E-MU 0404 USB

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Πωλείται η, θρυλική πλέον, κάρτα του τίτλου.

Είναι σε άριστη οπτική και λειτουργική κάτασταση. Δίνεται με το τροφοδοτικό της, ένα καλώδιο USB καθώς και δύο αντάπτορες TRS->RCA αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την balanced έξοδο.

Κάτι που οφείλω να επισημάνω, και επισυνάπτω φωτό που το υπογραμμίζει, είναι ένα μικρό ανασήκωμα του πλαστικού της κάρτας σε μία γωνία της.

Έχει οπτικές εισόδους και εξόδους, S/PDIF και Optical. Μπορεί να αναπαράξει 24/192 υλικό από την USB θύρα. Στις μικροφωνικές της εισόδους μπορούν να συνδεθούν οργανα (μουσικά) ή/και μικρόφωνα (duh!). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως phono stage χρησιμοποιώντας τις παραπάνω εισόδους, χρησιμοποιώντας το VinylStudio ως software RIAA.

Βρίσκομαι Αττική. Προτιμώ συνάντηση σε σταθμό ΗΣΑΠ/μετρό. Ακρόαση φυσικά ευπρόσδεκτη.

Τιμή: 110 ευρώ.

emu.jpg
DSC_0083.jpg

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Επειδή θέλω να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κάνω στην κάρτα ένα έκτακτο UP με μείωση τιμής στα 90 ευρώ.

Reaction score
0
Επειδή θέλω να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κάνω στην κάρτα ένα έκτακτο UP με μείωση τιμής στα 90 ευρώ.
Καλημέρα ενδιαφέρομαι για την κάρτα. Το τηλέφωνο μου στο έστειλα με μήνυμα.
Πάρε με ή στείλε το δικό σου να σε πάρω εγώ.
Αν δεν ισχύει η αγγελία απάντησε μου για να προχωρήσω σε αγορά μιας άλλης κάρτας που έχω βρεί
Γιάννης

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99