- Reaction score
- 6
Τελικά σαν να μου φαίνετε πως κάθε δυο μήνες ,έχω καθιερώσει την δημιουργία ενός διπλού ή μονού dvd που να αφορά γεγονότα, κατά βάση αθλητικά. .Πριν αρκετό καιρό τον τελικό του Euro 2004 μεταξύ της Εθνικής μας ομάδος με την Πορτογαλία και τώρα αυτό.
Ελλάδα Τσεχία Ημιτελικός Euro 2004.
O χαμένος ημιτελικός με την Τσεχία Δευκαλίων δεν είναι χαμένος .
Είναι εδώ. Όχι γιατί κάποτε έτσι είχες πει.
Όπως και να χει αυτή την στιγμή έχω ήδη έτοιμο στα χέρια μου το πρώτο από τα δυο dvd που θα αναφέρονται σε αυτό το ιστορικό ματς.
Ένα ακόμη λοιπόν διπλό dvd με πολύ πλούσιο υλικό από αυτά που σας έχω συνηθίσει κατά καιρούς .
Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το δεύτερο dvd και έτσι για όσους έχουν ήδη στα χέρια τους το πρώτο της σειράς θα είμαι σε θέση να τους στείλω και αυτό.
Πιο αναλυτικά για τον περιεχόμενο των dvds θα γράψω λίγο αργότερα όταν αποφασίσω πλήρως για το πια θα κρατήσω και ποια όχι.
Μέχρι τότε σας παραθέτω μερικές Φώτο με την θήκη του dvd και των μενού από τον πρώτο δίσκο.
Λόγω του ότι αρκετοί τότε είχαν προτιμήσει το πράσινο εξώφυλλο που είχε φιλοτεχνήσει ο συμπολίτης μου Αντώνης Σιγαλας, έκατσα και έκανα πάλι την version αυτή και για αυτό το dvd.
Φυσικά ,και οποίος άλλος ενδιαφέρετε , το mail μου γνωστό ως [email protected].
Όσοι πιστοί και νοσταλγοί
Ελλάδα Τσεχία Ημιτελικός Euro 2004.
O χαμένος ημιτελικός με την Τσεχία Δευκαλίων δεν είναι χαμένος .
Είναι εδώ. Όχι γιατί κάποτε έτσι είχες πει.
Όπως και να χει αυτή την στιγμή έχω ήδη έτοιμο στα χέρια μου το πρώτο από τα δυο dvd που θα αναφέρονται σε αυτό το ιστορικό ματς.
Ένα ακόμη λοιπόν διπλό dvd με πολύ πλούσιο υλικό από αυτά που σας έχω συνηθίσει κατά καιρούς .
Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το δεύτερο dvd και έτσι για όσους έχουν ήδη στα χέρια τους το πρώτο της σειράς θα είμαι σε θέση να τους στείλω και αυτό.
Πιο αναλυτικά για τον περιεχόμενο των dvds θα γράψω λίγο αργότερα όταν αποφασίσω πλήρως για το πια θα κρατήσω και ποια όχι.
Μέχρι τότε σας παραθέτω μερικές Φώτο με την θήκη του dvd και των μενού από τον πρώτο δίσκο.
Λόγω του ότι αρκετοί τότε είχαν προτιμήσει το πράσινο εξώφυλλο που είχε φιλοτεχνήσει ο συμπολίτης μου Αντώνης Σιγαλας, έκατσα και έκανα πάλι την version αυτή και για αυτό το dvd.
Φυσικά ,και οποίος άλλος ενδιαφέρετε , το mail μου γνωστό ως [email protected].
Όσοι πιστοί και νοσταλγοί