EΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ Μoυντομπασκετ ???

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ειμαι στο τσακ να παω να παρω ενα επιγειο δεκτη.
Ξερει κανεις αν το μουντομπασκετ θα το δειξει εκει? οπως το μουντιαλ...
Aν ναι τοτε εφυγα σφαιρα !!!!!!! :p :p :p
Για επιγειο θα ψαξω στο date base του forum αν και νομιζω οτι εχω κατασταλαξει στο τι θα παρω?

Reaction score
14
μανιακ, πήρα εχτές Pinnacle PCTV 310E

το σκέφτηκα αποεδώ και το σκέφτηκα απο εκεί και τελικά ήθελα να μπορώ να γράφω στο PC. Η συγκεκριμένη ειναι USB2 Και εχει και εξοδο να στείλεις εικόνα και ήχο και σε TV και σε Projector.

Επίσης εχει και τηλεχειρισμό.

Αλλη λυση είναι ο μικρός και καλός Humax (βλέπε και συγκριτικό εδώ). το μόνο του ψεγάδι είναι ότι εχει εξωτερική τροφοδοσία 5V. Βέβαια αυτό επιτρέπει στον μιρκό αυτό αποκωδικοποιητή να είναι "cool" και μικρός, αλλά εμένα με χαλάει τροφοδοτικό εδώ τροφοδοτικό εκέι...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Kαι τι εικονα εχεις στο προβολεα απο το pc tv ?
Σε τηλεοπτικο και σε επιγειο σημα? Ευχαριστημενος ? Και εγω θελω να γραφω στο pc αλλα ελεγα αν η εικονα φευγει κατευθειαν απο την εξοδο ενος humax στην vga εισοδο του προβολεα μηπως η εικονα ηταν σαφως καλυτερη απο οτι αυτη της pinnacle.
Παντος εχω την Pinnacle εσωτερικη tv tuner μονο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
Με το μουντομπασκετ ξερεις τιποτα? Υπαρχει καμια ενημερωση απο ΕΡΤ?
Παντως αν ειναι να το δειχνει και αυτο κονσερβα δεν λεει! :(

Reaction score
14
στο ψηφιακό η εικόνα είναι πολύ ικανοποιητική, στο επιγειο αναλογικό είναι More than OK.

στο θεμα μετάδωσης ζωντανό απο sport+ δεν μπορεί να σου πει κανενας εκτός των ανθρώπων της ΕΡΤ

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Kαταλαβα 500 χρονια πισω ειναι οι ανθρωποι αυτοι :lol: Ωραια ψηφιακη με κονσερβες και 4/3 σημα εφτιαξαν... :|
Μπαινω στο site να δω την Pinnacle.
Eυχαριστω Dream Gr :D

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Νομίζω ότι θα ισχύσει ότι και στο Μουντιάλ... δηλαδή κονσέρβα...
και οχι οτι κιοτι...
κονσέρβα σαρδέλλα... υψηλής συμπίεσης δηλαδή!!!

Reaction score
0
dream_GR said:

το σκέφτηκα αποεδώ και το σκέφτηκα απο εκεί και τελικά ήθελα να μπορώ να γράφω στο PC. Η συγκεκριμένη ειναι USB2 Και εχει και εξοδο να στείλεις εικόνα και ήχο και σε TV και σε Projector.
Δεν τα λες καλά

Δεν έχει ενσωματωμένο decoder, άρα ούτε TV out.

Βλέπεις μόνο από το PC

Reaction score
14
Φίλιππος Αδαμίδης said:
dream_GR said:

Δεν τα λες καλά

Δεν έχει ενσωματωμένο decoder, άρα ούτε TV out.

Βλέπεις μόνο από το PC
Φίλιππε αμα σου πώ ότι εχεις απόλυτο δίκιο!!!!

Είχε μέσα η συσκευασία ενα καλώδιο απο 7pin σε Svideo + L R Audio RCA λέω τι θα τα θέλουν αυτά? Για audio/video out?

Οπως το λές είναι δεν εχει decoder και το καλώδιο αυτό είναι input για video capture!!!! Τι αχρηστίλα!!!

Σόρρυ για το λάθος και ευχαριστώ για την διόρθωση...! :) :D :D :D

Reaction score
0
Όσο αναφορά το Μουντομπασκετ στο περιοδικό TV sat στο τεύχος Ιουλίου αναφέρει ότι το σπορ+ ανάμεσα σε αλλά προγράμματα θα μεταδώσει και το Μουντομπασκετ τις Ιαπωνίας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
cabalai said:
Όσο αναφορά το Μουντομπασκετ στο περιοδικό TV sat στο τεύχος Ιουλίου αναφέρει ότι το σπορ+ ανάμεσα σε αλλά προγράμματα θα μεταδώσει και το Μουντομπασκετ τις Ιαπωνίας.
Σίγουρα θα το μεταδώσει!

Φοβάμαι όμως μήπως το δείξει και αυτό κονσέρβα...

Reaction score
14
cabalai said:
Σίγουρα θα το μεταδώσει!

Φοβάμαι όμως μήπως το δείξει και αυτό κονσέρβα...
και μην ξεχνάτε.... μετάδωση αλλά σαρδέλλες "καλλονής"

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Σημερα εμαθα οτι η πλαστιγγα γερνει προς το live λογω και της διαφορας ωρας..ΕΡΤ ειναι ομως αυτη ,ας μην σιγουρευουμε τιποτε ακομη... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
Λόγω διαφοράς ώρας ίσως έχουμε ελπίδες... αλλά και πάλι αν η εικόνα είναι το ίδιο χάλια...
...τότε θα το δούμε σε ..... HD ...!!!!

To Euro1080 HD-2 ήδη διαφημίζει την ζωντανή HD μετάδοση των αγώνων του Wimbleton .....

Κάτι μου λέει ότι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια ούτε στο Μουντομπάσκετ....

Reaction score
0
Γιατί δεν καταργούν το ΡΙΚ και να δώσουν το bitrate του στο Sport+ ώστε να γίνει HD...Χμ για να σκεφτώ ίσως γιατί τα περισσότερα STB για DVB-T που έχουν αγοραστει δεν υποστηρίζουν HD ίσως και γιατί το σύστημα εκπομπής της ΕΡΤ δεν υποστηρίζει HD ... Καλό θα ήταν εκεί στην ΕΡΤ κάτι να γίνει και να βάλουν έστω ένα HD promo

Reaction score
1.988
dream_GR said:
στο ψηφιακό η εικόνα είναι πολύ ικανοποιητική, στο επιγειο αναλογικό είναι More than OK.

στο θεμα μετάδωσης ζωντανό απο sport+ δεν μπορεί να σου πει κανενας εκτός των ανθρώπων της ΕΡΤ
Dream_GR,

Στις ρυθμίσεις, τη χώρα έβαλες για να γίνει σωστή η λήψη των αναλογικών καναλιών?
Την αγόρασε ξαδέρφη μου για να την έχει στο laptop και μου ζήτησε να την εγκαταστήσω. Στο κατάστημα που την πήρε της είπαν να χρησιμοποιήσει την 'Γερμανία" σαν χώρα για εγκατάσταση. Τα επίγεια ψηφιακά δουλεύουν καμπάνα, τα αναλογικα.....φόλα!!!
Έχεις καμια πρόταση,ή θα πιάσω μία μια της χώρες μέχρι να βρώ άκρη?

Ευχαριστώ!!!

Reaction score
14
gbeg said:
dream_GR said:

Dream_GR,

Στις ρυθμίσεις, τη χώρα έβαλες για να γίνει σωστή η λήψη των αναλογικών καναλιών?
Την αγόρασε ξαδέρφη μου για να την έχει στο laptop και μου ζήτησε να την εγκαταστήσω. Στο κατάστημα που την πήρε της είπαν να χρησιμοποιήσει την 'Γερμανία" σαν χώρα για εγκατάσταση. Τα επίγεια ψηφιακά δουλεύουν καμπάνα, τα αναλογικα.....φόλα!!!
Έχεις καμια πρόταση,ή θα πιάσω μία μια της χώρες μέχρι να βρώ άκρη?

Ευχαριστώ!!!
Germany δαγκωτό. Αν βάλεις ΕΛΛΑΔΑ μας εχουν ακόμα στο SECAM.

Διαλέγεις ΓΕΡΜΑΝΙΑ και PAL G

Reaction score
1.988
Με Γερμανία σαν επιλογή τα αναλογικά κανάλια δεν..... :(
Τελοσπάντων......θα το παιδέψω λιγο ακόμα κ βλέπουμε... :)

Ευχαριστώ!!!! :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως στην διαφήμισή της η ΕΡΤ ενώ λέει για μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του Mundial, για το Μουντομπάσκετ λέει απλά ότι θα μεταδώσει όλους τους αγώνες...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef