Eντονη φημολογια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Υπαρχει εντονη φημολογια στο εξωτερικο πως η Sony σταματα την σειρα Qualia.

Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο?

Reaction score
7
Υπαρχει εντονη φημολογια στο εξωτερικο πως η Sony σταματα την σειρα Qualia.

Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο?
Κοιτα, την Κυριακη που ετρωγα σουσι και επινα σακε με τον Σογιακίτι Ναγκασουάκι Σαν, δε μου ειπε κατι σχετικο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει μιας και η σειρά αυτή υποτίθεται ότι είναι η hi end σειρά της sony, κάτι που βελτίωσε σημαντικά το κύρος της.

Reaction score
51
Μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει μιας και η σειρά αυτή υποτίθεται ότι είναι η hi end σειρά της sony, κάτι που βελτίωσε σημαντικά το κύρος της.
Το 'πες και μόνος σου Νίκο!!
Το κύρος της το βελτίωσε ήδη.
Υποσυνείδητα κάθε εν δυνάμει αγοραστής (προβολέα ή άλλων προιόντων) θα έχει στο μυαλό του ότι η SONY έχει την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να παράγει κορυφαίο προϊόν. Και θα ελπίζει ότι στον προβολέα που αγοράζει θα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό της μαγείας των Qualia.

Aπ' την άλλη κάνει αυτό που κάνουν οι μεγάλοι αθλητές.
Σταματά τους "αγώνες" την στιγμή που βρίσκεται στην κορυφή.
Γιατί πιθανότατα σε 6 μήνες να βγει ένα προιόν που με το ίδιο κόστος να κάνει ακόμα περισσότερα & καλύτερα από τον Qualia. Αλλά αφού θα σταματήσουν την παραγωγή δεν θα υπάρχει λογική σύγκρισης!! Άρα όλοι θα έχουν στο μυαλό τους την γλυκιά ανάμνηση και αίσθηση της εικόνας του

Θυμάστε? Ο 777 όταν βγήκε έκανε μπαμ. Αλλά (παρόλο που είναι ακπληκτικό μηχάνημα) τώρα βρίσκεται στην σκιά του Qualia.
Mην σας κάνει εντύπωση αν σε λίγο καιρό ακούσουμε για κάποιον 888 που θα σαρώσει.........

Η SONY έκανε άψογη κίνηση.
Έκανε την σαρωτική (και ψαρωτική) κίνηση, μάζεψε τα κύπελα και μετά.........απόσυρση με την αίγλη του νικητή. Είπε φωναχτά το "είμαι εδώ & μπορώ......" έτριξε τα δόντια της και τώρα μαζεύει μόνο θετικά σχόλια.
Και μην ξεχνάμε ότι η εταιρία αυτή είναι (συνήθως) κορυφή στο marketing :roll:

Reaction score
7
Sorry αλλα το Qualia δεν ειναι μονο ενας προβολεας (004). Υπαρχει τηλεοραση, MiniDisc, SACDp, ακουστικα, φωτογραφικη μηχανη....

Απλα η Ευρωπη κοιμαται απεναντι σε αυτα... Μονο στο Αμερικη και Ιαπωνια παιζει αυτη η σειρα....

Θα αγοραζες εσυ εναν προβολεα μιας εταιρειας με 2.000Ε επειδη η εταιρεια αυτη ειχε βγαλει καποτε και καποιον κορυφαιο που εκανε 30.000?

Reaction score
51
Sorry αλλα το Qualia δεν ειναι μονο ενας προβολεας (004). Υπαρχει τηλεοραση, MiniDisc, SACDp, ακουστικα, φωτογραφικη μηχανη....
Γνωστό αυτό Γιώργο!! Απλά αναφερόμαστε στον προβολέα της σειράς γιατί αυτός παίζει σε αυτή τη κατηγορία.........
Εξάλλου το αναφέρω πιο πάνω ["....εν δυνάμει αγοραστής (προβολέα ή άλλων προιόντων) θα έχει στο μυαλό......]

Απλα η Ευρωπη κοιμαται απεναντι σε αυτα... Μονο στο Αμερικη και Ιαπωνια παιζει αυτη η σειρα....
Ποιός φταίει γι αυτό???
Τι ακριβώς παίζει από πίσω και δεν τα φέρνουν? :roll:

Θα αγοραζες εσυ εναν προβολεα μιας εταιρειας με 2.000Ε επειδη η εταιρεια αυτη ειχε βγαλει καποτε και καποιον κορυφαιο που εκανε 30.000?
Το ζήτημα δεν είναι τι θα έκανα εγώ Γιώργο (ή όλοι μας εδώ στο AVsite ή αντίστοιχων Forum διεθνώς) αλλά το σύνολο του αγοραστικού κοινού!! Εμείς είμαστε πολύ λίγοι μπροστά στο σύνολο.......
Εγώ όχι....Δεν θα ψώνιζα έτσι..........Αλλά πολύς κόσμος σκέφτεται έτσι........

Γιαυτό και πουλάνε στην Ελλάδα πχ οι BMW 316.......Και πληρώνουν και 30 χιλιάρικα κιόλας.........
Γιαυτό πουλάει στην Ελλάδα το Golf 1.4 με τα 80 άλογα (και τα....1300 κιλά....)

Γιαυτό πουλάνε στα Αμερικανάκια τα Hummer.........

Kαι μην ξεχνάμε άλλωστε γιατί πουλάνε τα φθηνά Ωμέγα (τα ρολόγια) ή οποιοδήποτε άλλο προιόν.
Ο κόσμος θέλει να κλέψει λίγη από την αίγλη του πανάκριβου.
Και αυτό μπορεί να το πετύχει είτε αγοράζοντας το φθηνότερο της εταιρίας είτε ένα προιόν που μοιάζει στο πρώτυπο (είτε αυτό λέγεται Rolex-μαϊμού, είναι τζιπάκι απ' την Κίνα με 15 χιλιάρικα)
:roll: :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως η τεχνολογία που χρησιμοποιεί ο 004 και το πάνελ με την ίδια ανάλυση (1920Χ1080) ετοιμάζεται να βγει τώρα σε τηλεόραση!!

Η 50'' θα κάνει 5.000 δολάρια!

Δεν ξέρω κατά πόσο αποσύρεται ο 004 ή απλά θα αντικατασταθεί...

minas

Πισιά
Reaction score
4.426
Έχω προλάβει να δω ότι η high-end σειρά της Sony θα ονομάζεται πλέον BRAVIA (Best Resolution Audio Video Integrated Architecture). Μου φαίνεται ότι εκεί πρέπει να αναζητήσουμε τον ένοχο :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.466
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO