίζουν κανονικά. Για τι DVDs μιλάμε, games, music, films;
Αναφερόμουν σε δισκάκι με ταινίες γρατζουνισμένα. Για τα securom μην παίρνεις όρκο ότι δεν αντιγράφονται. Δεν είναι θέμα βέβαια του συγκεκριμένου φόρουμ , αλλά μιάς και το ανέφερες, το game Constantine π.χ. που χρησιμοποιεί το securom v7 , μπορεί να γίνει image (όχι απλό rip) στο σκληρό και να παίξει κανονικότατα. Για να γίνει το image παίρνει γύρω στις 100 ώρες, αφού η ανάγνωση γίνεται με ταχύτητα μικρότερη από X0.1 . Ωστόσο τα images αυτά μπορεί να γίνουν download από το ίντερνετ και στη συνέχεια με το blindwrite να αναπαραγάγεις το κλείδωμα, φτιάχνοντας μια κόπια με το κλείδωμα , την οποία το ίδιο το game βλέπει ως γνήσια, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται ούτε crack ...

Reaction score
51
Θα έλεγα πάντως να έχετε ενεργοποιημένο το "ignore read errors" στα options του προγράμματος που κάνετε ripping. :lol:
Εάν φυσικά δεν το έχετε κάνει ήδη. :!: :!:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος