- Reaction score
- 83.368
Καλησπέρα....είδα και απόειδα με ένα σωρό σκέψεις μη υλοποιήσιμες (καταραμένο ΟΑΕΕ!!!!) και μου έκατσε μια ευκαιρία αγοράς ενός μεταχειρισμένου DBXI-15D(στο 50ρικο)...οι απορίες μου είναι οι εξής
α)Να μπω στον κόπο να το πάρω και να το κάνω μετατροπή από carsub σε homesub...ή να μείνω με το ταπεινό(συγκριτικά με το Earthquake πλην απολύτως τίμιο για τον χώρο μου) klipsch rpw10...;
β)Αν τελικά μπω στη διαδικασία....τι καμπίνα προτείνετε (sealed...bass relex..ή όπως αλλιώς τελικά...
...το θέλω όσο το δυνατόν πιο συμμαζεμένο και καμουφλαρισμένο....να μη το πάρει χαμπάρι η κυρία για τα τουλάχιστον 32 πρώτα δευτερόλεπτα που θα μπει στο σπίτι...
....(τόσο χρόνο χρειάζομαι για να φορέσω τα παπούτσια και να την κάνω με ελαφρά πριν μου τα πετάξει στο δόξα πατρί...)
γ)Ποιον οικονομικό τελικό μου προτείνετε για να το ταίσω?Κάτι σε Μπέρρυ ίσως(λέω εγώ...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ.Γ. Μουσική σε χαμηλές-μέτριες εντάσεις είναι προτεραιότητα η δική μου...άλλωστε για ταινίες δεν πιστεύω να κολλήσω στα σημεία (με την μικρή εμπειρία που έχω) με τέτοιο ζωάκι...
α)Να μπω στον κόπο να το πάρω και να το κάνω μετατροπή από carsub σε homesub...ή να μείνω με το ταπεινό(συγκριτικά με το Earthquake πλην απολύτως τίμιο για τον χώρο μου) klipsch rpw10...;
β)Αν τελικά μπω στη διαδικασία....τι καμπίνα προτείνετε (sealed...bass relex..ή όπως αλλιώς τελικά...

γ)Ποιον οικονομικό τελικό μου προτείνετε για να το ταίσω?Κάτι σε Μπέρρυ ίσως(λέω εγώ...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ.Γ. Μουσική σε χαμηλές-μέτριες εντάσεις είναι προτεραιότητα η δική μου...άλλωστε για ταινίες δεν πιστεύω να κολλήσω στα σημεία (με την μικρή εμπειρία που έχω) με τέτοιο ζωάκι...