Eνισχυτής λυχνίας Primaluna Dialogue II

Μηνύματα
134
Reaction score
4
Πωλείται ο ολοκληρωμένος ενισχυτής λυχνίας Primaluna dialogue II. Υπάρχει η απόδειξη αντιπροσωπείας (του 2009) μαζί με συσκευασίες και μάνιουαλ. Ο ενισχυτής είναι σε πραγματικά άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση- με τρομερό glossy φινίρισμα (μαύρος) και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αρκεί να δει κανείς το τηλεκοντρόλ για να καταλάβει.

Ο ενισχυτής έχει μόνο διακρίσεις και βραβεία, παγκοσμίως- την τελευταία πενταετία σταθερά στις επιλογές του περιοδικού the absolute sound σε ενισχυτές κατηγορίας ως 3000 δολάρια. Αλλά και οι απλοί χρήστες το ίδιο υποστηρίζουν εδώ.
Δέχεται πληθώρα εναλλακτικών επιλογών σε λάμπες εξόδου ( EL34, KT88, 6L6GC, 6550) για ατελείωτο tube rolling, ενώ το κόστος αυτών που φοράει τώρα σε προενισχύτριες και εξόδου ξεπερνάει τα 400 ευρώ.

Μπορείτε να τον δείτε [και να τον ακούσετε, εντός εισαγωγικών:107: ] στο βίντεο που ανέβασα εδώ με τα προηγούμενα ηχεία μου (spendor s5e) αλλά και εδώ στη σημερινή φάση με τα proac response d15. Δείτε αν θέλετε και τα σχόλια στα βίντεο, στο youtube. Tο πρώτο βίντεο φιλοξενείται και στο site της primaluna, εδώ.

Δεκτός κάθε έλεγχος. Ακρόαση φυσικά εφικτή (αλλά δύσκολη λόγω νεογέννητου).
Τιμή 1550 ευρώ. Επικοινωνία με πμ.
Ενδεικτική φωτό από το δίκτυο:
 


Μηνύματα
134
Reaction score
4
Ζητάω συγνώμη από τους φίλους που επικοινώνησαν αλλά η αγγελία παγώνει προς το παρόν.
 

Μηνύματα
307
Reaction score
67
Απάντηση: Eνισχυτής λυχνίας Primaluna Dialogue II

Τι ήθελα και έγραφα πολύ καλός... Άλλαξες γνώμη :(
 

Μηνύματα
134
Reaction score
4
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τον ενισχυτή τον έχει ζητήσει φίλος μου ο οποίος είναι μπλεγμένος αυτή την περίοδο με ζητήματα υγείας της μητέρας του και δεν έχει χρόνο και ψυχραιμία να αποφασίσει τι θα κάνει. Οπότε θα τον περιμένω. Όμως καθώς περνάει ο καιρός, πράγματι το ξανασκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί ο ενισχυτής και το σύστημά μου είναι στην καλύτερη φάση του. Οπότε ενδέχεται να μείνουν όλα ως έχουν.
 

Μηνύματα
307
Reaction score
67
Απάντηση: Eνισχυτής λυχνίας Primaluna Dialogue II

Ο ενισχυτής θέλω να πιστεύω είναι και ακούγεται όπως φαίνεται !!!! Ενδιαφερότανε φίλος μου σοβαρά... Να ρωτήσω αν μπήκες στη διαδικασία να αλλάξεις τις εργοστασιακές λάμπες ;;; Καλά ακούσματα !!!
 

Μηνύματα
134
Reaction score
4
Η αγγελία επανέρχεται και ισχύει κανονικά.

(Stevewisejohn, φυσικά και έχω αλλάξει λάμπες και μάλιστα έχω κάνει πολύ ψάξιμο. Όπως γράφω στην αγγελία οι λάμπες που έχω τώρα επάνω κοστίζουν πάνω από 400 ευρώ. Συγκεκριμένα οι κορυφαίες JAN GE 12ax7 Long Plates του 1963 με ελάχιστες ώρες, οι εξαιρετικές και σπάνιες CBS/HYTRON JHY 5814 WA /12AU7 TUBES NOS May 1955 black plates με ελάχιστες ώρες, καθώς και οι γνωστές SED "Winged C" El34 επίσης καινούριες.)
 



Μηνύματα
227
Reaction score
16
Απάντηση: Re: Eνισχυτής λυχνίας Primaluna Dialogue II

ε τι θα έκανε τέτοιο μηχάνημα... τυχερός ο αγοραστής....
 

Μηνύματα
134
Reaction score
4
Ο αγοραστής είναι επιπλέον και γνώστης, οπότε θα τον φέρει εκεί ακριβώς που θέλει. Χαίρομαι με τη νέα πορεία του μηχανήματος και με τη χαρά του νέου ιδιοκτήτη του.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Μηνύματα
3.026.580
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l
Top