Eπείγον!!! Λίγο πριν την εγκατάσταση...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
2 πιάτα:

1. Gibertini 1.2
2. Gibertini 1.25X1.35

3 LNB...

Θέλω να βλέπω Εutelsat στις 7 μοίρες, Hotbird στις 13 μοίρες και Astra στις 19 μοίρες... θέλω να έχω και προοπτική upgrade για τις 28 μοίρες... Τι κάνω;;;

Βάζω 2 LNB στο 1,25Χ1,35 για Hotbird - Eutelsat (ποιός από τους 2 κεντραρισμένος;;;) και 1 lnb στο 1.2 για Astra 19 και αργότερα και για Αstra 28?

Ή βάζω το 1.2 μόνο στον Eutelsat και το 1,25 στους Astra - Hotbird???? Έτσι μπορώ να έχω και άλλον έναν δορυφόρο;;; (ποιόν προτείνετε;;;)

H εγκατάσταση το Σάββατο το μεσημέρι... γι' αυτό PLEASE HELP!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και επειδή είμαι οπλισμένος σαν αστακός (κάρτες, μόντουλες, προγραμματιστές) και έχω και Ποσειδώνια (με 3 εκδηλώσεις κάθε μέρα...) δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και να διαβάσω...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Χρήστο πρόταση τα εξής...

το 1,10 χ 1,20 Gibertini, με κέντρο στις 7 για το EURO κλπ.(ειδικά αν έχεις κάρτα EURO1080, αν δεν έχεις να πάρεις...), και παράκεντρα στις 13 το 2ο LNB για τον HOTBIRD.

το 125 χ 1,35 Gibertini με κέντρο στις 28 για όλα τα καλά, και παράκεντρα στις 19 το 2ο LNB για τον ASTRA.

Βάζεις και ενα τετραπλό DiSEqC και είσαι άψογος... Τα έχεις όλα, λίγο θα χάνεις στους 19 αλλά να μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...

Εξάλλου φτάνει σε λίγες μέρες ο νέος δορυφόρος του ASTRA στις 19, οπότε...

Reaction score
14
Πάνος Οπλοποιός said:
ειδικά αν έχεις κάρτα EURO1080, αν δεν έχεις να πάρεις...
μωρέ έχει... εχει... !!!!

Αντε καλή τύχη Χρήστο, αν παίζει η κάρτα σου αυτό που θέλουμε θα στήσω ενα τσαντίρι εξω απο το σπίτι σου και σε κερνάω φαγητό κάθε βράδυ να το δούμε μαζί όλα τα μάτς φερνω και προτζέκτορα DLP μαζί!!!

Μπορούμε να κάνουμε το άλλο να μετακομίσει η γυναίκα σου σπίτι μου και εγώ σε εσένα... αλλαξ'ο κολιές και εγινε βραχιόλι!!! :p :p :p :p :p :p :p :p

Reaction score
6
dream_GR said:
.... φερνω και προτζέκτορα DLP μαζί!!!  .....
Τώρα έδεσες.......

Ο Χρήστος (όπως πολλοί άνθρωποι σε αυτον τον κόσμο) υποφέρει από ....... Rainbow!!!!
Άλλαξε τον προβολέα σε SXRD λοιπόν και έρχομαι μέχρι και εγώ!!!  8)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Eρώτηση κρίσεως...

Μπορώ να έχω ένα σταθερό πιάτο και ένα κινητό και να συνδέσω lnb με 4 εξόδους σε 4 diseq και να κινώ και το πιάτο και να βλέπω και τους δορυφόρους του σταθερού πιάτου σε 4 δέκτες;;;

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Eρώτηση κρίσεως...

Μπορώ να έχω ένα σταθερό πιάτο και ένα κινητό και να συνδέσω lnb με 4 εξόδους σε 4 diseq και να κινώ και το πιάτο και να βλέπω και τους δορυφόρους του σταθερού πιάτου σε 4 δέκτες;;;
γιες γιου καν...:::!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale