Dynaudio speakers

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά.

Επειδή δε βρήκα πολλές πληροφορίες στο site για ηχεία της Dynaudio θα ήθελα να ρωτήσω, όσους έχουν σχετική εμπειρία με αυτά, τη γνώμη σας για τα παρακάτω:

Focus 360
Excite X36
Contour S 5.4

Ο λόγος για τον οποίο ρωτάω συγκεκριμένα για την Dynaudio είναι οτι εχω μια καλή "άκρη" στο εξωτερικό και μπορώ να τα πάρω πολύ φθηνά...

Τα υπόλοιπα μηχανήματα μου (μελλόντικα θα αναβαθμιστούν και αυτά αλλά 1 - 1 γιατί παίζει και η κρίση..) είναι :

Behringer DEQ2496
Behringer EP1500
Beresford Cayman
Καλώδιο ηχείων από UTP
Καλώδια Interconnect Belkin

Τα ηχεία μου αυτή τη στιγμή είναι τα CAV DP600. Ο χώρος ακρόασης είναι περίπου 21τ.μ. και η μουσική που ακούω είναι κυρίως rock αλλά και οτιδήποτε καλό πέσει στα χέρια μου :123:

Ευχαριστώ!

Reaction score
3
Απάντηση: Dynaudio speakers

Σοβαρή εταιρία (είχα ηχεία της) ,η αγαπημένη μου,μετά την ATC.Αυτά που προτείνεις είναι μεγάλα
για τον χώρο σου,αν όμως επιμένεις,έχεις τα χρήματα
και μπορείς να τα βρεις πολύ πιο φθηνά,θα έπαιρνα
(εγώ, για το γαμώτο) αυτά :
http://www.dynaudio.com/eng/systems/lines/editions/sapphire.php

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ειχα τα Audience 42, καταπληκτικα ηχεια για το μεγεθος τους, με εμαθαν να ακουω, διαμορφωσαν το κριτηριο μου, κριμα που αναγκαστηκα να τα αποχωριστω..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.741

εμένα μου άρεσε περισσότερο το Contour S 5.4

οπότε πάρε όποιο σου αρέσει!

Reaction score
1.187

Μα μπορείς να ακούσεις κάπου τα Dynaudio; Αμφιβάλλω αν υπάρχουν σε κανένα μαγαζί...

Reaction score
16

Νομίζω ότι όλα τα ηχεία είναι σε διαφορετική κατηγορία ξεκινώντας από την πιο φθηνή excite μετά έρχονται τα focus και έπειτα τα contour... Όποτε λογικά αν διαθέτεις τα χρήματα και τον αντίστοιχο ενισχυτή καλό θα ήταν να αγοράσεις τα contour λογικά. Από κει και πέρα και γω γενικά ότι έχω διαβάσει για την εταιρεία είναι θετικό και γενικά δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρεις κακά ηχεία.

Reaction score
791
Δυστυχώς το ΒΟΝ STUDIO, δεν υποστηρίζει σωστά τα σπιτικά (εννοώ για promotion και όχι για support, στο support είναι αξεπέραστοι). Σε ερώτησή μου που μπορώ να ακούσω τα confidence τα C4 μου είπε ο υπάλληλος ότι δεν τα έχουν και όταν τον ρώτησα πως θα τα αγοράσω αν δεν τα ακούσω μου απάντησε ειρωνικά αυτά δεν χρειάζεται να τα ακούσεις είναι mercedes.........

Reaction score
1.187

Καλά κρασιά... Με αυτή την νοοτροπία πιστεύουν πως θα πουλήσουν γουρούνι στο σακί... :141:

Reaction score
791
Αφού έχεις άκρες γιατί δεν παίρνεις τα ΒΜ15Α τα ενεργά; Εκπληκτικό ηχείο. Μπορείς να πας και λίγο παραπάνω στην σειρά AIR και να πάρεις τα 24, με dsp, digital που είναι αντίστοιχα των Kumel & heil O410...................................

Reaction score
372
Απάντηση: Re: Dynaudio speakers

Δυστυχώς το ΒΟΝ STUDIO, δεν υποστηρίζει σωστά τα σπιτικά (εννοώ για promotion και όχι για support, στο support είναι αξεπέραστοι). Σε ερώτησή μου που μπορώ να ακούσω τα confidence τα C4 μου είπε ο υπάλληλος ότι δεν τα έχουν και όταν τον ρώτησα πως θα τα αγοράσω αν δεν τα ακούσω μου απάντησε ειρωνικά αυτά δεν χρειάζεται να τα ακούσεις είναι mercedes.........
Επειδή έτυχε να ζήσω για αρκετό διάστημα με τα Confidence C4, μπορώ να πω ότι πράγματι είναι πολύ καλά ηχεία (από τα αγαπημένα μου), όχι ιδιαίτερα απαιτητικά αρκεί να μπορείς να έχεις τουλάχιστον 3-3,5μ. απόσταση ακρόασης. Λόγω πολλών κάθετων μονάδων το χρειάζονται για να αποκτήσει ομοιογένεια ο ήχος τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou