Dvi ανάλυση

Reaction score
0
1>Μολις εχω στησει το καινούργιο μου htpc και το συνδεσα με τον projector, συγκεκριμενα p4 3.2 prescott 1 gb ddr2 ram ati x800eax pci express σε ενα sharp xv-z201 με dvi. Ρυθμισα το powerstrip 1024x576 50hz και μολις συνδεθηκε μου εγραψε αναλυση 720χ480 στο projector, ενω την δεχτηκε στον υπολογιστη. τι είναι τελικα τι αναλυση εχω.
2>ποιες πρεπει να ειναι οι ρυθμίσεις στο powerstrip για το συγκεκριμενο προβολέα;

Reaction score
7
Παραξενο... οι ρυθμισεις ειναι μεσα στις προδιαγραφες του...
Οταν το συνδεεις PC με Pjctr εχεις συνδεμενη και την οθονη του υπολογιστη στο RGB?
Δοκιμασε να συνδεσεις μονο τον προβολεα...

Reaction score
0
Εχω συνδεδεμενη και την οθονη και αλαζω οθονες απο ενα προγραμμα της asus απο το ενα dvi στο αλλο. παντως οταν αλλαζει σβηνει η μια που σημαινει οτι δεν της στελνει σημα ταυτοχρονα. Στις ρυθμισεις των windows για την οθονη εχω 1024χ768 για την lcd και 1024χ576 για τον προβολεα. Το θεμα ειναι οτι στον υπολογιστη φενονται σωστα οι αναλυσεις αλλα οταν γυριζω τις οθονες, ο προβολεας γραφει digital 1024x768, αντι για 1024χ576.
Τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στο powerstrip, το interlace πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο manual του προβολέα και να δεις ακριβώς όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλεις (refresh rate κ.λ.π.).

Το interlace δεν πρέπει να είναι τσεκαρισμένο.

Reaction score
0
ΤΕΛΙΚΑ μετα απο περιπου 3 ωρες προσπαθεις αφου απενεργοποιησα και τα δυο dvi της καρτας ωστε να μην εχει καμια οθονη εδωσα απο το powerstrip 1024x576 hdtv pal.
Για να μηντα πολιλογο αν και θα ηθελα να περιγραψω την ταλαιπωρια μου ο προβολεας εδειξε 580ρ, αυτο ειναι το σωστο;
Το προβλημα αλλου ειναι, για να αλλαξω οθονες πρεπει να παω properties settings και να κανω primary την οθονη που θελω, οταν αυτο γινεται απο το προγραμμα της asus απο την μπαρα εργασιας η αναλυση στον προβολεα γινεται 1024χ768 ή 720χ480 και φτου και απο την αρχη, απενεργοποιηση των drivers........ το εκανα 3 φορες.
τι μπορει να φταει , πως μπορω να αλλαζω απο τα windows γρηγορα αναλυση, απο το hot key στο advanced, γινεται το ιδιο γιατι μαλλον απο εκει διαβαζει η asus. αυτες οι ρυθμισεις στο powerstrip σωστες;
συγγνωμη για την φλοιαρια αλλα επρεπε να ξεσπασω και να το φτιαξω επιτελους......

Reaction score
0
Χρησημοποιησε ενα προγραμμα που λεγεται ultramon και μπορεις να κανεις οτι θελεις.
Εγω αυτο δουλευω και αλλαζω monitor με το τηλεκοντρολ.
Εννοηται οτι το powerstrip ακολουθει.

Reaction score
0
Οκ ευχαριστω θα το ψαξω. Για την αναλυση στο powerstrip τι λες 1024χ576 HDTV PAL derived 31 horizontal, 50 vertical refresh rate, ειναι η σωστη; Υπαρχει περιπτωση με αυτες τις ρυθμισεις να κολλαει ορισμενες φορες στις γρηγορες σκηνες και να μην το εκανε πριν, αλλαξε κατι;

Reaction score
0
Δημιουργησε μια custom resolution στο advance settings του powerstrip 1024/576/50Hz, και μια δευτερη με 720/576/50Ηz.
Aν ο προβολεας σου αναγνωριζει διαφορετικη αναλυση απο αυτη που δινεις με το ps φαινεται πως ο scaler του 'νομιζεϊ' πως εχεις συνδεσει computer kαι κανει downscale.
Aν συμβαινει αυτο τοτε δεν μπορεις να παρακαμψεις τον scaler του προβολεα σου στις εισοδους RGB.
Εχει παρατηρηθει αρκετες φορες.

Reaction score
0
Φωτη ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Ο προβολεας κλειδωνει στα 580ρ με αναλυση 1024 χ 576 απο το ρc. Αν το γραψει 580ρ σημαινει οτι κλειδωσε και δεν παιζει ρολο τιποτα αλλο οπως τα hz 50 η 60, γιατι εχω βαλει στο powerstrip την αναλυση 1024χ576 HDTV PAL derived, ειναι σωστή;
Για το ultramon που μου ειπες πολυ καλο προγραμμα με πολλες δυνατοτητες, αλλα εγω θελω να αλλαζω οθονη και οχι να ανοιγοκλεινω την δευτερη (προβολεα) ξερεις πως γινεται, γιατι στα hot keys εχει μονο να ανοιγεις και να κλεινεις την δευτερη οθονη και ετσι μου μεταφερει το desktop και στις δυο οποτε και να κλεισω την πρωτη δεν μπορω να κανω ρυθμισεις.
ευχαριστω και παλι...

Reaction score
0
Θοδωρε ψαξε καλα το ultramon μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα.
Ακολοθθησε κατα λεξη αυτα που σου περιγραφω.
Ειναι διαφορετικες αναλυσεις αυτες που εχει ετοιμες το ps.
Φτιαξε δικη σου αναλυση και ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ 50Hz, αν προκειται για pal.
Ριξε μια ματια επισεις στο manual του προβολεα και δες τι ακριβως συμβαινει δινοντας του διαφορες αναλυσεις απο pc.
Σε τι αναλυση για παραδειγμα ο προβολεας εμφανιζει 580ρ?
Κανε ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπια και ρωτησε τους ολες σου τις αποριες.
Υποχρεουνται να ξερουν

Reaction score
0
Ο προβολεας μου αρνειται κατηγορηματικα ν απαρει custom αναλυση στα 50 hz. Οταν του δινω 1024 χ 576 στα 50 hz γραφει 720 χ 480 στα 50 hz. Oταν ομως παω στην αναλυση που εχω φτιαξει και τα 50 τα κανω 51 κλειδωνει και γραφει, 580ρ στα 51 hz. τι εχεις να πεις γιαυτο ειναι αυτο που θελουμε;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@