29 Ιουλίου 2010 #1 B bebis19 Μηνύματα 14 Reaction score 0 EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER) παιδια πρωτη φορα ασχολουμε με media και θα ηθελα να μου πειτε δυο λογια για αυτο το μοντελο και αν αξιζει για αγορα. επισης να μου πειτε αν ειναι απο τελευταια αν οχι τελευταιο μοντελο της egreat. thanks
EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER) παιδια πρωτη φορα ασχολουμε με media και θα ηθελα να μου πειτε δυο λογια για αυτο το μοντελο και αν αξιζει για αγορα. επισης να μου πειτε αν ειναι απο τελευταια αν οχι τελευταιο μοντελο της egreat. thanks
9 Αυγούστου 2010 #2 sorath Μηνύματα 129 Reaction score 0 Απάντηση: EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER) Δεν ξέρω αν είναι από τα τελευταία μοντέλα πάντως έχω ένα στην κατοχή μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίζει τα πάντα εύκολα από παντού. Έχει 2 USB, Sata, e-Sata, LAN και υποστήριξη ακόμα για ασύρματη σύνδεση μέσω USB συσκευής. Το menu του είναι λίγο σπαρτιάτικο αλλά προσωπικά ούτε με απασχολεί αφού αυτά που θέλω να κάνει και να παίξει, το κάνει στο 100%. Πιστεύω πως είναι αρκετά καλή επιλογή για τα λεφτά του στην κατηγορία των media-player χωρίς εσωτερικό σκληρό δίσκο.
Απάντηση: EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER) Δεν ξέρω αν είναι από τα τελευταία μοντέλα πάντως έχω ένα στην κατοχή μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίζει τα πάντα εύκολα από παντού. Έχει 2 USB, Sata, e-Sata, LAN και υποστήριξη ακόμα για ασύρματη σύνδεση μέσω USB συσκευής. Το menu του είναι λίγο σπαρτιάτικο αλλά προσωπικά ούτε με απασχολεί αφού αυτά που θέλω να κάνει και να παίξει, το κάνει στο 100%. Πιστεύω πως είναι αρκετά καλή επιλογή για τα λεφτά του στην κατηγορία των media-player χωρίς εσωτερικό σκληρό δίσκο.
9 Αυγούστου 2010 #3 ichaltou Αλλαχτήρι Μηνύματα 4.032 Reaction score 1.004 πολύ καλή εικόνα γ ια τα λεφτά του, το μονο του μειονέκτημα οτι δεν δίνει hd ήχο.