Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Καταγγέλω την (μερική) κλοπή της ιδέας μου...Εγώ δεν ζητάω την ψήφο κανενός οπότε μπορώ να λέω τα πράγματα όπως είναι χωρίς να φοβάμαι το πολιτικό κόστος. :mrgreen:
Tοσο κοντος εισαι ?- Είμαι ο μέγας Ναπολέων... :happy_9:
Kακίες! "happy_1"Tοσο κοντος εισαι ?
Γι αυτο ακους πολλα μπασσα
Δεν είναι κοντός αυτός. Οι άλλοι είναι ψηλοί... :happy_9:Tοσο κοντος εισαι ?
Γι αυτο ακους πολλα μπασσα
Το σκέφτηκες καλά ρε? Με τι μούτρα θα κυκλοφορείς αν έχεις καλώδια belden? :happy_9:Έχουν καλώδια Belden...
Καλά, είπαμε είμαι νέος αλλά όχι και χθεσινός!Το σκέφτηκες καλά ρε? Με τι μούτρα θα κυκλοφορείς αν έχεις καλώδια belden? :happy_9:
για κάτσε να οργανώσουμε τίποτα και οι Βόρειοι...Kακίες! "happy_1"
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το Heraklion Club ετοιμάζει αγορές απο εδώ. Έχουν καλώδια Belden (και όχι μόνο) για όλα τα γούστα, δημοσιεύουν αναλυτικά specs για κάθε το κάθε καλώδιο, τα τερματίζουν με τα άριστα βύσματα της Canare και οι τιμές τους είναι απόλυτα λογικές.
Αναμείνατε εντυπώσεις. :happy_4:
Ήρθαν τα μωρά μου...Kακίες! "happy_1"
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το Heraklion Club ετοιμάζει αγορές απο εδώ. Έχουν καλώδια Belden (και όχι μόνο) για όλα τα γούστα, δημοσιεύουν αναλυτικά specs για κάθε το κάθε καλώδιο, τα τερματίζουν με τα άριστα βύσματα της Canare και οι τιμές τους είναι απόλυτα λογικές.
Αναμείνατε εντυπώσεις. :happy_4:
Δοκίμασε και το 89259 για αναλογική σύνδεση (αν ξανααγοράσεις). πρόσεξε όμως γιατι είναι πολύ δυσκαμπτο. Οντως αριστη κατασκευή και ποιοτικότατα Canare. Ψωνίζω από εκεί τα 3 τελευταία χρόνια και η εξυπηρέτηση/επικοινωνία είναι εξαιρετική (μέχρι τώρα). Ομως ΜΗΝ πάρετε κάτι locking bananas για ηχεία. Από τις 18 που πήρα, στις 4 μου χάλασαν τα σπειρώματα στο πρώτο βίδωμα.Ήρθαν τα μωρά μου...
3 ζευγάρια BJC LC-1 (custom by Belden) - το ένα ζευγάρι 2μετρο τα άλλα του μέτρου. Επίσης ένα μονό Belden 1694A για digital.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται άριστη η ποιότητα κατασκευής και τα βύσματα της Canare είναι όλα τα λεφτά.
Και μια που είπα για λεφτά...Τελική τιμή με μεταφορικά περίπου στα 90 ευρώ. Δεν με χρέωσαν τίποτις οι καλοί κύριοι στο τελωνείο.
:cool_4:
Τσαρουχάς παιδί μου, μάτι γαλανό και γλωσσοφάγος, τί περιμένεις...Δοκίμασε και το 89259 για αναλογική σύνδεση (αν ξανααγοράσεις). πρόσεξε όμως γιατι είναι πολύ δυσκαμπτο. Οντως αριστη κατασκευή και ποιοτικότατα Canare. Ψωνίζω από εκεί τα 3 τελευταία χρόνια και η εξυπηρέτηση/επικοινωνία είναι εξαιρετική (μέχρι τώρα). Ομως ΜΗΝ πάρετε κάτι locking bananas για ηχεία. Από τις 18 που πήρα, στις 4 μου χάλασαν τα σπειρώματα στο πρώτο βίδωμα.
Καλό engineering report. Προσπαθεί να παρουσιάσει με επιστημονικό τρόπο πράγματα λίγο ή πολύ γνωστά, πχ ότι η καλύτερη απόδοση επιτυγχάνεται με καλώδια χαμηλής αυτεπαγωγής (πχ τύπου Litz) και ενισχυτές χαμηλής αυτεπαγωγής εξόδου με υψηλό damping factor ανεξάρτητο της συχνότητας.Effects of Cable, Loudspeaker, and Amplifier Interactions
Davis, Fred E.
JAES Volume 39 Number 6 pp. 461-468; June 1991
Click (pdf)