Eπιτελους......πηρα......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
πικαπ.....εεεεεε.......cd ηθελα να πω!!!!!!!!!
Γιατι ειλικρινα πιστευω οτι παιζει σαν πικαπ.Εχω εδω και 1 μηνα το cd της AMR cd-77 και ειλικρινα νομιζω οτι ξαναξεκιναω νεα μουσικα ταξιδια με την ιδια ομως cdοσυλλογη,με τα ιδια δισκακια που με συντροφευαν τοσον καιρο!!!!!
Ο λυρισμος και η μουσικοτητα σε ολο της το μεγαλειο,η ζεστασια απο τις λαμπες του player στα αυτια μου!!!!!
Πιστευω οτι οι ανθρωποι εχουν φτιαξει ενα εξαιρετικο player,μια ισσοροπημενη μουσικη μηχανη
που δεν θα προβληματισει κανενα γουστο!!!!!
Ατακα και μετρημενο χαμηλο,μια μεσαια που σε αγγιζει ,οι υψηλες του.........αρμονικοτατες,μεστες και σαν να σε αγγιζουν!!!!!!!!
Ετσι απλα ηθελα να μοιραστω με αυτους που γουσταρουν τα συναισθηματα που μου εχει προσφερει αυτη η αναλογικη μηχανη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Eπιτελους......πηρα......

Καλοριζικο Vlasi και καλες ακροασεις. Στην φωτογραφια φαινεται να εχεις ολοκληρο...εργοστασιο διπλα στα ηχεια. Δεν μας κανεις μια περιγραφη οδηγησης των 802 (?)

Reaction score
59
Vlasis αψογος ο χωρος σου !!!

Καλοριζικο το νεο player και καλα μουσικα ταξιδια !!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.959
Εύγε τέκνον μου, καλορίζικο. Να ρωτήσω πόσο πήγε το μαλλί;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ΜERCI ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ ,ΠΟΥΛΙΑ !!!!!!!!!
Τωρα για το εργοστασιο Λενα δεν θα το ελεγα!!!!!!!!Μονο 350 wattakia στερεοφωνικα που ....θα ελεγα οτι δεν του φτανουν ....δυστυχως!!!!!

Reaction score
10
Kαλοριζικος φιλε!!Νασαι καλα να το χαιρεσαι!:107:

Τι αντικατεστησε?

Απο οτι διαβαζω, συγκαταλεγεται στα καλυτερα cd player παγκοσμιως!:119:

Reaction score
0
Απάντηση: Eπιτελους......πηρα......

Vlassi μετρησα 12!!! μηχανηματα στα 2 ρακ που εχεις. Νομιζω οτι σου λειπει το πικακ. Σε λιγο δεν θα βλεπεις την οθονη προβολης που εχεις απο πισω.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Με τι καλωδια παιζεις Βλασση?
Γεια σου Μιχαλακο...παιζω με τα NIRVANA SX Limited edition και τα VOODOO Cables.Exουν ταιριαξει απολυτα μεταξυ τους ομως να πω οτι μεσα στην ασηκωτη σιδερενια κουτα που ερχεται το μηχανημα οι κατασκευαστες εχουν ενα καλωδιο ρευματος και ενα interconect που πραγματικα (καμια σχεση με τα απλα μαυρα )
του παει γαντι και συχνα κανω εναλλαγες και παιχνιδια με αυτα που ηδη εχω!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: Eπιτελους......πηρα......

Vlassi μετρησα 12!!! μηχανηματα στα 2 ρακ που εχεις. Νομιζω οτι σου λειπει το πικακ. Σε λιγο δεν θα βλεπεις την οθονη προβολης που εχεις απο πισω.
Πικαπ.........αφου πηρα ......χιχιχιχι

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άρχοντα Βλάση μου καλορίζικο!
Πήρες super εργαλείο από καλούς μαστόρους. Οι άνθρωποι φαίνονται ότι είναι ψαγμένοι, θυμάμαι όταν τους είχαμε εντοπίσει ένα χρόνο πριν.

- Κι όπως είπε κι ο Μιχάλης ο διαβολάκος μας, τι να το κάμεις το γραμμόφωνο όταν έχεις ένα τέτοιο εργαλείο;... :137:

...

Reaction score
0
Originally Posted by Costas Coyias
Να ρωτήσω πόσο πήγε το μαλλί;

Ούτε €200 το κιλό .... (χα,χα,χα..)

Reaction score
10
Kαι για να τελειωνει η ιστορια το πικαπ, ειναι ιδναικο μονο για ηλικιες ανω των 53 ετων :116: και για συστηματα που δεν παιζουν (ακουγεται λιγο καλυτερο με τον χρωματισμο του πικαπ).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Kαι για να τελειωνει η ιστορια το πικαπ, ειναι ιδναικο μονο για ηλικιες ανω των 53 ετων και για συστηματα που δεν παιζουν (ακουγεται λιγο καλυτερο με τον χρωματισμο του πικαπ).
Να τα, να ταααααα... :137:
Δεν ακούγεται καλύτερα. Στα εν λόγω συστήματα απλά είναι λιγότερο ενοχλητικό. :126:

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members