EΒΔΟΜΑΔΑ Avsite

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όπως ίσως όλοι θα έχετε δει, 9 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του avsite.gr πλησιάζουμε τα 1.000 μέλη!

Πιστεύω ότι δύσκολα στην Ελλάδα μπορεί να βρει κάποιος άλλο φόρουμ με τόσο εξειδικευμένο περιεχόμενο που να είχε τόσο επιτυχημένο ξεκίνημα!

Δεν χρειάζεται να "ευλογούμε τα γένια μας" ούτε να πανηγυρίζουμε σε κάθε επιτυχία. Όμως 1.000 μέλη σε μόλις 9 μήνες είναι σαφώς ένα μεγάλο κατόρθωμα. Όπως αξιοζήλευτος είναι και ο αριθμός των ενεργών μελών (σε ποσοστό επί των εγγεγραμένων). Η μεγαλύτερη όμως κατάκτηση του avsite είναι ότι τα μέλη μας προσφέρουν γνώση, μαθαίνουν και ανταλλάσουν απόψεις καθημερινά σε ένα περιβάλλον τόσο φιλικό και ζεστό που είναι πολύ πιο σημαντικό από τα νούμερα και τις πρωτιές στην ενημέρωση!

Ο αλληλοσεβασμός, η καλοπροαίρετη διάθεση και η αλληλοβοήθεια ήταν η φιλοσοφία και η κύρια κατεύθυνση όταν ξεκινούσαμε και ίσως για κάποιους -ακόμα και τα πρώτα μέλη- φάνταζε πολύ ονειρική μια τέτοια κατάσταση. Όμως τα ίδια τα μέλη φρόντισαν να αποδείξουν ότι η αγάπη για το χόμπυ μας και κυρίως η θέληση ΟΛΩΝ να μάθουν και να προσφέρουν, είναι πολύ πιο ισχυρή από τις προσωπικές συμπεριφορές.

Το avsite θα προχωρήσει και μετά τα 1.000 μέλη. Κάπου αλλού έγραψα ότι είμαστε μια "ομάδα" που μπορεί άνετα να "διακριθεί" και στο εξωτερικό. Την ώρα όμως που έχουμε μέλη με τόσες γνώσεις δεν έχουμε - ευτυχώς - κανέναν "ειδικό" κανέναν "γκουρού" κανέναν "ξερόλα" κανέναν "επιδειξία". Αυτό είναι και το μυστικό νομίζω της επιτυχίας μας.

Αξίζει λοιπόν να το γιορτάσουμε. Με δώρα, happenings και εκπλήξεις. Γι' αυτό η εβδομάδα από Δευτέρα 23 Μαίου έως και την Κυριακή 29 Μαίου είναι εβδομάδα αφιερωμένη στο avsite:

1. Αρκετά δώρα περιμένουν τα μέλη μας προσφορά γνωστών εταιριών του χώρου. Όσοι λοιπόν θέλετε να μπείτε στην κλήρωση απλά απαντήστε έστω και με μια λέξη στο θέμα αυτό. Τα δώρα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα!

2. Τα t-shirt με το λογότυπο του avsite πιστεύω να είναι έτοιμα!

3. Ξεχωριστά happening που θα διοργανωθούν εκείνη την εβδομάδα. Το πρώτο -που ξεπερνά κάθε προσδοκία -έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ: http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5409 όπου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Έχουμε και κάποιες ακόμα ιδέες αλλά και κάθε δική σας είναι ευπρόσδεκτη.

Περιμένω λοιπόν τις απαντήσεις σας αλλά και τις προτάσεις σας τόσο για την ΕΒΔΟΜΑΔΑ AVSITE όσο κυρίως για το πως βλέπετε τα επόμενά μας βήματα. Πως μπορούμε να αναπτύξουμε περισσότερο και πιο δημιουργικά το avsite. Αυτό το θέμα ας μην είναι μόνο επετειακό αλλά και ουσιαστικό. Ας μας βρει λοιπον το 1000στό μέλος να συζητάμε προτάσεις και ιδέες για να κάνουμε ακόμα καλύτερο το avsite.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
6
Η ΕΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ .ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ (ΛΙΓΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΥΧΗ Ε?

Reaction score
50
Παιδιά εγώ εύχομαι απλά να διατηρηθεί το κλίμα που υπάρχει, για ανταλλαγή γνώσεων χωρίς ανούσιες αντιπαραθέσεις. Με τέτοιο κλίμα τα μέλη θα έρθουν:)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ολες οι απαντησεις μετρουν , ακομα και οι καταρες :lol: αλλα κυρια ζηταμε καποιες δικες σας ιδεες για να κανουμε αυτον τον χωρο ακομα καλυτερο.

Reaction score
0
αντρεα κανε το forum prive και διωξε τους ασχετους λογο πνευματικης ανικανοτητας [πλακα κανω]

Reaction score
457
συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους μας , για την αλληλοκατανόηση , τον σεβασμό και το αλτρουιστικό πνεύμα...:)
και εις ανώτερα...;)

Reaction score
51
Να βάλετε στα δώρα και μια σύνδεση ADSL για 2 χρόνια μπας και την κερδίσω και μετά θα δείτε τι δουλειά θα κάνω εδώ μέσα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα (που μπορεί και να μην είναι..... :lol: :lol: :shock: ) πιστεύω ότι πάμε πολύ καλά!!
Και μου αρέσει που υπάρχει αυτό το φιλικό δέσιμο ανάμεσα στα περισσότερα μέλη και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.........
Γι αυτό άλλωστε το AVsite τρώει πολύ χρόνο από την ζωή μου (και ΠΑΡΑ πολλές ώρες ύπνου..... :wink: )

Να 'μαστε όλοι καλά και να πάμε ακόμα καλύτερα..............

Αντρέα, το καλοκαίρι που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο να ξεκινήσω και την database που τόσο καιρό περιμένει.....Περιμένω τις οδηγίες από τον Τάσο..............

Και θα προσπαθήσω να οργανώσω και μια συνάντηση στην Νοτιοδυτική Ελλάδα (Πάτρα-Αίγιο-Πύργο) μέσα στο καλοκαίρι...........

Reaction score
5
Να δωσω και εγω τις ευχες μου για οτι καλυτερο.Αν δεν ειχα ανακαλυψει το site και τον Ανδρεα ακομα θα εψαχνα τον A700.Αντε και στο
KissDP-600 με το καλο.

Reaction score
14
Να βάλετε στα δώρα και μια σύνδεση ADSL για 2 χρόνια μπας και την κερδίσω και μετά θα δείτε τι δουλειά θα κάνω εδώ μέσα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα (που μπορεί και να μην είναι..... :lol: :lol: :shock: ) πιστεύω ότι πάμε πολύ καλά!!
Και μου αρέσει που υπάρχει αυτό το φιλικό δέσιμο ανάμεσα στα περισσότερα μέλη και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.........
Γι αυτό άλλωστε το AVsite τρώει πολύ χρόνο από την ζωή μου (και ΠΑΡΑ πολλές ώρες ύπνου..... :wink: )
Και εμείς πληρώνουμε ADSL και μένουμε ξύπνιοι. Δεν το κάνουμε θέμα όμως.... :p

Τα νέα για τα μπλουζάκια στο αντίστοιχο θέμα.....

Reaction score
6
Εντελώς συμπτωματικά θα έγραφα καποια απο αυτα που αναφέρει ο Χρηστος .
Με πρόλαβες φιλε μου και εχεις απόλυτο δικιο.
Εχω πιάσει αρκετες φορες τον εαυτό μου να χαζεύει σε πολλες κατηγόριες και μαλιστα σε καποιες που δεν ειναι του άμεσου ενδιαφέροντος μου.
Γιατι άραγε;
Γιατι πολυ απλα ,το να βλεπεις ανταλλαγή απόψεων χωρις ιχνος βεντετισμού αλλα απλως υγιή διάλογο, ειναι το κατι αλλο.
Ειναι απολύτως σωστη η φράση σου Χρηστο "πως μετα απο εννέα μηνες και τοσα μέλη δεν έχουμε άτομα που να το παίζουν ξερολες η γκουρου".
Δεν φαντάζεστε ποσο ενοχλητικά μου κάθονται τέτοια ατομα.
Ευτυχως εδω απουσιάζουν.
Επισης να πω πως αν και ειμαι απο τα πρωτα μελη που γράφτηκα στο φορουμ δεν θα λεγα πως ήμουν και πολυ σίγουρος για την έκβαση η για το μεγεθος της επιτυχιας που θα ακολουθούσε.
Θα λεγα πως πιο πολυ γράφτηκα θέλοντας να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Ανδρεα (σιγα που την ειχε ανάγκη).
Μπραβο μας. Και ας ακούγεται σαν να ευλογώ τα γενια μας.

Εύχομαι να τα λεμε για πολλα ακομα χρονια και με τον ιδιο τροπο.

Ανδρέας Ρηγινός – Cinemusic

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και θα προσπαθήσω να οργανώσω και μια συνάντηση στην Νοτιοδυτική Ελλάδα (Πάτρα-Αίγιο-Πύργο) μέσα στο καλοκαίρι...........
Αυτή την συνάντηση δεν την χάνω με τίποτα!!!

Να την κάνουμε σε κάποια από τις όμορφες παραλίες της περιοχής! :wink: :wink:

:D :D :D

Reaction score
52
:D Δεν θα ήταν υπερβολή ότι απο τότε που έγινα μέλος, κάθε πρωί ανοίγω στην δουλειά μου με όρεξη γιά να μπώ να δω τις καινούργιες "κουβεντούλες" στο AVsite.
Εύχομαι πάντα να κυριαρχεί η ζωντάνια και η παιδικότητα σε όλους μας.
Είναι μία μικρή "ηλεκτρονική" όαση στην ρουτινιάρικη μέρα μας.
Σας ευχαριστώ. :wink:

Reaction score
3
Ακριβώς,συμφωνώ και επαυξάνω,ότι στο site αυτό,επικρατεί ηρεμία,γίνετε σωστή ανταλλαγή απόψεων,χωρίς τους γκουρού και τους ξερόλες,χωρίς βεντετισμούς,χωρίς θεούς και ήρωες. :wink:
ΜΑΚΑΡΙ να παραμείνει έτσι,ακόμη και όταν με το καλό,φτάσει ή και ξεπεράσει,τα 10.000 μέλη. :D
Οσο για την συγκέντρωση,"κάτω απο το αυλάκι" θα μας πάτε? :mrgreen:

Reaction score
0
Συγχαρητηρια σε ολους και απο μενα, σε απλα μελη και ιδιαιτερα στους συντονιστες, διαχειριστες. Για μενα που λογω οικογενειακων υποχρεωσεων δεν πολυβγαινω απο το σπιτι εκτος για την δουλεια, αυτο το site ειναι μια σπουδαια παρεα και ευκαιρια για ενδιαφερουσες συζητησεις.

Reaction score
6
Εγώ θα ευχηθώ 1920x1080 progressive (δηλαδή.....προχωρημένα) μέλη...... :D

Όσο για τα happening, είναι η καλύτερη ευκαιρία να βρισκόμαστε και να τα λέμε, αφού από την πολύ δουλειά δεν προλαβαίνουμε αλλιώς....(Παρακαλώ κρατήστε μου θέση στο κέντρο της αίθουσας (μόνο για μένα - τη σύζυγο την βλέπω να μην αντέχει τα db και να τη βγάζει στο φουαγιέ...) :wink: )

Άντε , περιμένουμε και t-shirt....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON