Καλησπέρα.Θέλω να αναβαθμίσω το μπάσο μου.Δεν με ενδιαφέρει η πολύ δυνατή ένταση αλλά η σχετικά καλή χρονική του απόκριση και κυρίως η 'σεισμική' του αίσθηση.Αυτό που έχω ήδη δε μπορεί να μου αποδώσει έντονα την αίσθηση μιας έκρηξης ή ενός σεισμού.
Με ενδιαφέρει η χρήση για ταινίες και pc gaming.Ο χώρος μου είναι γύρω στα 12 τ.μ. χωρίς ειδικές επιφάνειες απόσβεσης ήχου και το πάτωμα ξύλο, ίσως δε στο μέλλον πάω σε μεγαλύτερο χώρο.
Το σύστημα μου αποτελείται από τον yamaha rxv463 και ηχεία τα teufel concept S.
Διαβάζω καλά λόγια για τα earthquake κυρίως το 15''.
Απ'ότι κατάλαβα το 10'' είναι λίγο, και το 12'' έχει πολύ μικρή διαφορά από το 15''.Δεν έχω ακούσει κανένα ακόμα.Τα svs και τα sunfire επίσης..
1) Το sub θα είναι ακατάλληλο για τόσο μικρό χώρο;Να κλείνω προς τα 15'' ;
2) Μια και το sub έχει το δικό του ενισχυτικό, η απόδοσή του επηρρεάζεται από το γεγονός ότι ο AV μου είναι αδύναμος;
3) Πιστεύετε ότι θα 'πνίγει' τα υπόλοιπα ηχεία όσον αφορά την ένταση;
4) To earthquake S 10 kompressor (400watt) έχει προβάδισμα έναντι του earthquake S 10 (200watt) ;
5) Η απόδοση των subs που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι σε RMS;
Θα ήθελα τα φώτα σας ...
Με ενδιαφέρει η χρήση για ταινίες και pc gaming.Ο χώρος μου είναι γύρω στα 12 τ.μ. χωρίς ειδικές επιφάνειες απόσβεσης ήχου και το πάτωμα ξύλο, ίσως δε στο μέλλον πάω σε μεγαλύτερο χώρο.
Το σύστημα μου αποτελείται από τον yamaha rxv463 και ηχεία τα teufel concept S.
Διαβάζω καλά λόγια για τα earthquake κυρίως το 15''.
Απ'ότι κατάλαβα το 10'' είναι λίγο, και το 12'' έχει πολύ μικρή διαφορά από το 15''.Δεν έχω ακούσει κανένα ακόμα.Τα svs και τα sunfire επίσης..
1) Το sub θα είναι ακατάλληλο για τόσο μικρό χώρο;Να κλείνω προς τα 15'' ;
2) Μια και το sub έχει το δικό του ενισχυτικό, η απόδοσή του επηρρεάζεται από το γεγονός ότι ο AV μου είναι αδύναμος;
3) Πιστεύετε ότι θα 'πνίγει' τα υπόλοιπα ηχεία όσον αφορά την ένταση;
4) To earthquake S 10 kompressor (400watt) έχει προβάδισμα έναντι του earthquake S 10 (200watt) ;
5) Η απόδοση των subs που ανακοινώνει ο κατασκευαστής είναι σε RMS;
Θα ήθελα τα φώτα σας ...