ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Υπαρχει εντονη φημολογια στο εξωτερικο πως η Sony σταματα την σειρα Qualia.
Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο?
Κοιτα, την Κυριακη που ετρωγα σουσι και επινα σακε με τον Σογιακίτι Ναγκασουάκι Σαν, δε μου ειπε κατι σχετικο.Υπαρχει εντονη φημολογια στο εξωτερικο πως η Sony σταματα την σειρα Qualia.
Το 'πες και μόνος σου Νίκο!!Μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει μιας και η σειρά αυτή υποτίθεται ότι είναι η hi end σειρά της sony, κάτι που βελτίωσε σημαντικά το κύρος της.
Γνωστό αυτό Γιώργο!! Απλά αναφερόμαστε στον προβολέα της σειράς γιατί αυτός παίζει σε αυτή τη κατηγορία.........Sorry αλλα το Qualia δεν ειναι μονο ενας προβολεας (004). Υπαρχει τηλεοραση, MiniDisc, SACDp, ακουστικα, φωτογραφικη μηχανη....
Ποιός φταίει γι αυτό???Απλα η Ευρωπη κοιμαται απεναντι σε αυτα... Μονο στο Αμερικη και Ιαπωνια παιζει αυτη η σειρα....
Το ζήτημα δεν είναι τι θα έκανα εγώ Γιώργο (ή όλοι μας εδώ στο AVsite ή αντίστοιχων Forum διεθνώς) αλλά το σύνολο του αγοραστικού κοινού!! Εμείς είμαστε πολύ λίγοι μπροστά στο σύνολο.......Θα αγοραζες εσυ εναν προβολεα μιας εταιρειας με 2.000Ε επειδη η εταιρεια αυτη ειχε βγαλει καποτε και καποιον κορυφαιο που εκανε 30.000?