Eπισκευη παλαιου ραδιοφωνου.

Reaction score
3
Χαιρετω.
Εχω ενα παλαιο ραδιοφωνο,μαρκας Murphy Typ54,το οποιο δουλευει μεν μια χαρα,εχοντας μεσαια και παμπολλες κλιμακες βραχεων,μεσω των οποιων ακουγα καποτε το BBC,Deutsche Welle,Παρισι,επι Χουντας,αλλα χαλασε το συστημα με το σπαγγο, που κινει τη βελονα που δειχνει σε ποιο σταθμο ειμαστε.
Ξερει κανεις,αν ειναι δυσκολο να βαλω χερι εγω,ή θα πρεπει να αποτανθω σε καποιον ειδικο,και ποσο θα στοιχισει;(Μη μας παρουν και τα σωβρακα).

Reaction score
3
Απάντηση: Eπισκευη παλαιου ραδιοφωνου.

Του εστειλα ενα μαιλ.Ευχαριστω για την ανταποκριση.
Θοδωρος.

Reaction score
11.755
Δεν το είδε σήμερα, θα το δει αύριο το πρωί και αν έχεις αφήσει και τηλέφωνο, θα σου τηλεφωνήσει.

Reaction score
3

Τελικα,τον πηρα και τηλ. και μου ειπε τη δ/νση για να το παω.

Reaction score
1.284

Πότε θα το πάς να περάσω να το δώ ????

Reaction score
11.755
Πότε θα έρθεις, μπας και είμαι σπίτι και έχεις και την καλοσύνη να φέρεις το Hifiman HM801 να το δω;

Reaction score
3

Θα συνεννοηθω πρωτα με τον ανηψιο μου,για να βοηθησει κιολας να το βαλω στ'αυτοκινητο,και το πολυ πολυ,να το γραψω εδω.
Ετσι κι αλλοιως,θα τον παρω πρωτα τηλεφωνο.
(Τελικα,ειναι TYPE 154και οχι 54).
Να και ενα λινκ. http://www.murphy-radio.co.uk/dungeon/export2.html ,στο οποιο θα δεις και τη φωτογραφια του.
Το αναφερει ως TA/TU 154.
Εχει εκπληκτικες κλιμακες βραχεων,(νομιζω ειναι 7),στις οποιοες εβρισκες αμεσως το σταθμο που εψαχνες,αν ηξερες τη συχνοτητα,αρκει να εβαζες τη βελονα, ακριβως πανω στο νουμερο της συχνοτητας του Σταθμου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv