eastelectronics.gr - Επισκευή με μεγάλη καθυστέρηση (ίσως)

Μηνύματα
360
Reaction score
554
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η γενική άποψη για την eastelectronics.gr. Ο λόγος είναι ότι έχω αφήσει έναν ενισχυτή από τον Αύγουστο, έχει διαγνωστεί με καμένο κύκλωμα τροφοδοσίας και μπαίνουμε στο 2020 και μου λένε από τον Σεπτέμβριο ότι περιμένουν ανταλλακτικά.
Δεν έχω άποψη για το μαγαζί απλά φοβάμαι μήπως σε 2 μήνες μου πουν τελικά δεν βρήκαμε ανταλλακτικά η δεν φτιάχνεται. Ο ενισχυτής είναι ένας entry pioneer πολυκαναλος του 2009.

Ευχαριστώ
 



Μηνύματα
2.303
Reaction score
5.358
Σε λίγο κλείνω χρόνο.... Αλλά δεν με πειράζει.... καποια στιγμή θα το φτιάξει....
 

gid

Μηνύματα
7.316
Reaction score
8.540
Εχω κλείσει 6 μήνες αναμονής. Το μηχάνημα θα μου επιστραφεί καλά σιτεμένο. Περιμένω να ακούσω σπουδαίες χροιές όμως.
 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.079
Reaction score
1.600
Εχω φτιαξει και αναβαθμισει αρκετα μηχανηματα εκει μαλιστα πολλα μηχανηματα που αλλαζα 2, 3 τεχνικους και μου ελεγαν αυτη η βλαβη δεν φτιαχνετε με τιποτα ο Σακης μου τα εφτιαχνε αμεσως και μαλιστα με εξευτελιστικη χρεωση εργασιας! ειναι πολυ καλος στην δουλεια του αλλα εχει πολυ φορτο εργασιας σε καταλαβαινω και εμενα μου εχει αργησει μηχανηματα του στελνουν μηχανηματα απο ολη την ελλαδα.

Καντου ενα τηλ και πες του οτι το χρειαζεσαι να στο επισπευσει ισως ομως και το ανταλακτικο που περιμενει για το μηχανημα σου να μην ειναι διαθεσιμο και να μην φταιει ο μαστορας το χω παθει με καλωδιωση κασετοφωνου.
 

Μηνύματα
153
Reaction score
316
Εμένα πάντως με διαβεβαίωσε ότι τα είχε επισκευάσει τα κροσοβερ από τον Αύγουστο , αλλά επειδή είχε κάποιο πρόβλημα ένα πηνίο ήθελε να τα τσεκάρει πριν μου τα δώσει. Άπειρα τηλέφωνα και πολύ αναμονή. Τελικά όταν το Νοέμβριο πήγα να δω τι έφτιαξε τα είχε παρατημένα σε μια άκρη, χωρίς πυκνωτές.
Τα πήρα και έφυγα τρέχοντας.
Απορώ πως έχει πελατεία....
 

Μηνύματα
1.443
Reaction score
1.101
Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά έχω μια απορία. Στη γειτονιά μας δεν έχει μείνει κανείς ηλεκτρονικός για να μας κάνει την επισκευή?
Δηλαδή πόσο ιδιαίτερη φροντίδα θέλει ένας ενισχυτής για να πηγαίνει όλο το av site στο συγκεκριμένο μαγαζί και να δημιουργείται συνωστισμός;
Ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς μας δεν μπορεί να τον φτιάξει;
 

Μηνύματα
2.303
Reaction score
5.358
Από ότι έχω καταλάβει υπάρχει πρόβλημα στην εύρεση ανταλλακτικών άρα λογικο είναι να υπάρχει καθηστεριση....
 

Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Από ότι έχω καταλάβει υπάρχει πρόβλημα στην εύρεση ανταλλακτικών άρα λογικο είναι να υπάρχει καθηστεριση....
Ρε συ, Nikko δεν είναι ο ενισχυτής που του άφησες?
Δεν τον παίρνεις τηλέφωνο σήμερα που είναι του Αγίου Νικολάου, να του πεις χρόνια πολλά Nikko μου?
Έναν χρόνο έχεις να τον δεις....!!!
 

Μηνύματα
2.303
Reaction score
5.358
Ρε συ, Nikko δεν είναι ο ενισχυτής που του άφησες?
Δεν τον παίρνεις τηλέφωνο σήμερα που είναι του Αγίου Νικολάου, να του πεις χρόνια πολλά Nikko μου?
Έναν χρόνο έχεις να τον δεις....!!!
Ελα ρε.... Δεν το σκέφτηκα....
Θα πάω από εκεί όταν κλείσουμε χρόνο.... Για την επέτειο μας...:roflmao:
 

Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732
Έχω πάει εκεί τουλάχιστον 8-10 μηχανήματα και κάποια από αυτά παρελήφθηκαν και παραδόθηκαν από και στον χώρο μου (Σαλαμίνα).
Άψογος στους χρόνους και στην εργασία επίσης.
 

Μηνύματα
631
Reaction score
575
Μιλησα μαζι του στο τηλεφωνο για ενα player στο οποιο ειχε αλλαξει μηχανισμο πριν το παρω και δεν επαιζε τα γνησια κι αγρατζουνιστα μου δισκακια. Ηθελα να το δει ξανα και να μου πει τι μηχανισμο ειχε βαλει επανω.
Ημουν ευγενεστατος, ηταν ξερολας, δηκτικος κι εξυπνακιας.
Δεν θα του εδινα ουτε σαγιοναρες να μου ραψει.
Καλη τυχη...
 


Μηνύματα
662
Reaction score
534
Παιδιά, ο κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιοτροπίες του. Και εγώ έχω πάει αρκετά μηχανήματα, μου ανέστησε ένα advance cd player και παίζει άψογα, έχω και το echo phono. Είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου αρκεί να μπορείς να ανεχτείς κάποιες ιδιοτροπίες του.
Έτσι δεν κάνουμε και στη ζωή;
 



Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Στο μεταξύ, τρέχει μια κλήρωση για ένα phono 2-3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος...
Μαζί με τα ποτενσιόμετρα που περιμένει ,έχει παραγγείλει και μια κληρωτίδα σαν και αυτή του τζόκερ για να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της κλήρωσης ,όταν γίνει..
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Καλως τους ολους ...Ολοι καλοδεχουμενοι ....

Εγω, το δεξι μου χερι Μιχαλης Καρατινινης ο Κωστας Γουσας ο Θοδωρης Παχνης ο Σουλης Παπαναστασιου και ο Δημητρης Γκικας εξωτερικος συνεργατης κανουμε κατα μεσο ορο 1500 μηχανηματα τον χρονο .
Ειναι προφανες οτι μεσα σε 1500 μηχανηματα θα υπαρχουν σιγουρα λαθη δικα μας παραλλειψεις το ξεχασαμε τα καταχωρησαμε λαθος αδιαφορησαμε αν θελεις ...Γενικα σε τοσα πολλα μηχανηματα τα παντα μπορει να συμβουν .

Γενικα το δικο μου ταλεντο και η εστιαση ειναι στο να παιζει σωστα το μηχανημα και να μην ξαναχαλασει, η διαχειριση ομως απαιτει ταλεντα που εγω δεν εχω και πολλες φορες αυτα που διαβαζετε εδω ειναι αποτελεσμα αυτης της κακης διαχειρισης ....Μπορω να ζητησω συγγνωμη αλλα δεν ξερω αν αυτο θα βοηθησει .... Προφανως θα μπορουσαμε να προσλαβουμε ατομα να κανουν καλυτερη διαχειριση αλλα αυτο θα επιβαρυνει τις τιμες ...Μια και ειμαστε σε διαδραστικο χωρο θα ακουσω την αποψη σας και θα την λαβω και σοβαρα υποψην .

Για τα πολυκαναλα κυριε Παρασκευα ....Η προσεγγιση ειναι ιδιαιτερα απλη Σημερα καμμια αντιπροσωπεια δεν εχει οργανωμενο σερβις και καταρτισμενους τεχνικους εκει ...Σημαινει οτι οταν παει ενα μηχανημα με την ταδε βλαβη αλλαζουν ολοκληρη πλακετα με 170 ευρω και το μηχανημα ειναι ετοιμο σε 3 μερες .... Εμεις επισκευαζουμε την πλακετα και χρεωνουμε 60 ευρω ....Απλα πραγματα διαλεγεις και παιρνεις
Αυτο ομως μπορει να σημαινει 15 μερες αποστολη απο Κινα 50 ημερες τελωνειο συν οτι ενα μηχανημα που εχει μπει στο "παρκινγκ" γιατι περιμενει ανταλλακτικο ευκολα μπορει να ξεχαστει και να μεινει πισω απο λογους διαχειρισης.

Ο φιλος με τον Carver που λεει οτι τον εχει δυο χρονια εδω ηξερε απο την πρωτη μερα οτι η επισκευη του ειναι αδυνατη απο την στιγμη που εχει φαει κεραυνο Ομως επειδη ο ανθρωπος που τον εφερε το παιδι του παιζει μπασκετ με το δικο μου παιδι και τσπ υπαρχει μια γνωριμια τον κρατησα εδω με την λογικη οτι μπορει να βρεθει καποιος πχ ΕΒΑΥ η απο αλλο χρηστη η μεταχειρισμενος defective και τελικα καταφερουμε να σκατζαρουμε πραγματα απο τον εναν στον αλλο και το μηχανημα γινει ,,,,

Για ολους οσους εχουν παραπονα θα τα δεχτω με ευχαριστηση και θα απαντησω και δημοσια αρκει οποιος γραφει να γραφει με στοιχεια για να ξερουμε για τι μιλαμε το ενα ποτενσιομετρο και ο ενας ενισχυτης και το ενα CD δεν μου λεει κατι .


Για το Phono stage λυπαμαι παρα πολυ αλλα το ιδιο το κοινο στην ουσια καταστρεψε την διαδικασια με τρεις
πολυ απλους τροπους
1) Αρχικα ακροατες μετα την ακροαση του phono stage το αγορασαν την επομενη μερα και ετσι στην ουσια κοπηκε η αλυσιδα του οτι το Phono stage θα πηγαινε στον επομενο και φυσικα οι ακροατες που υποτιθετε οτι θα εγραφαν την αποψη τους ωστε να συνεχιστει η διαδικασια τελικα δεν εγραψαν ποτε αλλα τελικα αγορασαν το προιον .
2) οι χρονοι που θεσαμε για ακροαση στον καθε ακορατη δεν τηρηθηκαν απο κανεναν ενω ειχε δωθει ενα περιθωριο μιας εβδομαδας δεκα μερες στον καθε ενα τελικα περναγαν μηνες και σε μια περιπτωση 2 χρονια Οποτε οι χρονοι της διαδικασιας ηταν αδυνατον να τηρηθοουν .

3) 3 απο τα phono stages με εναν μαγικο τροπο "χαθηκαν " στην διαδρομη ενω μολις ενα απο αυτα επεστρεψε με βλαβη μετα απο 2 χρονια οπου ενας ασχετος ανθρωπος το ειχε αγορασει απο καποιον αλλο ασχετο ( που δηλωσε πως δεν θυμοταν ποιος ηταν ουτε ποσο το αγορασε ) ενω το συγκεριμενο serial number ελεγε οτι ειχε δωθει στον ταδε ως demo

Καταλαβαινει καποιος που διαβαζει οτι εκει ειμαι "ανοιχτος" και με δυο απλες λεξεις εχω υποσχεθει κατι το οποιο δεν εχω τηρησει ...κατανοητο αλλα δεν θα κανω 5 phono stages δωρο σε διαφορους τυχαιους απλα για να κλεισει η υποθεση
Προφανως εχω θεσει το θεμα στους διαχειριστες και στο παρελθον ειχα γραψει και στο νημα ωστε νμα γινουν προτασεις απο ολους πως να κλεισουμε το θεμα με σωστο τροπο
παραμενω ανοιχτος μεχρι σημερα .

Post automatically merged:

Για τον φιλο μας που μιλαει για ποτενσιομετρο αν το μηχανημα ειναι Advance ναι προφανως εκει υπαρχει θεμα Ολα τα ποτενσιομετρα της Advance στους προενισχυτες σειρας M παρουσιασαν προβληματα στα 8-10 χρονια και προφανως η αντικατασταση του με το εργοστασιακο δεν δινει λυση στο προβλημα

Γενικα η σχεση μας με τα προιοντα της Advance σε τρια σημεια εχει πολυ σοβαρο προβλημα
---Ειδικα στην σειρα MCD 203 kai 203II τα περισσοτερα απο αυτα που φιαξαμε χαλασαν μετα απο λιγο χρονικο διαστημα παρολο οτι η δικια μας δουλεια ηταν 4 βιδες να αλλαξουμε την ψηφιακη πλακετα και 4 βιδες να αλλαξουμε μηχανισμο αναγνωσης ...Δημιουργησε απιστευτα παραπονο προστριβες με εμας και την εταιρια και κοστισε σχεδον 2500 ευρω οπου επιστρεψαμε χρηματα σε πελατες .
--- Οι μετασσχηματιστες σε μηχανηματα MCD και MPP καιγονται ανευ λογου και αιτιας και παρολο οτι εχουν αντικατασταθει με αυθεντικους τελικα ξαναχαλασαν Τα τελευταια 2 χρονια εγκαθιστουμε Ελληνικους μετασχηματιστες και εκτοτε δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα
---Ποτενσιομετρα που αλλαχτηκαν με καινουργια και αυθεντικα Advance παρουσιασαν προβληματα μεσα σε 2 μηνες και αρα ειμαστε σε αναζητηση λυσης καποια Panasonic ταιριαζουν αλλα δεν ειναι απολυτα συμβατα .

Για τον φιλο μας που αναφερει κατι για CD και μηχανισμο το πρωτο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι αρχικα οταν αλλαζεις μηχανισμο σε CD δεν εχεις επιλογες να αγορασεις με 5 ευρω 50 ευρω η 80 ευρω συνηθως ο μηχανισμος που παει μεσα ειναι δεδομενος απλα αυτο που δεν γνωριζεις οτι ενα CD δεν διαβαζει και απο αλλους λογους αλλες βλαβες οχι απαραιτητα μηχανισμο .
Αν το CD σου ειναι Advance εκει και ενα ο μηχανισμος ειναι δεδομενος και αγορασμενος απο το την Advance αν πραγματι εχεις προβλημα πολιτικη μας ειναι να γινει επιστροφη χρηματων απο τηνσ τιγμη που η εταιρια εχει ενα ανταλλακτικο διαθεσιμο μεν μετα απο 10 χρονια αλλα τελικα δεν λειτουργει σωστα .

τελος Για τον φιλο μας που εθεσε το ερωτημα για τον ηλεκτρονικο της γειτονιας θα απαντησω οτι ο ηλεκτρονικος της γειτονιας ειναι αυτος που μας εκανε αυτους που ειμαστε σημερα ... σημερα ειμαι 53 και κανω audio στην ουσια απο 12 ετων ανω πιατα κεραιες βραστηρες και φουρνους μικροκυματων δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου . Το αντικειμενο μας ειναι εξαιρετικα ειδικευμενο και επειδη κανουμε μονο αυτο ειμαστε παρα πολυ διαβασμενοι σε αυτο που κανουμε ειδικα μετα απο τοσα χρονια αλλα και τοσα μηχανηματα ενω η βασικη διαφορα ειναι οτι το κανουμε με ΜΕΡΑΚΙ

με σεβασμο και εκτιμηση
Σακης Πετροπουλος

με σεβασμο και εκτιμηση
 
Last edited:

K

kimon

Guest
Δυστυχώς, αγαπητέ Σάκη, όσο μεγαλώνει μια επιχείρηση, τόσο ξεφεύγει από τον έλεγχο του (μερακλή και όχι μανατζαραίου ) ιδρυτή της. Έχουμε γνωρίσει πολλά παραδείγματα στον χώρο του hi-fi/hi end διεθνώς (π.χ η Rogers) που πουλήθηκαν σε άλλους, επειδή ο ιδρυτής δεν μπορούσε πλέον να διατηρήσει τον έλεγχο που ήθελε. Αν θυμάμαι καλά, παλαιότερα στο Diyaudio είχες πει για 800 συσκευές τον χρόνο. Η αύξηση λοιπόν είναι μεγάλη και οι νόμοι της οικονομίας αδήριτοι. Η λύση είναι βέβαια αποκλειστικά δική σου ευθύνη, ώστε οι (λογικοί και καλοπροαίρετοι) πελάτες να μη δυσαρεστούνται.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.170
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top