EG-M31C Μία προσιτή λύση!

Reaction score
2
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε από την EGREAT το EG-M31C,το οποίο,όπως φαίνεται είναι ο αντικαταστάτης του EG-M31A.

Έχουν αλλάξει τις περίεργες εξόδους πίσω και μοιάζει με ένα M31B χωρίς E-Sata και με HDMI 1.1.

Αν λάβουμε υπ΄όψιν ότι αυτή τη στιγμή ούτε το Μ31Β αποκωδικοποιεί το DTS, τότε νομίζω πως θα ήταν μια συμφέρουσα αγορά,(στην περίπτωση που το E-Shop θα το έφερνε σε λογική τιμή (ανάλογη του εξωτερικού και όχι όπως έκανε αρχικά με το Μ32Β) και θα ήταν το αντίπαλο δέος σ'αυτή την τιμή στο popcornhour A-100, το οποίο,ούτε USB slave διαθέτει,ούτε διακόπτη on/off,ούτε δέχεται δίσκο sata.

Δεν γνωρίζω αν κάνει pass througt το DTS-HD (μάλλον όχι λόγω του HDMI 1.1), αλλά γι'αυτούς που έχουν τέτοιους ενισχυτές πάντα υπάρχουν τα μεγαλύτερα μοντέλα.

Βέβαια αυτή η κατηγορία με το HDMI 1.1 ούτε στο μέλλον πρόκειται να αποκωδικοποιεί το DTS άρα απευθύνεται σ'αυτούς που έχουν ήδη κάποιο ενισχυτή,οπότε δεν απειλεί τις πωλήσεις των μεγαλύτερων μοντέλων.
Βάζει όμως τα πράγματα στη σωστή τους βάση (και τιμή) γι'αυτούς που έχουν ήδη κάποιο ενισχυτή και δεν θέλουν να πληρώνουν την άδεια του DTS δύο και τρεις φορές.

Νομίζω τέλος ότι το E-Shop, ως ο μοναδικός εισαγωγέας θα έπρεπε να δίνει τη δυνατότητα της αγοράς όλων των διαθέσιμων μοντέλων της Egreat, έστω και κατόπιν παραγγελίας (Δεν νομίζω ότι σε μια παραγγελία 100-200 κομματιών Μ31Β και Μ32Β θα ήταν δύσκολο να μπουν και 5-10 κομμάτια M31C και, γιατί όχι Μ33Α ή κάποιο άλλο).

Η σωστή υποστήριξη των προϊόντων αναγνωρίζεται τελικά από το καταναλωτικό κοινό,το οποίο με τη σειρά του στηρίζει και το κατάστημα.

Reaction score
2
Θα επαναφέρω το θέμα μετά από όσα διάβασα τις τελευταίες μέρες και από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κάτοχοι του νέου (και ακριβού,με την περιβόητη οθόνη(;),γιατί κάποιο άλλο πλεονέκτημα δεν είδα να έχει-από μειονεκτήματα διαβάσαμε πολλά!!! Μ32Β).

Μήπως αγαπητοί αποκλειστικοί εισαγωγείς που μας διαβάζετε ανελλιπώς, θα έπρεπε να εισάγετε το M31C σε μια λογική τιμή (ανάλογη του εξωτερικού), αφού ούτε στο νέο firmware του φεβρουαρίου σκοπεύετε να προσφέρετε DTS Downmix,οπότε όποιος έχει ενισχυτή δεν ενδιαφέρεται για αυτό το θέμα και να προσφέρετε ένα NMT ανάλογης αξίας με αυτά που υπόσχεται;

Reaction score
0
Και με το HDMI 1.1 μια χαρά θα κάνει pass througt το DTS. Το λέω γιατί έχω μία TV με τα πρώτα HDMI και το denon 1920 DVD με HDMI (όχι 1.3) και μια χαρά μου παίζει ήχο στις ταινίες με DTS. Το προτόκολο 1.3 νομίζω έχει σχέση με το 24ρ και κυρίως με τα κλειδώματα των Blueray.

Reaction score
0
Απάντηση: EG-M31C Μία προσιτή λύση!

Μπορείτε να το κάνετε πιο λιανά...όσον αφορά το 1.1 ? Έχω ενισχυτή που υποστηρίζει dts θα ακούω κανονικά ήχο? Εσωτερικό σκληρό μπορώ να βάλω? Plz help, σκέφτομαι να το πάρω από εξωτερικό στα 215$ με τα ματαφορικά...τι λέτε?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EG-M31C Μία προσιτή λύση!

Μπορείτε να το κάνετε πιο λιανά...όσον αφορά το 1.1 ? Έχω ενισχυτή που υποστηρίζει dts θα ακούω κανονικά ήχο? Εσωτερικό σκληρό μπορώ να βάλω? Plz help, σκέφτομαι να το πάρω από εξωτερικό στα 215$ με τα ματαφορικά...τι λέτε?
Κανονικά θα ακούς ήχο DTS,αν έχεις ενισχυτή και σκληρό μπορείς να βάλεις.
Απλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις ήχο DTS-HD, ο οποίος ακούγεται πάλι από ενισχυτή αντίστοιχο που τον υποστηρίζει,αλλά μέσω HDMI 1.3 (και όχι 1,1 που έχει το Μ31-C),γιατί ο ήχος αυτός δεν "περνάει" από την οπτική.

Για να στο κάνω πιο λιανά, το M31-C είναι για τα Egreat, το αντίστοιχο με το Α-100 για τα Popcornhour (με κάποιες βελτιώσεις βέβαια).

Αλλά όπου να'ναι θα κυκλοφορήσει το Μ34Α,οπότε περίμενε λίγο.

Reaction score
0

Δεν το σκέφτομαι για το Μ34Α γιατί δεν παίρνει σκληρό δίσκο, οπότε με βλέπω για το Μ31Β δοκιμασμένο....Το βρίσκω στα 185$ με τα μεταφορικά και το Μ32Β στα 200$ με τα μεταφορικά

Reaction score
0

Δεν το σκέφτομαι για το Μ34Α γιατί δεν παίρνει σκληρό δίσκο, οπότε με βλέπω για το Μ31Β δοκιμασμένο....Το βρίσκω στα 185$ με τα μεταφορικά και το Μ32Β στα 200$ με τα μεταφορικά
Καλημερα Mpampis81 , ενδιαφερομαι για το M31 η Μ32 . Σε παρακαλω θα μπορουσες να μου στειλεις το σχετικο link ?
Ευχαριστω

Reaction score
124
Re: Απάντηση: EG-M31C Μία προσιτή λύση!

Μα απο οτι είδα παίρνει δίσκο. Είναι μεν εξωτερικός SATA, αλλά παίρνει.

HDD Type£Ί
SATA Άρ/Άς HDD,up to 1.5TB
SATA interface outside support connecting with external hdd easily.

Reaction score
2
Το e-shop έφερε σχεδόν όλη τη γκάμα της Egreat και μέσα σε αυτά και το M31C (ετεροχρονισμένα και χωρίς νόημα τώρα που κυκλοφόρησε το Μ34Α και το DTS downmix).
Γράφει στα χαρακτηριστικά του ότι <Τώρα με το τελευταίο firmware Ιουνίου υποστηρίζει DTS downmix>

ΠΡΟΣΟΧΗ μην την πατήσει κανείς!

Το Μ31C είναι σαν το popcornhour A-100 με HDMI 1.1 ,οπότε ΔΕΝ υποστηρίζει και ούτε πρόκειται να υποστηρίξει στο μέλλον DTS downmix.Δεν υποστηρίζει επίσης DTS-HD passthrough (αφού είναι HDMI 1.1).

Reaction score
2
Βλέπω διαβάζουν το θέμα και έβγαλαν την επισήμανση ότι κάνει DTS downmix.

Reaction score
2
Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο firmware για M31A-M31C το οποίο αναφέρει < DTS Stereo downmix supported >.
Οπότε όσοι δεν ενδιαφέρονται για DTS-HD passthrough μέσω HDMI, βουρ!!!! στο e-shop.

A!!! ενεργοποίησαν και το online update,οπότε μπορείτε να κάνετε απευθείας αναβάθμιση από το μηχάνημα, εφ' όσον το έχετε συνδεδεμένο στο δίκτυο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος