Eικονες απο μια εκθεση

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εαν περιμενετε να δειτε φωτογραφιες σε αυτο το θεμα σας προειδοποιω πως δεν... :wink:

Ξερετε ειμαι ανθρωπος συγκεντρωτικος.
Με λιγα λογια, δεν εχω εμπιστοσυνη στους υπολοιπους και πρεπει να τα κανω ολα μονος μου.
Οταν λοιπον ο Γενικος μας μου ζητησε να παρουμε μερος στην εκθεση του απαντησα αρνητικα διοτι ηξερα πως θα ακολουθουσε μια σειρα γεγονοτων στα οποια θα επρεπε να συμμετεχω ολοκληρωτικα εαν ηθελα να κοιμαμαι ησυχος και να μην με τρωει το αγχος.

Ηξερα?
Φυσικα, η εκθεση "Εικονας & Ηχος 2006" δεν ηταν η πρωτη που θα επαιρνα μερος με ενα φορουμ.
Ειχαν προηγηθει αλλες 4 !!!
Μιλαω για αλλο φορουμ φυσικα και για αλλες εποχες.
Θελετε να σας πω τι ειχε συμβει τοτε?
Απλα, ειχα "φαει" ολη την δουλεια μονος μου, ειχα "φαει" ολη την εκθεση μονος μου, ειχα μοιρασει ολα τα φυλλαδια μονος μου, ειχα ξεστησει μονος μου.(Στην πρωτη εκθεση ειχε φανει μονο ενας για να με βοηθησει, στην δευτερη ειχαν ερθει μερικοι αλλα κανενας για να βοηθησει , στην τριτη ειχαν ερθει αρκετοι επειδη ειχα φροντισει να υπαρχουν ορισμενες ωραιες παρουσιες και στην τεταρτη στην οποια λαμβανα μερος συγχρονως με την τοτε επιχειρηση μου ειχε ερθει ενας για...δυο ωρες!!! και το περιπτερο ειτε ηταν ειτε δεν ηταν , το ιδιο και αυτο)

Καταλαβαινετε λοιπον τους λογους που δεν ηθελα.
Οταν λοιπον την Τεταρτη το απογευμα ειδα 5 νοματεους να περιμενουν εντολες για το στησιμο κατι δεν μου πηγε καλα.
Ο ενας πηγε και δυο φορες στον Πειραια για να αλλαξει την webcam :shock:

Tην Πεμπτη και Παρασκευη δεν μπορεσα να παω αλλα μεσα μου υπεθετα πως θα τα ειχαν κανει...μπαχαλο
Θα ειχαν φυγει, θα σαλιαριζαν , δεν θα νοιαζοντουσαν!
Η webcam με διεψευδε, τα καθησυχαστικα λογια του Γενικου επισης.

Το Σαββατο το πρωι πηγα επιτηδες πολυ πριν ανοιξει η εκθεση με τον Σπυρο Κωστοπουλο για να δω "τι θα δουν" τα ματακια μου.

Ολα αψογα και στην εντελεια!
Δεν το πιστευα :shock:

Οταν μετα απο λιγο αρχισε να δημιουργειται το αδιαχωρητο απο ανθρωπους που ερχοντουσαν απο την περιφερεια και την Αθηνα και ζητουσαν να βοηθησουν κοντεψα να παθω εμφραγμα.

Αφησα τις πρωτοβουλιες στον Χρηστο και στον Βαγγελη και προτιμησα να μιλαω με τα...μιλιουνια που εφθαναν συνεχεια.

Αστεια, αγκαλιες, χαμογελα...
Τελικα τι ειναι αυτο που μας ενωνει τοσο πολυ?
Θα επρεπε να γραψω "τελικα τι ειναι αυτο που μας ενωνει τοσο πολυ σαν avsite" αλλα δεν θα το κανω.
Απλα διοτι δεν ηταν μονο τα παιδια του avsite που ηταν εκει.
Μαζι μας ηταν και τα παιδια του avclub το Σαββατο το απογευμα και-εκτος πολυ ελαχιστων περιπτωσεων-γιναμε ολοι μια παρεα και συζητουσαμε για το κοινο μας χομπυ.

Οι ομιλιες του Σαββατου ηταν απολαυση.
Ζερβοπουλος, Κανελλοπουλος και Τσαλλας εδωσαν ρεστα και τους ευχαριστω για ακομα μια φορα.

Ο Βαγγελης Λαμπρου πρεπει να εχει πρησμενο στομα απο την τοση παρλα, ευγενεστατος να απαντησει και στην πλεον αστεια παρατηρηση.

Ο Γενικος μας, στην πλατη του οποιου φορτωθηκαν ολα στην κυριολεξια.Μπραβο σου Χρηστο!!!

Οι συντονιστες μας οι οποιοι εδωσαν ολο τους τον εαυτο για να γινει αυτο που εγινε.Παιδια, οτι και να πω ειναι λιγο.

Τα παιδια, τα απλα μελη αυτου του φορουμ.
Που ηρθαν απο την Θεσ/νικη, την Κοζανη, την Λαρισα, την Κρητη, την Πατρα και..και..και..
Και μολις εφταναν στο περιπτερο ζητουσαν εντολες για το τι πρεπει να κανουν.Ρε σεις, εγω τι πρεπει να κανω με σας που με εχετε συγκινησει τοσο? :oops:

Τελος το στησιμο.
Ενα περιπτερο της πλακας ηταν.
Φτωχο και απλο.
Με σωστο στησιμο απο ανθρωπους που αγαπουν περισσοτερο το χομπυ παρα την αναγκη να πουλησουν.
Και με καρδια.
Πολυ καρδια!

Αντε φευγω γιατι χρειζομαι επειγοντως χαρτομαντηλα.
Με κανατε και @$^*&^
Κωλοπαιδα!
Φιλοι μου!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.207
Αν θες του χρόνου το "περίπτερο" του AVSite να είναι σαν της SONY και καλύτερο :wink: ,
είμαι πρόθυμος να βοηθήσω να το πετύχουμε...
Και με ανάλογα δώρα! :lol:

Reaction score
1
Κρίμα που δεν τα κατάφερα τελικά να έρθω...
Η διατριβή της συζύγου και οι ανάγκες ενός παίδαρου 5 μηνών δεν με άφησαν...
Και του χρόνου νάμαστε καλά να τα πούμε από κοντά!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω είχαμε μία πολύ καλή παρουσία. Είχαμε ένα περίπτερο που δεν ήταν "επαγγελματικό" βέβαια όπως τα υπόλοιπα αλλά και το avsite δεν είναι "επαγγελματικό" φόρουμ.

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ενθουσιάστηκα και εγώ όταν την Τετάρτη το βράδυ ήταν εκεί όλοι όσοι είχαν δηλώσει ότι θα έρθουν και έμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα! Ο Ζαν Πωλ ήρθε, ξαναγύρισε Πειραιά, και ξαναήρθε για να δουλέψει σωστά η κάμερα! Ο dream_gr έφτιαξε hd demo με το λογότυπο του avsite! Όλοι είχαν μια καταπληκτική ιδέα να συνεισφέρουν!

Εντυπωσιάστηκα επίσης όταν τα μέλη μας έπαιρναν πρωτοβουλίες μοιράζοντας έντυπα, συζητώντας με τους επισκέπτες, εξηγώντας τα μηχανήματα που είχαμε, παρουσιάζοντας το avsite! Δεν χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια σε τίποτα και από κανέναν γιατί ήδη το έκαναν μόνοι τους!!!

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ο κόσμος που ήταν εκεί το Σάββατο το απόγευμα για να συζητήσουν με τον Δημήτρη Τσάλλα, τον Νίκο Κανελλόπουλο και τον Γιώργο Ζερβόπουλο! Τόσο κόσμο μαζεμένο ταυτόχρονα ούτε η Sony δεν είχε.

Μέλη ήρθαν από όλη την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που γνωριστήκαμε! Ήρθαν με χαρά να γνωρίσουν φίλους τους που δεν είχαν ξαναδεί! Όπως έλεγε και ο spylab είναι καταπληκτικό να γνωρίζεις από κοντά τους φίλους σου!!!

Χάρηκα πάρα πολύ που ήπια καφέ και έφαγα γλυκά με παλιούς φίλους και σημερινά μέλη του avclub συζητώντας για μηχανήματα και προβολείς.

Προσωπικά έμαθα πολλά πράγματα από την Έκθεση. Μίλησα με ανθρώπους που ο κάθε ένας είχε μία συγκεκριμένη ανάγκη. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καταναλωτές είναι πιο υποψιασμένοι από όσο νομίζουν οι εταιρίες. Σε εμάς, που δεν πουλάγαμε κάτι, το έλεγαν και το έδειχναν πιο άνετα. Πλέον το κοινό γνωρίζει πολλά περισσότερα από ότι λίγα χρόνια πριν...

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ κόσμο που βοήθησε για να έχουμε την παρουσία που είχαμε στην Έκθεση. Πρώτα από όλα ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα μέλη και τους φίλους του avsite γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αντιπροσώπους που μας εμπιστεύτηκαν τα μηχανήματά τους πολλά από τα οποία μόλις είχαν έρθει στην Ελλάδα.

Μεγάλο ευχαριστώ και στην Helexpro την εταιρία που μας υποστήριξε τεχνικά και ήταν άμεσα στην διάθεσή μας σε ότι κουφό και τρελό ζητήσαμε!

Προσωπικά την ευχαριστήθηκα πολύ την Έκθεση. Παρόλη την κούραση και παρόλο που κάποια πράγματα μπορούσαν να γίνουν και καλύτερα νομίζω πάνω από όλα περάσαμε πολύ καλά!

Τα λόγια που μου είπε ο αντιπρόσωπος της Τoshiba νομίζω είναι χαρακτηριστικά για το αποτέλεσμα της παρουσίας του avsite στην Έκθεση: "2 περίπτερα έχουν τόσο πολύ κόσμο. Η Sony καταλαβαίνω γιατί είναι γεμάτη. Εσείς πως τα καταφέρνετε;"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
Κάθε άνθρωπος πρέπει που και που να κάνει μια αυτοκριτική. Συχνά πυκνά λοιπόν, αναρωτιέμαι τι σκατά είναι τούτο που με κάνει να έχω ερωτευτεί την... adsl μου. Μερικές φορές έχω αμφιβολίες, κάνω πίσω και μόλις ετοιμαστώ για γενική αναθεώρηση των πραγμάτων κάτι γίνεται, ένα γεγονός, ένα μήνυμα που με κάνει απλά να πω, ρε συ πόσο κ@λόφαρδος είσαι τελικά?… :wink:

Εδώ και πολλές μέρες διστάζω να γράψω για τη έκθεση. Πολλές μέρες πριν, προετοιμασμένος για τις προτροπές των φίλων που κάθε μέρα μου έλεγαν «άντε σήκω κι έλα», είχα ήδη εφεύρει τις δικαιολογίες. Ρε παιδιά ένας ηχοκολλημένος τρομάρα μου, δεν έχει θέση σε αυτήν την έκθεση και δεν μπορώ να γίνω και πατίνι. Σε 2 βδομάδες είναι η άλλη, η δικιά μας, η λουσάτη. Άι καλά… :|

Όμως όλο και με έζωναν τα φίδια. Και να οι προετοιμασίες και να το περίπτερο και να και ο κόσμος και να και αυτή η καταραμένη κάμερα, να βλέπω όλους αυτούς τους φίλους μου από μακριά, έτσι για να μου σπάνε τα νεύρα παραπάνω. Και πάρε και τον σΚαφάτο μπουρου μπούρου και πάρε και τον Κωστόπουλο το αθηναϊκό λαμόγιο και πάρε και τον Γιάννη που έχουμε μιλήσει 500 φορές και δεν τον έχω δει ακόμη live και πάρε και τον Θάνο που έχω ξεχάσει ότι από κοντά μιλιέται και πάρε και την Γιώτα που ομόρφυνε κι άλλο και πάρε και τα καρτνάσια που πήγαν εκεί που δεν πήγες και και και - και…φάτα ρε άχρηστε και πήγαινε στην άλλη την έκθεση εσύ και κλείσε το μαραφέτι να μην συγχύζεσαι. Με λίγα λόγια καλά που τελείωσε η έκθεση γιατί θα έσκαγα. :twisted: :twisted:

Από εκθέσεις γνωρίζω πολύ καλά. Συμμετέχω στις τελευταίες 10 infosystem και γνωρίζω ακριβώς και την δουλειά που απαιτείται και το στήσιμο και το ξε - στήσιμο και την ορθοστασία και το μπίρι μπίρι και την κούραση.

Τελικά όμως μάλλον σε διαφορετικές εκθέσεις συμμετέχω εγώ. Για ποιά κούραση μιλάω? Εγώ είδα ένα κάρο ανθρώπους να τρέχουν και να συναγωνίζονται για το ποιός θα πρωτοκουραστεί. Είδα τον Γενικό που δεν ξυπνάει πριν τις 11:30 να είναι από τα άγρια χαράματα :shock: μέχρι το βράδυ εκεί, είδα τον Βαγγέλη να ασχολείται με τα πάντα, είδα τον videomix να ζαλίζει το περίπτερο πάνω κάτω, είδα όλο τον κόσμο κάτι να κάνει, κάτι να θέλει οπωσδήποτε να κάνει. Δώσε και μένα μπάρμπα ένα πράμα. Ρε τι ‘ναι τούτοι? Όλοι ήταν εκεί, μέχρι και ο RDoherty ρε δεν άντεξε. :lol:

Μόνο εγώ έλλειπα τελικά… :(

Αυτό δεν ήταν απλά η συμμετοχή του site σε μια έκθεση. Ήταν μια κατάθεση ψυχής από όλους όσους ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα και για διάφορους λόγους πλέον, σε σχέση με το site, τα ναρκωτικά τους φαίνονται μια απλή συνήθεια. Μπράβο σε όλους σας λοιπόν. Μπράβο και στους φίλους του audio video club που πέρασαν να πούνε ένα γειά, τους ομοιοπαθείς με τους οποίους απλά για λόγους ανούσιους κατά την προσωπική μου άποψη, ακόμη ξημεροβραδιαζόμαστε σε διαφορετικούς… servers. Μακάρι το μέλλον να είναι διαφορετικό. Χίλια μπράβο σε όλους σας ρε μάγκες, όλα ήταν τέλεια. Με κάνατε και ζήλεψα όσο λίγες φορές έχω ζηλέψει στη ζωή μου.

Και του χρόνου με υγεία…

Reaction score
152
xfader said:
Αν θες του χρόνου το "περίπτερο" του AVSite να είναι σαν της SONY και καλύτερο :wink: ,
είμαι πρόθυμος να βοηθήσω να το πετύχουμε...
Και με ανάλογα δώρα! :lol:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ???
ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ,ΜΙΝΙ,ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ???? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
17.820
Συγχαρητηρια αξιζουν σε ολους σας!!Γνωριζετε εσεις.....Σας ..... εβλεπα ....ολους σας... 8) :lol:

Reaction score
7
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
και προτιμησα να μιλαω με τα...μιλιουνια που εφθαναν συνεχεια.
Τωρα που το ματι μου αλλο διαβασε, πειραζει?

Νίκος Τσαρουχάς said:
Μόνο εγώ έλλειπα τελικά… Sad
Και εγω σου εκανα παρεα... η κουραση -λογω των απρογραμματιστων τεχνικων επισκεψεων στο περιπτερο της εταιρειας- με προδοσε τελικα...

Μπραβο και απο εμενα σε οσους βοηθησαν, ετσι απλα επειδη το γουσταραν.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.233
Όταν επιστρέφαμε για Θεσσαλονίκη, στο δρόμο συζητούσαμε και έλεγα στον Cinemusic ότι αν ανοίξω θέμα θα του δώσω τον τίτλο "εικόνες από μία έκθεση" όπως λέγεται και το ομόνυμο έργο " Pictures at an Exhibition " του μεγάλου Μodest Mussorgski που είναι και από τα έργα που μ΄αρέσουν πολύ.
Όταν είδα τον τίτλο είπα "μας πρόλαβαν άλλοι" . Αλλά φυσικά είναι το ίδιο.

Εγώ θα πω ότι χάρηκα που γνώρισα από κοντά πολλά από αυτά τα ονόματα που βλέπω γραμμένα στην οθόνη από το PC μου.
Γνώρισα πολλούς και το χάρηκα τόσο πολύ. Μερικοί είναι τόσο ωραίοι τύποι που θα ήθελα να τους έχω γείτονες και να βλεπόμαστε πιο συχνά.
Αλλά και από μακρυά και με ένα πληκτρολόγιο να μας ενώνει πάλι είμαστε καλοί φίλοι.
Όσοι εργάστηκαν για την όλη υλοποίηση αξίζουν συγχαρητήρια.
Όσο για σένα βρε Ανδρέα (όχι εσένα βρε cinemusic, τον Καφάτο λέω) χαρά στο κουράγιο σου.
Και τον γενικό μαζί. Πρωί - βράδυ 4 μέρες σερί !!
Όταν είσαι κάπου απ΄το πρωϊ ως το βράδυ θέλει πολύ κουράγιο. Και τίποτα να μην κάνεις το βράδυ είσαι κουρασμένος.
Μπράβο σας και πάλι. Σύντομα θα τα ξαναπούμε.

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Εαν περιμενετε να δειτε φωτογραφιες σε αυτο το θεμα σας προειδοποιω πως δεν... :wink:

Με λιγα λογια, δεν εχω εμπιστοσυνη στους υπολοιπους και πρεπει να τα κανω ολα μονος μου.
Οταν λοιπον ο Γενικος μας μου ζητησε να παρουμε μερος στην εκθεση του απαντησα αρνητικα διοτι ηξερα πως θα ακολουθουσε μια σειρα γεγονοτων στα οποια θα επρεπε να συμμετεχω ολοκληρωτικα εαν ηθελα να κοιμαμαι ησυχος και να μην με τρωει το αγχος.

Ηξερα?
Φυσικα, η εκθεση "Εικονας & Ηχος 2006" δεν ηταν η πρωτη που θα επαιρνα μερος με ενα φορουμ.
Απλα, ειχα "φαει" ολη την δουλεια μονος μου, ειχα "φαει" ολη την εκθεση μονος μου, ειχα μοιρασει ολα τα φυλλαδια μονος μου, ειχα ξεστησει μονος μου.(Στην πρωτη εκθεση ειχε φανει μονο ενας για να με βοηθησει, στην δευτερη ειχαν ερθει μερικοι αλλα κανενας για να βοηθησει , στην τριτη ειχαν ερθει αρκετοι επειδη ειχα φροντισει να υπαρχουν ορισμενες ωραιες παρουσιες και στην τεταρτη στην οποια λαμβανα μερος συγχρονως με την τοτε επιχειρηση μου ειχε ερθει ενας για...δυο ωρες!!! και το περιπτερο ειτε ηταν ειτε δεν ηταν , το ιδιο και αυτο)

Οταν λοιπον την Τεταρτη το απογευμα ειδα 5 νοματεους να περιμενουν εντολες για το στησιμο κατι δεν μου πηγε καλα.

Tην Πεμπτη και Παρασκευη δεν μπορεσα να παω αλλα μεσα μου υπεθετα πως θα τα ειχαν κανει...μπαχαλο

Το Σαββατο το πρωι πηγα επιτηδες πολυ πριν ανοιξει η εκθεση με τον Σπυρο Κωστοπουλο για να δω "τι θα δουν" τα ματακια μου.

Οταν μετα απο λιγο αρχισε να δημιουργειται το αδιαχωρητο απο ανθρωπους που ερχοντουσαν απο την περιφερεια και την Αθηνα και ζητουσαν να βοηθησουν κοντεψα να παθω εμφραγμα.

Αφησα τις πρωτοβουλιες στον Χρηστο και στον Βαγγελη και προτιμησα να μιλαω με τα...μιλιουνια που εφθαναν συνεχεια.

Θα επρεπε να γραψω "τελικα τι ειναι αυτο που μας ενωνει τοσο πολυ σαν avsite" αλλα δεν θα το κανω.
Μαζι μας ηταν και τα παιδια του avclub το Σαββατο το απογευμα και-εκτος πολυ ελαχιστων περιπτωσεων-γιναμε ολοι μια παρεα και συζητουσαμε για το κοινο μας χομπυ.

Ζερβοπουλος, Κανελλοπουλος και Τσαλλας εδωσαν ρεστα και τους ευχαριστω για ακομα μια φορα.

Ο Βαγγελης Λαμπρου πρεπει να εχει πρησμενο στομα απο την τοση παρλα, ευγενεστατος να απαντησει και στην πλεον αστεια παρατηρηση.

Ο Γενικος μας, στην πλατη του οποιου φορτωθηκαν ολα στην κυριολεξια.Μπραβο σου Χρηστο!!!

Οι συντονιστες μας οι οποιοι εδωσαν ολο τους τον εαυτο για να γινει αυτο που εγινε.Παιδια, οτι και να πω ειναι λιγο.

Που ηρθαν απο την Θεσ/νικη, την Κοζανη, την Λαρισα, την Κρητη, την Πατρα και..και..και..
Και μολις εφταναν στο περιπτερο ζητουσαν εντολες για το τι πρεπει να κανουν.Ρε σεις, εγω τι πρεπει να κανω με σας που με εχετε συγκινησει τοσο? :oops:

Τελος το στησιμο.
Φτωχο και απλο.
Με σωστο στησιμο απο ανθρωπους που αγαπουν περισσοτερο το χομπυ παρα την αναγκη να πουλησουν.
Και με καρδια.
Πολυ καρδια!

Με κανατε και @$^*&^
Κωλοπαιδα!
Φιλοι μου!!!
Oπως το ειπες Ανδρεα.Ενα περιπτερο της πλακας ηταν.Φτωχο και απλο

Reaction score
14
exile said:
Καποια ομοιοτης ισως???? :lol: :lol: :lol: :lol:
βρέ συ αυτός είναι ο μόνος επιζήσας της σχολικής τάξης ΚΑφάτου...!!!

Δεν το έλεγε ο andrew?? Βρε τον μαθουσάλα εχει και συμμαθητή ζωντανό!!!

Reaction score
5.588
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Ηξερα?

Τελος το στησιμο.
Φτωχο και απλο.
Και με καρδια.
Πολυ καρδια!

Με κανατε και @$^*&^
Κωλοπαιδα!
Φιλοι μου!!!

Μας συγκίνησες παλιοτόμαρο... :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.638
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale