Eλλάδα - Τσεχία Ημιτελικός Εuro 2004 - 2πλο dvd

Reaction score
6
Τελικά σαν να μου φαίνετε πως κάθε δυο μήνες ,έχω καθιερώσει την δημιουργία ενός διπλού ή μονού dvd που να αφορά  γεγονότα, κατά βάση αθλητικά. .Πριν αρκετό καιρό τον τελικό του Euro 2004 μεταξύ της Εθνικής μας ομάδος με την Πορτογαλία και τώρα αυτό.
Ελλάδα Τσεχία Ημιτελικός Euro 2004.
“O χαμένος ημιτελικός με την Τσεχία” Δευκαλίων δεν είναι χαμένος .
Είναι εδώ. Όχι γιατί κάποτε έτσι είχες πει.
Όπως και να χει αυτή την στιγμή έχω ήδη έτοιμο στα χέρια μου το πρώτο από τα δυο dvd που θα αναφέρονται σε αυτό το ιστορικό ματς.

Ένα ακόμη λοιπόν διπλό dvd με πολύ πλούσιο υλικό από αυτά που σας έχω συνηθίσει κατά καιρούς .
Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το δεύτερο dvd και έτσι για όσους έχουν ήδη στα χέρια τους το πρώτο της σειράς θα είμαι σε θέση να τους στείλω και αυτό.
Πιο αναλυτικά για τον περιεχόμενο των dvds θα γράψω λίγο αργότερα όταν αποφασίσω πλήρως για το πια θα κρατήσω και ποια όχι.
Μέχρι τότε σας παραθέτω μερικές Φώτο με την θήκη του dvd και των μενού από τον πρώτο δίσκο.
Λόγω του ότι αρκετοί τότε είχαν προτιμήσει το πράσινο εξώφυλλο που είχε φιλοτεχνήσει ο συμπολίτης μου Αντώνης Σιγαλας,  έκατσα και έκανα πάλι την version αυτή και για αυτό το  dvd.

Φυσικά ,και οποίος άλλος  ενδιαφέρετε  , το mail μου γνωστό ως [email protected].
Όσοι πιστοί και νοσταλγοί…

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Γεια σου ρε Ανδρέα με τα ωραία σου.

Στέλιο τα έχω γράψει εγώ αν τα θέλεις, από γερμανικό κανάλι χωρίς καθόλου σχόλια από "τηλεπαρουσιαστές".

Reaction score
7
Για όσους δεν διαθέτουβν ούτε το πρώτο dvd τί γίνεται?Υπάρχει ελπίδα?Θα ζήσει ο ασθενής?

Reaction score
6
Stelio o Δευκαλιων θα σε εξυπηρετήσει συνεπώς δεν με χρειάζεσαι (ασε που δεν μπορουσα να σε βοηθησω ετσι και αλλιως με τα οσκαρ)
Τωρα οσον αφορα για τα παιδια που δεν εχουν στην κατοχη τους το πρωτο 2πλο dvd με το τελικο ,κανενα προβλημα.
Μολις ετοιμασω πληρως το παιχνιδι με την Τσεχια σας τα στελνω μαζι.
Για οτιδηποτε αλλο παρακαλω διατυπώστε το μου με mail καθως μου ειναι πιο ευκολο να βαλω σε ταξη, στοιχεια, ονοματα και διευθύνσεις.
Και βεβαια λιγη υπομονη ακομα καθως ετοιμαζω το δευτερο dvd του πακετου.

Reaction score
6
Ετοιμο

Μολις σημερα καταφερα να ολοκληρώσω πληρως και την δημιουργία του δευτέρου δισκου με το επιπλέον υλικό.
Αυτό σημαίνει πως από αυριο Δευτερα θα αρχισω τις εγγραφές και τα τυπώματα ώστε μέχρι το τελος της εβδομάδας να τα εχω ετοιμα και να τα στειλω  σε ολους οσους δηλωσαν το ενδιαφερον τους.
Πιο αναλυτικά το περιεχόμενο των δυο δίσκων εχει ως εξης΄
Στο πρωτο dvd υπάρχει ολόκληρο το παιχνιδι (1ο και 2ο ημιχρονο) μαζι με ένα από  τα δυο διαφημιστικα (στο ημιχρονο) από αυτά που βγήκαν την περιοδο εκεινη με την Εθνικη μας ομαδα.
Φυσικα η επιλογη φασεων με τις καλυτερες στιγμες του αγωνα.
Να σημειωσω πως το σκεπτικο   των επιλογων φασεων βασιζεται στην λογική  του “θελω να δω την σύνοψη του αγωνα και τις καλυτερες στιγμες;”  απλως αλλάζοντας ενοτητες.

Επισης τα μενου και στον πρωτο αλλα και στον δευτερο δισκο είναι foul interactive .
Αυτό σημαίνει πως η πλοήγηση από το ένα μενου στο άλλο γίνετε από video menou που ομορφα σε μεταβιβάζει σε άλλο (αμφίδρομο μενού).

Στο δεύτερο dvd έχουμε :
- την Παράταση (με επιλογή φάσεων)
- Συνεντεύξεις των νικητων
- Ξεφρενοι Πανηγυρισμοί  ,πανυγιρυσμους σε όλοι την Ελλαδα ,αλλα και από τον ελληνισμό από ακρη σε   ακρη σε ολο τον κοσμο
- Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
- Φωτογραφίες
- Θελω να το ακουω , μεταδόσεις της στιγμης του γκολ στα Αγγλικά ,Ισπανικά , Ρωσικά, Ιταλικά αλλά και από τους δικους μας στα ραδιόφωνα Χελακης από  ΕΡΑ Σπορ κτλ.
- Εγκωμιαστικά σχόλια από τα Ξένα ΜΜΕ
- Χαμός στο Πορτο
- Τα εύσημα στον αρχηγο βιντεο κλιπ  με την βράβευση από την ΟΥΕΦΑ του Ζαγορακη και Ρεχαγκελ τον Αύγουστο που μας περασε .
- Αλλος για Πορτο; Αφορα το κυνήγι για ένα εισιτήριο για τον τελικο
- Πανουτσος Καρπετοπουλος αποσπάσματα από την εκπομπη της βραδιας εκείνης με τα γαργαλιστικά σχολια των δυο Αντωνηδων
Και μερικα ακομα που τωρα μου διαφεύγουν.
Παρκατω ακολουθούν μερικες  Φωτο.

Για κάθε αποστολή θα ενημερωθεί ο καθένας σας ξεχωριστά με mail όπως κάνω συνήθως.
Συνεπως προσοχή στα mailbox σας.
[/b]

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Ανδρέα τα παρέλαβα χθες, αλλά δεν πρόλαβα να το γράψω...

Θα τα απολαύσω μέσα στο Σαββατοκύριακο...

Reaction score
6
Διορθωση

Στην αρχη του πρωτου dvd στην εισαγωγή αναφέρω μεταφρασμένη ,μια στροφη απο τους στιχους, τραγουδιού που εσφαλμένα πίστεψα πως πρόκειται για τραγουδι του Jim Morrison.
Δυστηχως επεσα θυμα παραπληροφόρησης και αυτο γιατι οι συγκεκριμένοι στοίχοι δεν ανήκουν στον Morrison αλλα στον Morrissey.

Το κοματι αυτο προερχετε από το τραγούδι Irish Blood,
English Heart
, από τον καινούργιο δίσκο του You Are
The Quarry
. Σας παραθέτω τους στίχους για του λόγου το
αληθές.

"Irish blood, English heart, This I'm made of, There is
no one on earth I'm afraid of, And no regime can buy
or sell me

I've been dreaming of a time when, To be English is
not to be baneful, To be standing by the flag not
feeling shameful, racist or partial
"

Δυστηχως ο φιλος μου ο Αντωνης Σιγαλας δεν ηταν απο τους πρωτους που παρέλαβαν το dvd ωστε να με ενημερώσει πιο εγκαιρα και να προλαβω να σας τα στειλω αφου πρωτίστως εχω διορθώσει αυτο λαθος.
Αντωνη Ευχαριστω, και ζητω συγνώμη που παραπληροφορημένος σας παραπληροφόρησα.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos