Eνεργα ηχεια

Reaction score
0
καλησπερα ενδιαφερομε να αγορασω ενα σετ ενεργψν ηχειων και θα ηθελα γνωμες και προτασεις πανω στο θεμα :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.520
Απάντηση: Eνεργα ηχεια

Στο τελευταίο τεύχος του "Ήχου" έχει ένα συγκριτικό με ενεργά ηχεία, κατά πολύ ακριβότερα όμως από αυτά που έβαλες στο link.

Reaction score
0

τα θελω για προσοπικη μου χρηση στο σπιτι για κανα παρτακι γυρω στα 50 ατομα και αντε και κανα παρτυ σε κανα σολειο για να μην κουραζω τα καλα που εχω για σοβαρες εμφανισεις ( 4 ενεργα jbl και 2 sub )

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Tι θα πάθουν τα Jbl;

Τες πά αυτή την στιγμή οι πιό αξιοπρεπείς οικονομικές λύσεις είναι κάποιο μοντέλο της Behringer ή της Peavey (μάλλον το PR12)

Reaction score
0

κοιτα επειδη τα εχω πολυ καιρο τα jbl και γενικα ειμαι ανθροπως που τα τσιτωνω πολλθ τα ηχει οπως και να το κανεις και αμα γινει καμια στραβη λεφτα γαι καινουργια δεν παιζουν λογο ΔΝΤ οποτε πιστευω καταλαβες γιατι τα θελω .........................επισεις τωρα βρηκα αυτα εδω απο την ιμπιζα σαουντς ποθ ειναι εντιμη εταιρια ( πληρωνεις καθαρα τα ηχεια και καθολου τη μαρκα και το ονομα ) και φενονται καλα γαι τα λευτα τους 400+400=800 rms αυτοενισχυομενα με 15'' woofer και ξυλινη καμπινα στα 160 ευρω πως σου φαινοντε φαινετε για value for money

Reaction score
0

δεν πειραζει ρε φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον ( ελπιζω να καταλαβες και το σκεπτικο μου για τα καλα ηχεια ) ........παιδια αν καποιος αλλος ξερει κατι για αυτα τα ηχεια παρακαλω να μου πει το συντομοτερο ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef